Tantramassage til mænd

I SoulBliss tilbyder vi tantramassage til mænd med en kvindelig tantramassør. Massagen er en sensuel helkropsmassage, hvor jeg bruger både mine hænder, arme og krop - body-to-body - til at massere med.

Det er en meget intuitiv massage, og vil derfor være forskellig fra person til person, og fra gang til gang. Hensigten med tantramassagen er, at åbne for dine sanser og genforbinde dig med din sjæl, så livsglæden kan flyde frit, og du kan mærke hvordan din krop føles levende.

Når du kommer til massagen

Du vil blive modtaget med et smil, og budt indenfor i massage rummet. Inden massagen starter er der tid til en snak om hvad der skal ske, og her kan du også få svar på eventuelle spørgsmål.

Hvis det er dit første besøg i SoulBliss, hjælper det dig også til at slappe af og komme til stede, specielt hvis du er lidt nervøs (hvilket er meget normalt). Herefter kan du tage et bad, så du kan give slip i det du kommer fra, og så du er ren og frisk inden vi starter (vi har sæbe og håndklæde).

Under massagen er du nøgen og jeg har trusser på, som jeg beholder på under hele massagen. Hvis du ikke er komfortabel med at være helt nøgen, beholder du så meget tøj på, som du har det godt med (gerne noget tøj som kan tåle hvis der kommer lidt olie på).

Intuitiv og sanselig massage

Hele din krop vil blive masseret kærligt, intuitivt og sanseligt, i en intim atmosfære, med en god økologisk olie.

Igennem kærlig, opmærksom berøring og langsomme, sensuelle bevægelser hvor jeg bruger mine hænder og krop (body-to-body), inviteres du til at mærke din egen erotiske energi. I løbet af massagen frigøres spændinger, og du vil opleve hvordan din krop langsomt vækkes og dit hjerte åbnes, til at rumme mere og mere af dig selv i omsorgsfuld accept.

Berøring af lingam (penis) er en naturlig del af massagen, og den er aldrig orienteret mod et mål (dvs ingen udløsning). Hvis du mærker seksuel nydelse, er det ligeså velkomment som hvis du ikke gør. Ved hjælp af blide og faste tryk og strøg, spredes energien ud i hele kroppen, og du bliver guidet ind i en dybere følelse af tilfredsstillelse og nydelse, og til at åbne op for at mærke din indre sensitivitet.

Som en gæst engang har udtrykt det, “det er den største kærlighedserklæring.” Massagen kan ses som en gave af universel kærlighed. Du bliver vist vejen til kærlighedens dybere riger og ind i en forståelse af hvem du virkelig er. Hvis du ikke ønsker lingammassage forkæles resten af din krop bare i længere tid. Jeg anbefaler at du åbner for oplevelsen, giver slip på alle forventninger og lader dine sanser forføre dig ind i dit indre univers.

Efter massagen er der mulighed for at stille spørgsmål eller fortælle om hvad du har bemærket undervejs i massagen.

Nogle af sidegevinsterne ved tantramassage

Igennem tantramassage træner du dig selv til at komme mere tilstede i din krop, også i øjeblikke af intens energi. Du bliver bedre til at omfavne din seksualitet og din erotiske energi, og tillade dig selv at nyde den fuldt ud, uden behov for at haste mod målet.

Dine sanser, og dermed din sensualitet, vækkes - og her igennem har du et redskab til at blive mere fortrolig med din krop, og forbinde dig dybere til dit indre univers. Jo bedre vi bliver til at tune ind på kroppen (kontra hovedet med alle tankerne og intellektuel forståelse), jo bedre bliver vi også til at mærke hvad vi ønsker og ikke ønsker - vi bliver bedre til at leve mere tro mod os selv. Det er at sidestille med mindfulness træning.

Det sætter mere kulør på den rutineprægede hverdag, når vi bemærker hvor levende kroppen rent faktisk kan opleves. Det handler om meget mere end seksuel nydelse, for kroppen rummer uendelig varianter af nydelse, fra den næppe mærkbare til det eksplosive, og nydelsen kan tages ind i mange former (alle vores sanser).

Det vil også på sigt øge din tolerance overfor andre, når du finder dig bedre tilrette i din krop, og desuden giver det dig en god ballast i en stressende hverdag, da du bliver bedre til at være i nuet, og til at lytte til din krops behov. Berøring fremmer udskillelsen af oxytocin, som fremmer vores sundhed både fysisk og psykisk. Du kan læse mere om oxytocins virkninger her

Når du forbinder din seksualitet med dit hjerte, og øger din kropsbevidsthed, hjælper det dig til at blive en bedre elsker. Du får større selvtillid til at stå af præstationsræset og bare være med den du elsker (med). Du øger din evne til at holde forbindelsen til dig selv, og dermed styrker du også den intime forbindelse til din partner. Du bliver i stand til at være i elskovsagten med et nærvær og intensitet, som booster den intime kærlighedsforbindelse.

Vores hud er tæt forbundet med vores nervesystem, og når vi masseres med langsomme, kærlige og opmærksomme bevægelser virker det som en kalibrering af nervesystemet, så vi mærker mere glæde, overskud, indre ro og balance.

Priser


Tantramassage

Til dig der booker mindre end 48 timer før den ønskede tid

Ca. 3 timer i alt

Massagen varer ca. 2 timer, og der er tid til lingammassage, hvis du ønsker det. Derudover:

  • Tid til samtale
  • Mulighed for bad før/efter massagen 

Kr 2500,-

​Til dig der booker mindre end 48 timer i forvejen.

Tantramassage

Book din tid minimum 48 timer i forvejen og spar penge

Ca. 3 timer i alt

Massagen varer ca. 2 timer,  og der er tid til lingammassage, hvis du ønsker det. Derudover:

  • Tid til samtale
  • Mulighed for bad før/efter massagen

Kr 2075,-

​Husk at booke din tid minimum 48 timer i forvejen.

Tantramassage

Tid til ekstra forkælelse eller samtale

Ca. 4 timer i alt

Massagen varer ca. 3 timer, og der er tid til lingammassage, hvis du ønsker det. 

Hvis du ønsker ekstra tid til snak i stedet for, er det også muligt. Derudover:

  • Tid til samtale
  • Mulighed for bad før/efter massagen

Kr 2875,-*

*Hvis du booker din tid mindre end 48 timer i forvejen, er prisen kr 3300,-