Coaching, Sensitivitetstræning

Sensitivitetstræning

Jeg hjælper mænd, kvinder og par (hetero- og homoseksuelle) mærke mere nydelse og tilfredsstillelse i deres liv, og hjælper dig til at blive mere selvsikker, afslappet og empowered i intime stunder.

At kunne være tæt med et andet menneske forudsætter at vi kan være tæt med os selv. Men nærvær og intimitet er ikke altid let. Det kan være skræmmende at tillade sig selv at være så åben, så sårbar. Ikke desto mindre længes vi alle efter det på et eller andet plan. Der er en kalden, en dyb længsel, efter at smelte sammen med en anden.

Min ekspertise ligger indenfor intimitet, nærvær, berøring og i at hjælpe dig til at øge din sensitivitet. Hvorfor er det vigtigt? Sensitivitet er vejen til at mærke dig selv bedre, til at skabe en dybere kontakt til dig selv – og til andre.

Når du virkelig kan mærke dig selv, kan du skabe en større jordforbindelse, du vil kunne mærke mere nydelse og du vil blive mere afslappet under intimitet, elskov og leg (og i det hele taget). Det vil påvirke kvaliteten af din berøring, og gøre dig mere nærværende og selvsikker.

 Coaching-sensitivitetstræning


Hvad jeg kan hjælpe dig med?

I en coaching session kan vi arbejde med det du har mest brug for. Jeg kan f.eks. hjælpe dig med:

 • at øge kvaliteten og nærværet i din berøring til gavn for både dig og din partner.
 • at udforske de forskellige dynamikker i berøring (baseret på Betty Martin’s “Wheel of Consent”).
 • at udvikle din intuition, selvsikkerhed, glæde og evne til at slappe af i fysisk kontakt med et andet menneske.
 • at finde, mærke og sætte dine grænser – og kommunikere dem klart ud.
 • at øge din kropsbevidsthed, finde dig til rette i din fysiske krop og mærke dine behov.
 • at opdage at du frit kan vælge for dig selv og din egen seksualitet.
 • at blive ekspert i hvad du virkelig godt kan lide og har lyst til, fremfor at stille dig tilfreds med noget der blot er okay (eller værre: bide det i dig og affinde dig med noget der slet ikke føles rart for dig).
 • at udforske din sensualitet, og øge din evne til at mærke nydelse i hele kroppen (uden overhovedet at berøre dit kønsorgan) ved at blive mere opmærksom på, og bevidst omkring, den nydelse der allerede er i din krop.
 • at skabe klarhed omkring dine ønsker, behov og lyst.
 • at øge din seksuelle selvsikkerhed og selvtillid.
 • at øge din evne til at blive mere nærværende i nuet, og styrke din evne til at være i intimitet.
 • at genfinde kontakten i et sexløst parforhold.

Nogle af gevinsterne ved at arbejde med dig selv via en kropslig tilgang, er at du kommer til at skabe bånd til dig selv, som kan være med til at øge dit selvværd, og gøre at du bliver mere glad for din krop og dit udseende.

Hvem er det for?

De her sessioner er for dig som gerne vil dybere med dig selv, dig som er åben for noget nyt, og som er villig til at stille spørgsmålstegn ved det du allerede ved. Du kan være single, i et parforhold eller komme som par. Det er en udforskning ind i dit indre, som åbner dit autentiske sensuelle væsen, og leder dig til frihed og accept. Fordi du er unik, er hver session baseret på dine behov, og på hvad du gerne vil arbejde med.

Hvordan foregår det?

Sessioner kan være en blanding af samtale, bevægelse, åndedrætsøvelser, berøring, kropsarbejde, bevidsthedsøvelser og leg. Som udgangspunkt foregår sessioner påklædte.

Du bliver hele tiden inviteret til at mærke efter hvad der er rigtigt for dig, og du vil aldrig blive bedt om at gøre noget du ikke føler dig klar til. Jeg tror ikke på at reel modstand skal opløses ved magt, og heller ikke at det er gavnligt at overhøre den stemme der siger nej og forcere noget igennem. For mig at se er det ikke respektfuldt over for dig selv. Kort sagt tror jeg ikke på at målet helliger midlet.

Når vi mærker en frygt for noget nyt, og samtidigt en trækken i os til at udforske det nye, så kan vi rykke os imod det nye i vores eget tempo. Nærme os kanten med en vis form for spænding, en blanding af uvished og lyst – og det er her vi udvikler os. Du bestemmer tempoet. Du siger til og fra. Jeg guider dig i trygge rammer til at udvikle dit potentiale.

Intimitet handler om at udvikle tillid til dig selv – til at kende og sætte dine grænser, så du kan udfolde dig frit inden for dem. Og det handler om at opbygge din egen pålidelighed, at vide at du kan stole på dig selv til at sige til og fra.

At lære at sige nej er en vigtig del af det. Vi kan ikke blindt lægge vores tillid på andre mennesker og tro de kan læse vores tanker, at de ved hvor vores grænser går, hvad vi har det godt med og ikke har det godt med. At lære at sige nej er et af de vigtigste redskaber for at sand og dyb intimitet kan udvikles – både intimiteten med dig selv og med et andet menneske.

Ligeså er det vigtigt at kunne sige til, at udvikle din færdighed i at mærke et ja og give udtryk for det. Det er urimeligt at forvente at vores partner burde vide hvordan vi vil berøres og hvor. Den indstilling skaber en masse frustration, når vi igen ligger og hygger – og ikke får den berøring vi drømmer om.

Jeg kan hjælpe dig med at finde frem til hvad der føles godt for dig, hvordan du gerne vil røres og hvor – og selvfølgelig til at give udtryk for det trods den lille frygtsomme stemme i hovedet som er bange for afvisning, eller som ikke føler sig værdig til at få hvad du ønsker.

Jo mere komfortable vi er i vores egen krop, jo bedre vi kender os selv, hvad vi ønsker og ikke ønsker, jo bedre bliver vi til at stå ved os selv og give udtryk for det. Vores følelse af selvværd vokser.

Hvis du ønsker at udforske berøring, og øge kvaliteten i din måde at berøre et andet menneske på kan jeg hjælpe dig med det. Det handler ikke om teknik, men om at blive bedre til at sanse dine hænder så de bliver åbne for nuet, og mærke den nydelse det er at tage og give.

Igennem leg, opmærksomhed, afspænding og selvindsigt øges din bevidsthed og selvsikkerhed. Du lærer at være tilstede i dine hænder, så de bliver uimodståeligt inviterende, din berøring sensuel og nærværende, og du bliver i stand til, at opfatte fine nuancer i det menneske du berører.

Vi stiller skarpt på hvad det vil sige at modtage og give, og mærker hvilken forskel det gør, når vi bliver helt klar omkring det, og du lærer hvordan du kan kende forskel på de to. Du vil lære at stole på din evne til at holde rummet og ære grænser.

Første session

Vi starter med en snak, hvor jeg hører om din baggrund og hvad du gerne vil opnå, samt giver dig svar på dine spørgsmål. Hvis i kommer som par hører jeg på jer begge to, så i begge får lov til at sætte jeres egne ord på hvad i gerne vil opnå.

Jeg guider dig/jer igennem forskellige oplevelser, så du bliver opmærksom på din kropsbevidsthed og evne til at kommunikere. Her igennem finder vi ud af hvad der er nemt for dig/jer og hvad der er mere udfordrende.

I første session er du altid påklædt, og vi tager udgangspunkt i hvor du er.

Efterfølgende sessioner

Vi har nu en idé om hvilken retning vi skal bevæge os. Sessioner kan være en blanding af samtale, bevægelse, åndedrætsøvelser, berøring, kropsarbejde, bevidsthedsøvelser og leg.

Vi udforsker det du gerne vil lære mere om fra forskellige vinkler, så din forståelse af dine oplevelser udvides og ses fra andre perspektiver. Igennem afspænding og undersøgelse finder vi frem til dine skjulte resourcer, og til nye måder at udfolde dig naturligt på, der bedre understøtter din autentiske væren.

I disse sessioner kan det være en mulighed at være delvist påklædt, alt efter hvad der er behov for og hvad du ønsker. Du vil aldrig nogensinde blive bedt om at have mindre på end du har det godt med. Du lærer at træffe valg, sætte grænser og kommunikere, og det bliver aldrig forventet af dig, at du skal gøre noget du ikke har det godt med.

Specielt for par

Igennem forskellige lege og øvelser lærer du både at tage for din egen nydelse og give din partner det de drømmer om.

Vi udforsker forskellige dynamikker i berøring og hvad det virkelig vil sige at give og modtage. Du lærer at være afslappet og nærværende i din berøring, og mærker hvordan det højner kvaliteten og nydelsen i jeres samliv.

Vi arbejder med kommunikation, at varetage sunde grænser, berøring og at tage valg som altsammen fører til en dybere forbindelse, mere nydelse, glæde og intimitet imellem jer som par, og i jeres liv.

Elskov og intimitet er færdigheder som kan udvikles hele livet, og forskellen på ok sex og fantastisk sex er at finde i dybden af jeres intimitet og kærlige forbindelse. Det er noget som kan læres uden overhovedet at tage tøjet af. At have tilfredsstillende, sjælsforbundet og nærende elskov handler egentligt mindre om teknik, og mere om at være tilstede og tro mod dit eget autentiske sensuelle og seksuelle udtryk. Og det er ikke svært at lære.

En note om villighed hvis i kommer som par

Typisk er den ene partner mere interesseret i at komme end den anden.

Det er helt normalt at mærke modstand. Det handler ikke om at trække noget ned over hovedet på dig, som du ikke selv ønsker. Ej heller om at få dig til at kunne lide noget, som din partner gerne vil have du skal kunne lide.

En villighed fra begges side til at prøve noget andet end det i plejer, er dog nødvendig for at i kan nærme jer hinanden. På den måde kan vi finde ind til hvad der er dejligt for jer begge. Ofte betyder det at vi er nødt til at sætte farten ned, så den der er mindst interesseret i at komme, får plads til at mærke efter hvad han/hun gerne vil have.

Hvis der har været utroskab

Jeg er ikke psykoterapeut eller sexolog, og er ikke kvalificeret til at hjælpe jer videre efter f.eks utroskab. Mit fokus er på jeres intime samspil, nærværet og kvaliteten af jeres kærlighedsforbindelse. I kan godt bruge mig til at hjælpe jer komme tættere på hinanden, men i forhold til det svigt der opleves i kølvandet på utroskab, anbefaler jeg parterapi til at bearbejde oplevelsen og genoprette tilliden.

Længde og pris på sessioner

En session varer 90 minutter og koster 1300 kr. For par varer en session 2 timer og koster 1700 kr. Der kan nogle gange være behov for længere sessioner (400 kr per halve time).

Der er rabat hvis du køber klippekort:

3 sessioner af 1,5 time koster 3300 kr.

5 sessioner af 1,5 time koster 5000 kr.

Sådan booker du

Ring til mig på tlf 53377882 eller send en email til soulbliss@soulbliss.dk for at booke en tid, eller hvis du har nogle spørgsmål.


Denne form for arbejder kræver psykisk integritet. Selvom fundamentet i alle sessioner er at skabe og varetage trygge rammer, er det absolut påkrævet at du tager ansvar for alle dine beslutninger i alle sessioner.

Vil du fra hovedet og ned i kroppen, så du kan få mere nærvær og intimitet i dit liv?