Sådan kontakter du mig

Har du spørgsmål, feedback, eller vil du bestille en tid?

Jeg byder mænd, kvinder og par velkommen i SoulBliss i hjertet af København, blot 7 minutter fra hovedbanegården. Herunder kan du læse hvordan du kan kontakte mig, og hvordan du bestiller en tid til en mentor session eller en tantramassage. Jeg ser frem til at møde dig.

  • 53377882
  • soulbliss@soulbliss.dk
  • SoulBliss⎥Vesterbrogade 20A, 1⎥1620 København

Sådan booker du en session

Du kan skrive til mig på soulbliss@soulbliss.dk så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt. Jeg besvarer alle henvendelser, så hvis du ikke hører fra mig indenfor 2-3 hverdage, så har jeg ikke fået din besked, og beder dig skrive igen. Hvis du ønsker en tid med kort varsel, er det bedre at ringe.

Du kan ringe til mig på tlf 53377882. Hvis du kontakter mig fra et udenlandsk nummer, og ønsker at jeg vender tilbage, så installer venligst WhatsApp. Da mine arbejdstider er meget fleksible, har jeg ikke en specifik telefontid. Hvis jeg ikke svarer, så læg en besked, så ringer jeg tilbage til dig (nævn gerne hvis der er et tidsrum du ikke vil kontaktes i). Typisk besvarer jeg ikke hvis det er hemmeligt/privat nummer.

Du er også meget velkommen til at sende en sms, bemærk dog at jeg ikke skriver lange forklaringer på sms, så er det bedre at sende en mail, hvis du søger uddybende svar.

Når du booker en session accepterer du at respektere afbudspolitikken, som du kan læse på denne side.


Tidsbestilling er nødvendig

Mine åbningstider ligger i tidsrummet fra kl 9.00-19.00 (sidste tidspunkt for påbegyndt session), også med gode mulighed for weekendtider. Det er dog ingen garanti for at du kan få en tid med kort varsel, da jeg kun tager et begrænset antal sessioner for at kunne være fuldt tilstede med dig.

Hvis du kontakter mig via mail eller sms, så er du velkommen til at skrive hvornår det kunne passe dig med en tid, giv eventuelt et par forslag hvis det er muligt.

Jeg tager kun imod ved forudbestilt aftale, så kom venligst ikke uanmeldt, da det kan være forstyrrende for igangværende sessioner. Det er sjældent at jeg har mulighed for at tage en booking med kort varsel, men du er velkommen til at prøve.


Afbud eller ændring af tid

Tantramassage til mænd eller kvinder, samt mentor sessioner

Du kan ændre din aftale for op til 12 timer før den bestilte tid (meget gerne før). Herefter koster det halvdelen af den aftalte sessions pris at afbestille eller ændre tid, indtil 5 timer før aftalt tid. Hvis du aflyser, udebliver fra en session eller ændrer tid mindre end 5 timer før aftalt tid, betaler du fuld pris for den session du har booket. Dette gælder også for tider der er bestilt med kort varsel.

4-håndsmassage, tantramassage for par og tantra for par

For 4-hånds tantramassage, tantramassage for par, tantra for par og tantra for par heldags pakken gælder det at afbud eller ændring skal ske minimum 48 timer før aftalt tid. Herefter koster det halvdelen af den aftalte sessions pris at afbestille eller ændre tid, indtil 24 timer før aftale. Hvis i aflyser eller ændrer tid mindre end 24 timer før aftalt tid, betaler i det fulde beløb for den session i har booket. Dette gælder også for tider der er bestilt med kort varsel.

Refusion af forudbetaling sker minus eventuelle bankgebyrer (medmindre det er mig som må aflyse).

Med din booking accepterer du vilkårene for afbud og ændring af tid.

Du kan kontakte mig på mail soulbliss@soulbliss.dk eller telefon/sms 53377882.


Her ligger SoulBliss

Adressen er Vesterbrogade 20A, 1 th. Der er dørtelefon (midterste række i bunden), og så skal du igennem den første opgang og ud i gården til den første dør på højre hånd, markeret med et skilt.

Det er 7 minutter at gå fra Hovedbanegården. Hvis du kommer på cykel, kan du tage den med ind i gården.

Er du i bil, er der mange parkeringsmuligheder i området, alle sammen betalingsområder. Det er en god idé at sætte lidt ekstra tid af til at finde en parkeringsplads. Ofte kan du få plads langs søerne eller i én af sidegaderne, og der ligger et stort parkeringshus på Vesterbrogade skråt over for SoulBliss (vær opmærksom på at det lukker om aftenen, tjek tiden inden du går).

Velkommen til SoulBliss.


Vil du fra hovedet og ned i kroppen, så du kan få mere nærvær og intimitet i dit liv?