Har du spørgsmål, vil du gerne bestille en tid eller sende feedback på en session?

Sådan kan du kontakte mig

Du kan skrive til mig på soulbliss@soulbliss.dk så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt. Jeg besvarer alle henvendelser, så hvis du ikke hører fra mig indenfor 2 hverdage, så har jeg ikke fået din besked, og beder dig skrive igen. Hvis du ønsker en tid med kort varsel, er det bedre at ringe.

Du kan ringe til mig på tlf +45 53377882. Da mine arbejdstider er meget fleksible, har jeg ikke en specifik telefontid. Hvis jeg ikke svarer, så læg en besked, så ringer jeg tilbage til dig (nævn gerne hvis der er et tidsrum du ikke vil kontaktes i). Typisk besvarer jeg ikke hvis det er hemmeligt/privat nummer.

Du er også meget velkommen til at sende en sms, bemærk dog at jeg ikke skriver lange forklaringer på sms, så er det bedre at sende en mail, hvis du søger uddybende svar.

Tidsbestilling er nødvendig

Mine åbningstider er meget fleksible og ligger i tidsrummet fra kl 8.00-20.00 (sidste tidspunkt for påbegyndt session), også med gode mulighed for weekendtider. Det er dog ingen garanti for at du kan få en tid med kort varsel, da jeg kun tager et begrænset antal sessioner for at kunne være fuldt tilstede med dig.

Hvis du kontakter mig via mail eller sms, så er du velkommen til at skrive hvornår det kunne passe dig med en tid, giv eventuelt et par forslag hvis det er muligt.​

Jeg tager kun imod ved forudbestilt aftale, så kom venligst ikke uanmeldt. Jeg har nogle gange mulighed for at tage imod bookinger med kort varsel, men sætter stor pris på længere varsel - så kan jeg bedre forberede en ultimativ SoulBliss-oplevelse til dig.

Her ligger SoulBliss

Adressen er Vesterbrogade 20A, 1 th. Der er dørtelefon (midterste række i bunden), og så skal du igennem den første opgang og ud i gården, her er det første dør på højre, markeret med et skilt.

Det er 5 minutter fra Hovedbanegården. Hvis du kommer på cykel, kan du tage den med ind i gården.

Er du i bil, er der mange parkeringsmuligheder i området, alle sammen betalingsområder. Det er en god idé at sætte lidt ekstra tid af til at finde en parkeringsplads. Ofte kan du få plads langs søerne eller i én af sidegaderne, og der ligger et stort parkeringshus på Vesterbrogade skråt over for SoulBliss (vær opmærksom på at det lukker kl 22.00).

Velkommen til!