Har du spørgsmål, vil du gerne bestille en tid eller sende feedback på en session?

Hej, jeg hedder Majbrit! Dejligt du kigger forbi.

Jeg byder mænd, kvinder og par velkommen i SoulBliss i hjertet af København, blot 5 minutter fra hovedbanegården. Herunder kan du læse hvordan du kan kontakte mig, og hvordan du bestiller en tid.

Vesterbrogade 20A, 1, 1620 København ⎥Tlf: +45 53377882 ⎥ Email: soulbliss@soulbliss.dk

Sådan kan du kontakte mig

Du kan skrive til mig på soulbliss@soulbliss.dk så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt. Jeg besvarer alle henvendelser, så hvis du ikke hører fra mig indenfor 2 hverdage, så har jeg ikke fået din besked, og beder dig skrive igen. Hvis du ønsker en tid med kort varsel, er det bedre at ringe.

Du kan ringe til mig på tlf +45 53377882. Da mine arbejdstider er meget fleksible, har jeg ikke en specifik telefontid. Hvis jeg ikke svarer, så læg en besked, så ringer jeg tilbage til dig (nævn gerne hvis der er et tidsrum du ikke vil kontaktes i). Typisk besvarer jeg ikke hvis det er hemmeligt/privat nummer.

Du er også meget velkommen til at sende en sms, bemærk dog at jeg ikke skriver lange forklaringer på sms, så er det bedre at sende en mail, hvis du søger uddybende svar.

Tidsbestilling er nødvendig

Mine åbningstider er meget fleksible og ligger i tidsrummet fra kl 8.00-20.00 (sidste tidspunkt for påbegyndt session), også med gode mulighed for weekendtider. Det er dog ingen garanti for at du kan få en tid med kort varsel, da jeg kun tager et begrænset antal sessioner for at kunne være fuldt tilstede med dig.

Hvis du kontakter mig via mail eller sms, så er du velkommen til at skrive hvornår det kunne passe dig med en tid, giv eventuelt et par forslag hvis det er muligt.​

Jeg tager kun imod ved forudbestilt aftale, så kom venligst ikke uanmeldt. Jeg har nogle gange mulighed for at tage imod bookinger med kort varsel, men sætter stor pris på længere varsel - så kan jeg bedre forberede en ultimativ SoulBliss-oplevelse til dig.

Afbud eller ændring af tid

Af hensyn til min planlægning og mulighed for at tilbyde tiden til en anden, kan du melde afbud eller ændre din aftale for tantramassage, healing eller sensitivitetstræning op til 12 timer før den bestilte tid (meget gerne før). Herefter koster det halvdelen af den aftalte sessions pris at afbestille eller ændre tid, indtil 5 timer før aftalt tid. Hvis du aflyser, udebliver fra en session eller ændrer tid mindre end 5 timer før aftalt tid, betaler du fuld pris for den session du har booket. Dette gælder også for tider der er bestilt med kort varsel.

For 4-hånds tantramassage, tantramassage for par, tantra for par og tantra for par heldags pakken gælder det at afbud eller ændring skal ske minimum 48 timer før aftalt tid. Herefter koster det halvdelen af den aftalte sessions pris at afbestille eller ændre tid, indtil 24 timer før aftalt. Hvis i aflyser eller ændrer tid mindre end 24 timer før aftalt tid, betaler i det fulde beløb for den session i har booket.

Med din booking accepterer du vilkårene for afbud og ændring af tid. Du kan kontakte mig via mail (soulbliss@soulbliss.dk), telefon eller sms (+45 53377882).

Her ligger SoulBliss

Adressen er Vesterbrogade 20A, 1 th. Der er dørtelefon (midterste række i bunden), og så skal du igennem den første opgang og ud i gården, her er det første dør på højre, markeret med et skilt.

Det er 5 minutter fra Hovedbanegården. Hvis du kommer på cykel, kan du tage den med ind i gården.

Er du i bil, er der mange parkeringsmuligheder i området, alle sammen betalingsområder. Det er en god idé at sætte lidt ekstra tid af til at finde en parkeringsplads. Ofte kan du få plads langs søerne eller i én af sidegaderne, og der ligger et stort parkeringshus på Vesterbrogade skråt over for SoulBliss (vær opmærksom på at det lukker kl 22.00).

Velkommen til!


Skriv dig op til mit nyhedsbrev, og få gavekort på 200 kr.