Tantramassage Delight til mænd og kvinder


Du finder priserne nederst på siden.

Bemærk at jeg yder rabat, ved sessioner der er booket og bekræftet minimum 48 timer i forvejen.


Det er kun Majbrit, som tilbyder tantramassage Delight til mænd og kvinder. Denne massage foregår på en massage briks. Der er et tillæg, hvis du vil have den på madras, se priser nederst på siden. Du kan læse mere om tantra massage København her.

Hvad er en tantramassage Delight?

Tantramassage Delight er en langsom, sensuel helkropsmassage som foregår på massage briks. Den gives med kærlig omsorgsfuldhed og opmærksomhed, så du kan komme ind og mærke dig selv. Hensigten med tantramassagen er at du kan opnå en dyb afspænding, og mærke dig selv som et sanseligt væsen, og lade livsglæden flyde frit. Og også at øge din opmærksomhed på dine indre sansninger, så du kan mærke livfuldheden i din krop, og den dybereliggende nydelse.

Der vil være mulighed for en kort massage af dit køn (yoni-/lingammassage), som en del af tantramassage Delight, hvis du ønsker det. Det er en invitation til at du kan komme i dybere kontakt med dig selv, igennem langsom, respektfuld og kærlig berøring uden mål, og uden at du skal give noget tilbage. Fokus er på afspænding og nærvær, og der arbejdes aldrig henimod en udløsning.

Det er en intuitiv massage, og vil derfor være forskellig fra person til person, og fra gang til gang. Jeg bruger primært mine hænder og arme til at massere med, og sommetider også overkrop og hage. Jeg vil naturligvis respektere, hvis du ønsker jeg kun bruger f.eks. hænder og arme.

Under massagen, har jeg trusser på. Hvis du ønsker at jeg skal have mere tøj på, gør jeg gerne det, giv mig blot besked når du booker din session. Du vælger selv hvor meget eller hvor lidt tøj du har på under massagen, og også om du vil være helt nøgen. Da jeg som udgangspunkt bruger olie under massagen, skal du sørge for at tøjet kan tåle lidt olie, hvis du vælger at beholde noget tøj på. Hvis du vælger at beholde alt tøjet på, bruger jeg naturligvis ikke olie.

Efter massagen forlader jeg rummet i 5-10 minutter, så du kan integrere oplevelsen. Jeg kommer tilbage med et glas vand, og vi afrunder med en kort snak, og mulighed for at du kan få bad, inden vi afslutter.

Hvem er det for?

En tantramassage Delight er for dig, som:

  • Er nysgerrig, men føler det virker overvældende med tantramassage
  • Har brug for hjælp til at give slip i tanker
  • Savner nærværende berøring af hele kroppen
  • Kun kan afsætte et par timer
  • Ønsker en blid tilgang til kropslighed, sanselighed og seksualitet

Når du kommer til tantramassage Delight

Inden massagen starter, er der tid til en snak om rammerne for massagen, du kan fortælle mig om dine ønsker og grænser, og du kan få svar på eventuelle spørgsmål. 

Hvis det er dit første besøg i SoulBliss, hjælper det dig også til at slappe af og komme til stede, specielt hvis du er lidt nervøs (hvilket er meget normalt). Herefter kan du tage et bad, og der vil også være mulighed for et bad efter massagen (der er sæbe og håndklæde).

Priser for tantramassage Delight

Bemærk at jeg kun modtager kontant betaling i klinikken. Du er velkommen til at overføre til konto 2376-7557 221 047 så de er på kontoen dagen inden din session.

Du kan booke tid på email: soulbliss@soulbliss.dk, eller på telefon 53377882 (brug venligst WhatsApp hvis du vil have jeg skal kontakte dig tilbage på et udenlandsk nummer).

Bemærk at jeg tilbyder rabat, når din session er booket og bekræftet med minimum 48 timers varsel.

Klik på henholdsvis Normalpriser og Rabatpriser herunder, for at se hvilken pris gælder.

Alle priser er inklusive 25% moms.

Når du booker en session, accepterer du at respektere afbudspolitikken, som du kan læse herunder, eller her.

Jeg tilbyder en 15 minutters gratis telefonsamtale, så du kan få en fornemmelse af om du ønsker min hjælp. Her kan du få svar på dine spørgsmål, eller få mit (umiddelbare) bud på om, og hvordan, jeg bedst kan hjælpe dig.

Afbud eller ændring af tid for tantramassage Delight 

Du kan ændre din aftale for op til 12 timer før den bestilte tid (meget gerne før). Herefter koster det halvdelen af den aftalte sessions pris at afbestille eller ændre tid, indtil 5 timer før aftalt tid. Hvis du aflyser, udebliver fra en session eller ændrer tid mindre end 5 timer før aftalt tid, betaler du fuld pris for den session du har booket. Dette gælder også for tider der er bestilt med kort varsel.

Refusion af betaling sker minus eventuelle bankgebyrer (medmindre det er mig som må aflyse).

Med din booking accepterer du vilkårene for afbud og ændring af tid.

Du kan kontakte mig på mail soulbliss@soulbliss.dk eller telefon/sms 53377882.

Vil du fra hovedet og ned i kroppen, så du kan få mere nærvær og intimitet i dit liv?