Hej! Jeg hedder Majbrit

Begyndelsen...

Det startede i New York tilbage i 1999 (hvis vi altså ikke går helt tilbage til 1973). Egentligt studerede jeg skuespil, som er en vidunderlig mulighed for selvindsigt og selvudvikling. Og det var helt sikkert en fantastisk rejse. Alligevel var der noget andet der trak mere end tanken om en glamourøs karriere på den røde løber; helsekostbutikken (Healthy Pleasures ved Union square - selvfølgelig noget med pleasure!).

Det var et mekka og jeg var opslugt af at lære alt om de naturlige remedier jeg købte; alskens vitaminer/mineraler, urter jeg aldrig havde hørt om før, en ukendt verden af aminosyrer og homøopatiske præparater med mærkelige navne. Jeg var solgt og mit liv og helbred tog en radikal vending mod bedre sundhed og mere livsglæde. Året forinden havde jeg besøgt en super dygtig zoneterapeut, som fik mig overbevist om at det var en dårlig idé at drikke 1 ½ liter cola om dagen, og da de store mængder cola forsvandt, tog de den kroniske bihulebetændelse med sig. Voila!

Vi er fysiske skabninger...og så meget mere end blot det

Tilbage i Danmark i 2001, startede jeg på biopatuddannelsen og var færdiguddannet i 2004. De år var meget fokuseret på mennesket som fysisk væsen og på kost, vitaminer/mineraler, sunde olier, urter og homøopati til at rette op på kropslige ubalancer. Kosten er for mig at se ikke til at komme udenom; både når det gælder fysisk helbred, men også vores spirituelle og emotionelle velbefindende er dybt afhængigt af den føde vi tager ind. Jeg hjælper og vejleder dig gerne og har igennem kontinuerlige studier en enorm viden om den fysiske tilgang til sundhed og balance.

Jeg har desuden vejledt terapeuter og personale i helsekostbutikker i brugen af antroposofisk homøopati og holdt foredrag og workshops om f.eks. stress, søvnbesvær, depression, hormonsystemet, fordøjelsen og meget mere. Alt sammen set fra et antroposofisk synspunkt (antroposofien er grundlagt af Rudolf Steiner, som var meget inspireret af de østlige skrifter og viede hans liv til at udforske det spirituelle i mennesket).

Mennesker har altid fascineret mig, og i et menneskes historie, kan vi finde mange sammenhænge både i forhold til helbred og fysisk og psykisk velvære. Mere og mere blev jeg opmærksom på, hvor afgørende vores psykiske velbefindende er for vores helbred, og jeg blev draget af at hjælpe mennesker få kraften igen og genfinde livsglæde, lyst og glød. Vi er åndelige og følende skabninger, og desværre har de fleste af os så travlt, at vi helt glemmer det faktum. Vi arbejder på automatpilot uden at sætte tid af til at mærke efter, om der vi er på vej hen, også er det vi virkelig vil, for undervejs forbigår vi helt at være tilstede i nuet.

Min ekspertise ligger indenfor berøring og intimitet, og i at hjælpe dig med at øge dit nærvær og din følsomhed.


Tantra og healing

Min egen officielle spirituelle rejse og studie ind i tantra, startede i 2008 da jeg modtog min første tantramassage i Tantra Templet. Det er også her jeg har modtaget undervisning i teori og praksis, og trådt mine første spæde skridt.

Set tilbage på mit liv kan jeg se at jeg er født tantriker - det er vi nok alle, for vi er født ubegrænsede og fredfyldte. Jeg har altid søgt at samle mennesker trods uenighed, ved at fokusere på det fælles. Været fredsmægler og skabt rummelighed, frihed til at være den du er. Omfavnet livet trods svære odds. Turde være med frygt, smerte og sorg, og lige så langsomt er jeg blevet bedre til også at være med glæden. Stærk i troen på at uanset hvad jeg gerne vil, så er det muligt. Og jeg tror på, at det samme er sandt for dig. Tantra handler om frihed. Frihed fra vores egne begrænsende overbevisninger. Frihed til at vælge det der er bedst for os, uden tanke for hvad der er "normalt." Og den frihed det er at kunne give slip i fordømmelse, overdreven kontrol og en krampagtig holden fast i det som ikke tjener os, af frygt for hvad der ellers er derude for os. 

Kroppen er din vigtigste forbindelse til nuet, og når du er fuldt forbundet, bliver den din bedste allierede til at skabe det liv du drømmer om.  Hver dag, og hvert øjeblik, kan du bruge til at styrke den indre forbindelse og opnå mere bevidsthed. Igennem tantramassage og ​Reiki healing forløses fysisk og mentalt stress og du kommer mere tilstede i din krop. Du kommer ind og mærker bag om facaden, der hvor stilheden bor. Og du vil erfare, at stilheden er fyldt med en følelse af vitalitet og liv.

Tantramassage er et godt redskab til at blive mere forbundet til din indre krop, få dybere kontakt til dig selv, og til at sætte tempoet ned og mærke hvad der er vigtigt. Ofte går vi rundt med en meget begrænset selvopfattelse og helt naturligt sætter det en begrænsning for vores udfoldelse. Igennem tantramassage åbnes der op for en ubegrænset energi, en følelse af glæde og lykke, en følelse af at være ét med alt. Og der åbnes også op for at give slip på gamle overbevisninger der har holdt dig tilbage, og det giver plads til at se nye muligheder.

Jeg tilbyder tantramassage til mænd og kvinder, og sammen med min partner, Morten, tilbyder jeg 4-hånds massage til kvinder, samt parmassage. Desuden tilbyder jeg undervisning i tantramassage.


​At kunne være tæt med et andet menneske forudsætter at vi kan være tæt med os selv. Men nærvær og intimitet er ikke altid let.


Måske oplever du at det er svært for dig at være afslappet sammen med andre. Eller at intimitet og nærvær kan føles svært. Måske er der behov for at du skaber mere klarhed omkring dine ønsker, behov og hvad du har lyst til, eller måske vil du gerne øge kvaliteten af din berøring. Det, og meget mere, er altsammen muligt igennem coaching og sensitivitetstræning.

Skal vi holde kontakten?

Jeg kan ikke sige at jeg har fundet de vise sten, eller har alle svarene, og jeg fortsætter med at lære og udvikle mig, og hele tiden mærke efter hvad der vigtigt for mig nu, mens jeg øver mig i ikke at tage livet alt for seriøst. Fælles for de ting jeg fordyber mig i, er et brændende ønske om at kunne gøre en forskel i dit liv. Om du ønsker nogle timers velvære og afslapning, mere nydelse, berøring og intimitet i dit liv, eller er midt i en spirituel opvågnen, så er jeg her for dig. 

Hvis du gerne vil høre mere om hvad jeg lever og lærer; om kærlighed, relationer, tantra, sundhed og 'alt mellem himmel og jord', så tilmeld dig mit nyhedsbrev. Jeg skriver til dig om det som rører sig i mit liv. Du kan nemt afmelde dig igen hvis det ikke interesserer dig, og jeg deler naturligvis ikke dine informationer med andre. Når du tilmelder dig får du desuden et gavekort på 200 kr til din første tantramassage eller sensitivitetstræning. Du kan tilmelde dig herunder - du binder dig ikke for noget.


Få et gavekort på 200 kr til din første tantramassage eller sensitivitetstræning

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, modtager du et gavekort på 200 kr, som du kan bruge ved dit første besøg. Få tips til mere glæde, kærlighed og nærvær direkte i din indbakke.


Skriv dig op til mit nyhedsbrev, og få gavekort på 200 kr.