Majbrit

Bogbilleder, love

 

Det startede i New York tilbage i 1999. Egentligt studerede jeg skuespil, som er en vidunderlig mulighed for selvindsigt og selvudvikling. Og det var helt sikkert en fantastisk rejse. Alligevel var der noget andet der trak mere end tanken om en glamourøs karriere på den røde løber; helsekostbutikken (Healthy Pleasures ved Union square). Det var et mekka og jeg var opslugt af at lære alt om de naturlige remedier jeg købte; alskens vitaminer/mineraler, urter jeg aldrig havde hørt om før, en ukendt verden af aminosyrer og homøopatiske præparater med mærkelige navne. Jeg var solgt og mit liv og helbred tog en radikal vending mod bedre sundhed og mere livsglæde. Året forinden havde jeg besøgt en super dygtig zoneterapeut, som fik mig overbevist om at det var en dårlig idé at drikke 1 ½ liter cola om dagen og da de store mængder cola forsvandt, tog de den kroniske bihulebetændelse med sig. Voila!

Tilbage i Danmark i 2001, startede jeg på biopatuddannelsen og var færdig uddannet i 2004. De år var meget fokuseret på mennesket som fysisk væsen og på kost, vitaminer/mineraler, sunde olier, urter og homøopati til at rette op på kropslige ubalancer. Kosten er for mig at se ikke til at komme udenom; både når det gælder fysisk helbred men også vores spirituelle og emotionelle velbefindende, er dybt afhængigt af den føde vi tager ind. Jeg hjælper og vejleder dig gerne og har igennem kontinuerlige studier en enorm viden om den fysiske tilgang til sundhed og balance.

I dag vejleder jeg terapeuter i brugen af antroposofisk homøopati og holder foredrag og workshops om f.eks. stress, søvnbesvær, depression, hormonsystemet, fordøjelsen og meget mere. Alt sammen set fra et antroposofisk synspunkt (antroposofien er grundlagt af Rudolf Steiner, som var meget inspireret af de østlige skrifter og viede hans liv til at udforske det spirituelle i mennesket).

Mennesker har altid fascineret mig og i et menneskes historie, kan jeg se mange sammenhænge i forhold til helheden og deres helbred. Mere og mere blev jeg opmærksom på hvor afgørende vores psykiske velbefindende er for vores helbred, og blev draget af at hjælpe mennesker få kraften igen og genfinde livsglæde, lyst og glød. Vi er åndelige og følende skabninger og desværre har de fleste af os så travlt at vi helt glemmer det faktum og arbejder på automatpilot, uden at sætte tid af til at mærke efter om der vi er på vej hen, også er det vi virkelig vil, for undervejs forbigår vi helt at være tilstede i nuet.

Min egen officielle spirituelle rejse og studie ind i tantra, startede i 2008 da jeg modtog min første tantramassage i Tantra Templet. Det er også her jeg har modtaget undervisning i teori og praksis og trådt mine første spæde skridt. Set tilbage på mit liv kan jeg dog se at jeg er født tantriker. Jeg har altid søgt at samle mennesker trods uenighed, ved at fokusere på det fælles. Været fredsmægler og skabt rummelighed, frihed til at være den du er. Omfavnet livet trods svære odds. Stærk i troen på at uanset hvad jeg gerne vil opnå, så er det muligt, hvis blot jeg vil det nok.  Tantramassage er et godt redskab til at få dybere kontakt til dig selv og til at sætte tempoet ned og mærke hvad der er vigtigt. Ofte går vi rundt med en meget begrænset selvopfattelse og helt naturligt sætter det en begrænsning for vores udfoldelse. Igennem tantramassage åbnes op for en ubegrænset energi, en følelse af glæde og lykke, en følelse af at være ét med alt og der åbnes også op for at give slip på gamle begrænsninger der har holdt dig tilbage og give plads til at se nye muligheder.

Hvis du gerne vil høre mere om hvad jeg laver; om sundhed, kærlighed, tantra og ‘alt mellem himmel og jord’, så tilmeld dig mit nyhedsbrev som jeg sender ud hver 3. uge og derudover kortere inspirationer når jeg har noget jeg gerne vil dele med dig. Du kan tilmelde dig ved at klikke på billedet herunder og det er GRATIS: