Begyndelsen...

Det startede i New York tilbage i 1999 (hvis vi altså ikke går helt tilbage til 1973, hvor jeg er født). Egentligt studerede jeg skuespil - Method Acting - på Lee Strasberg Theatre Institute. Det er en vidunderlig mulighed for selvindsigt og selvudvikling. Og det var helt sikkert en fantastisk rejse. Alligevel var der noget andet der trak mere end tanken om en glamourøs karriere på den røde løber; helsekostbutikken (Healthy Pleasures ved Union square - selvfølgelig noget med pleasure!).

Det var et mekka. Jeg var opslugt af at lære alt om de naturlige remedier jeg købte; alskens vitaminer/mineraler, urter jeg aldrig havde hørt om før, en ukendt verden af aminosyrer, og homøopatiske præparater med mærkelige navne. Jeg var solgt. Mit liv, og mit helbred, tog en radikal vending mod mere sundhed og livsglæde. Året forinden, havde jeg besøgt en super dygtig zoneterapeut, som fik mig overbevist om at det var en dårlig idé at drikke 1 ½ liter cola om dagen. Da de store mængder cola forsvandt, tog de den kroniske bihulebetændelse med sig. Voila!

Vi er fysiske skabninger...og så meget mere end blot det

Tilbage i Danmark i 2001, startede jeg på biopatuddannelsen og var færdiguddannet i 2004. De år var meget fokuseret på mennesket som fysisk væsen. Og på kost, vitaminer/mineraler, sunde olier, urter og homøopati til at rette op på kropslige ubalancer. Kosten er for mig at se ikke til at komme udenom. Både når det gælder fysisk helbred, men også vores mentale og følelsesmæssige velbefindende er dybt afhængigt af den føde vi tager ind. 

Jeg har desuden, igennem arbejdet for Foreningen Alma, vejledt terapeuter, samt personale i matas og helsekostbutikker, i brugen af antroposofisk homøopati. Udover det, har jeg holdt foredrag og workshops om f.eks. stress, søvnbesvær, depression, hormonsystemet, fordøjelsen, og meget mere. Alt sammen set fra et antroposofisk synspunkt. Antroposofien er grundlagt af Rudolf Steiner, som var meget inspireret af de østlige skrifter, og viede hans liv til at udforske det spirituelle i mennesket.

Mennesker har altid fascineret mig. I et menneskes historie, kan vi finde mange sammenhænge, både i forhold til helbred og fysisk og psykisk velvære. Mere og mere blev jeg opmærksom på, hvor afgørende vores psykiske velbefindende er for vores helbred. Og jeg blev draget af at hjælpe mennesker få kraften igen og genfinde livsglæde, lyst og glød. Vi er åndelige og følende skabninger, og desværre har de fleste af os så travlt, at vi helt glemmer det faktum. Vi arbejder på automatpilot uden at sætte tid af til at mærke efter, om der vi er på vej hen, også er det vi virkelig vil, for undervejs forbigår vi helt at være tilstede i nuet.

At kunne være tæt med et andet menneske forudsætter at vi kan være tæt med os selv. Men nærvær og intimitet er ikke altid let.

Tantra og healing

Min egen officielle, spirituelle rejse og studie ind i tantra, startede i 2008 da jeg modtog min første tantramassage i Tantra Templet. Det er også her jeg har modtaget undervisning i teori og praksis, og trådt mine første spæde skridt.

For mig handler tantra om frihed. Frihed fra egne begrænsende overbevisninger. Frihed til at vælge det der er bedst for dig, uden tanke for hvad der er "normalt." Og den frihed det er at kunne give slip i fordømmelse, overdreven kontrol og en krampagtig holden fast i det som ikke tjener os, af frygt for hvad der ellers er derude for os. Kort sagt, frihed til at være dig.

Kroppen er din vigtigste forbindelse til nuet. Når du er forankret i kroppen, bliver den din bedste allierede, til at skabe det liv du drømmer om. Hver dag, og hvert øjeblik, kan du bruge til at styrke den indre forbindelse og opnå mere bevidsthed. Igennem tantramassage, kan fysisk og mentalt stress forløses, og du kommer mere tilstede i din krop. Du kommer ind og mærker bag om facaden, der hvor stilheden bor. Og jeg tror du vil erfare, at stilheden er fyldt med en følelse af vitalitet og liv.

Tantramassage er et godt redskab, til at sætte tempoet ned og mærke hvad der er vigtigt. Ofte går vi rundt med en meget begrænset selvopfattelse, og helt naturligt sætter det en begrænsning for vores udfoldelse. Igennem tantramassage åbnes der op for en ubegrænset energi, en følelse af glæde og lykke, en følelse af at være ét med alt. Og der åbnes også op for at give slip på gamle overbevisninger der har holdt dig tilbage, og det giver plads til at se nye muligheder.

Jeg tilbyder tantramassage til mænd og kvinder, og sammen med min partner, Morten, tilbyder jeg 4-hånds massage til kvinder, samt parmassage. Desuden tilbyder jeg undervisning i tantramassage.

Min ekspertise ligger indenfor berøring og intimitet, og i at hjælpe dig med at øge dit nærvær og din sanselighed.

Er du der i livet, hvor du vil være?

Jeg tænker at vi alle er født ubegrænsede væsener. Men den verden vi er født ind i, kan være med til at begrænse udfoldelsen af os selv. Nogle af de mekanismer der har været på spil i barndommen, de måder vi har klaret os igennem de udfordringer vi er stødt på, tager vi ofte med os ind i voksenlivet. På den måde, kan vi komme til at se nutiden igennem fortidens briller, og det kan få konsekvenser i vores (nære) relationer. Uheldige konsekvenser, der kan være med til at skabe frustration og afstand. Stik imod hvad vi egentligt har lyst til. 

Nysgerrigheden på, og lysten til, at se på nogle af de mønstre jeg har med mig, og hvordan de måske står i vejen for at opnå, og mærke, fuld kontakt i mine relationer, var baggrunden for at jeg i 2018 startede på et 2-årigt grundforløb i Gestalt Psykoterapi. Det er samme nysgerrighed, som gør at jeg siden 2016 har studeret og praktiseret Wheel of Consent® (Aftalecirklen), og i 2021 blev certificeret facilitator (underviser) fra School of Consent

Majbrit Villadsen

Måske oplever du at det er svært for dig at være afslappet sammen med andre. Eller at intimitet og nærvær kan være en udfordring. Måske har du behov for at skabe mere klarhed omkring dine behov og grænser, og på hvad du har lyst til. Eller måske vil du gerne øge kvaliteten af din berøring. Det, og meget mere, er altsammen muligt igennem mentor sessioner eller en af de workshops jeg holder.

Jeg tilbyder også sessioner for par. Et skønt parforhold kræver tid og dedikation, noget de fleste først bliver opmærksomme på, når det har gået dårligt længe. Der er ingen grund til at vente med at skabe det parforhold du længes efter, og det starter med dig.

Jeg er stærk i troen på at uanset hvad jeg gerne vil opnå, så er det muligt. Og jeg tror på, at det samme er sandt for dig. Så længe det ligger indenfor dit eget domæne, og for fysikkens muligheder. Hvis du gerne vil have min hjælp, til at opnå det du længes efter, så tag kontakt til mig, og lad os se om jeg er den rette for dig. Det er det jeg er her for.

Skal vi holde kontakten?

Jeg kan ikke sige at jeg har fundet de vise sten, eller har alle svarene, og jeg fortsætter med at lære og udvikle mig, og hele tiden mærke efter hvad der vigtigt for mig nu, mens jeg øver mig i ikke at tage livet alt for seriøst. 

Fælles for de ting jeg fordyber mig i, er et brændende ønske om at kunne gøre en forskel i dit liv. Om du ønsker nogle timers velvære og afslapning, eller vil udvikle dine færdigheder indenfor intimitet, nærvær og berøring, så er jeg her for dig. Du er også velkommen, hvis du har brug for at snakke nogle ting igennem og få et andet perspektiv, eller f.eks. vil blive bedre til at sætte grænser og stå stærkere i dig selv. 

Skriv dig op til mit nyhedsbrev. Så har du første parket til at høre om workshops og tilbud, og til at høre om det som bevæger mig i mit liv. Jeg skriver ikke så ofte, og hvis du ændrer mening, kan du altid afmelde dig igen. Dine oplysninger bliver selvfølgelig ikke delt med andre.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Vil du fra hovedet og ned i kroppen, så du kan få mere nærvær og intimitet i dit liv?