Tantra for par

Undervisning til dig som gerne vil lære at give din partner en vidunderlig og sanselig massage.

Du finder priserne nederst på siden.


Hos SoulBliss har du mulighed for at lære, hvordan du giver en sensuel, kærlig og nærværende tantramassage til din kæreste (eller en god ven). Det skal altså ikke forstås som en tantramassage uddannelse, men som en måde at inspirere jer til at finde nye dimensioner i jeres parforhold og styrke jeres kærlige forbindelse. Det er en fantastisk mulighed for at øge intimiteten, kærligheden, nydelsen og sensualiteten i parforholdet. 

Jeg anbefaler at i hver i sær får mindst 2 tantra for par sessioner, og helst med tid nok imellem hver session til at i kan nå at øve derhjemme.

Undervisningen kan inkludere berøring af kønsorganer, som aldrig er seksuelt orienteret, men orienteret mod opmærksomhed, afspænding og sanselighed.

Heldagspakken

I kan vælge en ‘heldags pakke’, hvor i på skift vil blive guidet igennem massagen til jeres partner, så i begge får noget at lege videre med derhjemme. Her starter vi på samme måde som beskrevet herunder, hvor efter den ene af jer guides igennem en massage, så holder vi spisepause (ca. 1 time), og derefter guides den anden igennem en massage.

Hvordan foregår tantra for par?

Hver session er en blanding af samtale, bevidsthedsøvelser, og leg, hvor i lærer omkring dynamikkerne i berøring - samt selvfølgelig en masse praksis i berøring og massage. Under massagen kan modtageren, og den der undervises, vælge at beholde så meget eller så lidt tøj på som der ønskes. Da vi som udgangspunkt bruger olie under massagen, skal i sørge for at tøjet kan tåle lidt olie, hvis i vælger at beholde noget tøj på. Hvis modtageren vælger at beholde alt tøjet på, bruger vi naturligvis ikke olie. Jeg, som massør og underviser, beholder mine trusser på. Hvis i ønsker jeg har mere tøj på, så gør mig opmærksom på det inden sessionen.

Tantra for par foregår i en rolig og afslappet atmosfære i et smukt indrettet massagerum, og med respekt for jeres parforholds rammer.

I tantra for par lærer i

 • Om de fire dynamikker i berøring og hvordan det påvirker massagen
 • De vigtigste ingredienser i en tantramassage: at give slip i mål og forventninger og være opmærksomt tilstede i berøringen og i kroppen
 • Hvordan dyb afspænding åbner op for at mærke mere nydelse
 • At åbne op for sensitiviteten i hænderne så kvaliteten af massagen øges, til gavn for dig og din elskede
 • Forskellige strøg og berøringer som kan vække sensualiteten og nærværet imellem jer

Hvem er det for?

Dette er ikke en one size fits all, men en levende og intuitiv session alt efter hvad der vil være bedst egnet for jer. Tantramassage handler meget mere om intention og bevidst opmærksomhed end teknik. For der er ikke to kroppe der er ens eller reagerer på nøjagtig samme måde. Sammen søger vi at finde jeres autentiske udtryk som par, som det er i dette øjeblik. Kun herfra kan udvikling finde sted.

Tantra for par, tantra for couples

Tantra for par er for par i alle aldre og konstellationer. Det er en fordel,  at den som skal undervises, har en vis bevægelighed i kroppen, da det foregår på madras. Hvis i er i tvivl, så ring til mig og få en snak om det.

Vil i gerne have

 • En ny dimension i jeres intimitet?
 • Et sikkert sted til at snakke om og udforske jeres sensualitet og sanselighed?
 • Mere leg og nydelse?
 • Støtte til at lære at være mere i kroppen kontra i hovedet?
 • Styrket gløden og nærværet i jeres forhold?

Jeres mentor

Det er mig, Majbrit, som vil guide jer igennem tantra for par undervisningen. Min ekspertise ligger indenfor intimitet, nærvær og berøring, og i at hjælpe dig til at øge din sensitivitet. Sensitivitet er vejen til både at mærke dig selv bedre og til at skabe en dybere kontakt med din partner. 

Ring 53377882 eller skriv til soulbliss@soulbliss.dk hvis i har nogle spørgsmål inden i booker en session.

 Jeg glæder mig til at se jer.

Priser for 'tantra for par'


I kan booke tid på email: soulbliss@soulbliss.dk, eller på telefon 53377882 (brug venligst WhatsApp hvis i vil have jeg skal kontakte jer tilbage på et udenlandsk nummer).

Når i booker en session accepterer i at respektere afbudspolitikken, som i kan læse herunder.

Alle priser er inklusive 25% moms.

Jeg tilbyder en 15 minutters gratis telefonsamtale, så i kan få en fornemmelse af om i ønsker min hjælp. Her kan i få svar på jeres spørgsmål, eller få mit (umiddelbare) bud på om, og hvordan, jeg bedst kan hjælpe jer.

Tantra for par


Ca. 4 timer i alt


Kr

4.000

 • Sessionen er en blanding af samtale, bevidsthedsøvelser og leg, hvor i lærer omkring dynamikkerne i berøring, samt naturligvis en masse praksis i berøring og massage
 • Den ene af jer bliver guidet i at give tantramassage til partneren
 • Mulighed for bad før/efter undervisningen

Afbud eller ændring af tid for tantra for par

Bemærk der gælder særlige afbudsregler for disse sessioner

Du kan ændre din aftale op til 48 timer før den bestilte tid. Herefter koster det halvdelen af den aftalte sessions pris at afbestille eller ændre tid, indtil 24 timer før aftalt tid. Hvis du aflyser, udebliver fra en session eller ændrer tid mindre end 24 timer før aftalt tid, betaler du fuld pris for den session du har booket. Disse regler gælder for '4-hånds tantramassage', 'tantramassage for par', 'tantra for par undervisning' og 'tantra for par heldags pakken', og det gælder også for tider der er bestilt med kort varsel.

Refusion af betaling sker minus eventuelle bankgebyrer (medmindre det er mig som må aflyse).

Med din booking accepterer du vilkårene for afbud og ændring af tid.

Du kan kontakte mig på mail soulbliss@soulbliss.dk eller telefon/sms 53377882.

Vil du fra hovedet og ned i kroppen, så du kan få mere nærvær og intimitet i dit liv?