Tantra for par

Undervisning til dig som gerne vil lære at give din partner en vidunderlig og sanselig massage.

Hos SoulBliss har du mulighed for at lære, hvordan du giver en sensuel, kærlig og nærværende tantramassage til den du elsker. Det skal altså ikke forstås som en tantramassør uddannelse, men som en måde at inspirere jer til at finde nye dimensioner i jeres parforhold og styrke jeres kærlige forbindelse.​ Dette er en fantastisk mulighed for at øge intimiteten, kærligheden, nydelsen og sensualiteten i parforholdet.

Jeg anbefaler at i hver i sær får mindst 2 sessioner, og helst med tid nok imellem hver session til at i kan nå at øve derhjemme. I den første undervisnings session henholdsvis fra mand til kvinde, eller fra kvinde til mand undervises der ikke i lingam- eller yonimassage (massage af penis/vagina).  

Hvordan foregår tantra for par?

Hver session er en blanding af samtale, bevidsthedsøvelser, leg hvor i lærer omkring dynamikkerne i berøring, og selvfølgelig en masse praksis i berøring og massage. Under massagen er modtageren nøgen hvis det føles trygt og rart. Jeg, som massør, beholder mine trusser på. Den som bliver undervist kan vælge også at beholde undertøj på, eller være nøgen. Tantra for par foregår i en rolig og afslappet atmosfære i et smukt indrettet massagerum, og med respekt for jeres parforholds rammer.

I tantra for par lærer i:

 • Om de fire dynamikker i berøring og hvordan det påvirker massagen
 • De vigtigste ingredienser i en tantramassage: at give slip i mål og forventninger og være opmærksomt tilstede i berøringen og i kroppen
 • Hvordan dyb afspænding åbner op for at mærke mere nydelse
 • At åbne op for sensitiviteten i hænderne så kvaliteten af massagen øges, til gavn for dig og din elskede
 • Forskellige strøg og berøringer som kan vække sensualiteten og nærværet imellem jer

Hvem er det for?

Dette er ikke en one size fits all, men en levende og intuitiv session alt efter hvad der vil være bedst egnet for jer. Tantramassage handler meget mere om intention end teknik, for der er ikke to kroppe der er ens eller reagerer på nøjagtig samme måde. Sammen søger vi at finde jeres autentiske udtryk som par, som det er i dette øjeblik. Kun herfra kan udvikling finde sted.

Tantra for par, tantra for couples

Tantra for par er for par i alle aldre og konstellationer. Det er en fordel, at den som skal undervises, har en vis bevægelighed i kroppen, da det foregår på madras. Hvis i er i tvivl, så ring til mig og få en snak om det.

Vil i gerne have:

 • En ny dimension i jeres intimitet
 • Et sikkert sted til at snakke om og udforske jeres sensualitet og sanselighed
 • Mere leg og nydelse
 • Støtte til at lære at være mere i kroppen kontra i hovedet
 • Styrket gløden og nærværet i jeres forhold

Jeres underviser

Det er mig, Majbrit, som vil guide jer igennem tantra for par undervisningen. Min ekspertise ligger indenfor intimitet, nærvær og berøring, og i at hjælpe dig til at øge din sensitivitet. Sensitivitet er vejen til både at mærke dig selv bedre og til at skabe en dybere kontakt med din partner. Ring +45 53377882 eller skriv til soulbliss@soulbliss.dk hvis i har nogle spørgsmål inden i booker en session.

Priser for tantra for par


Tantra for par

Ca. 4 timer i alt

Sessionen er en blanding af samtale, bevidsthedsøvelser og leg hvor i lærer omkring dynamikkerne i berøring, samt naturligvis en masse praksis i berøring og massage.

 • Mulighed for bad før/efter undervisningen
 • En session er enten fokuseret omkring massage fra kvinde til mand, eller fra mand til kvinde

Kr 3.600,-

Bemærk der gælder særlige afbudsregler

Tantra for par

Heldags pakke med undervisning i massage både fra kvinde til mand OG fra mand til kvinde.

Ca. 8 timer i alt, heraf 1,5 times pause

Sessionen er en blanding af samtale, bevidsthedsøvelser og leg hvor i lærer omkring dynamikkerne i berøring, samt naturligvis en masse praksis i berøring og massage.

 • Mulighed for bad før/efter massagen
 • Der er indlagt en spisepause på ca 1,5 time 

Kr 5.800,-

Bemærk der gælder særlige afbudsregler

Afbud eller ændring af tid

Af hensyn til min planlægning og mulighed for at tilbyde tiden til en anden, kan du melde afbud eller ændre din aftale for tantramassage, healing eller sensitivitetstræning op til 12 timer før den bestilte tid (meget gerne før). Herefter koster det halvdelen af den aftalte sessions pris at afbestille eller ændre tid, indtil 5 timer før aftalt tid. Hvis du aflyser eller ændrer tid mindre end 5 timer før aftalt tid, betaler du fuld pris for den session du har booket. Dette gælder også for tider der er bestilt med kort varsel.

For 4-hånds tantramassage, tantramassage for par, tantra for par og tantra for par heldags pakken gælder det at afbud eller ændring skal ske minimum 48 timer før aftalt tid. Herefter koster det halvdelen af den aftalte sessions pris at afbestille eller ændre tid, indtil 24 timer før aftalt. Hvis i aflyser eller ændrer tid mindre end 24 timer før aftalt tid, betaler i det fulde beløb for den session i har booket.

Med din booking accepterer du vilkårene for afbud og ændring af tid. Du kan kontakte mig via mail (soulbliss@soulbliss.dk), telefon eller sms (+45 53377882).​