Priser


Her kan du læse om priser for de forskellige muligheder indenfor tantramassage, healing og sensitivitetstræning, ved at klikke på den fane du gerne vil se priser for. Bemærk venligst at du kun kan betale kontant, der er hæveautomater i området. Du kan også overføre betalingen til vores konto (se detaljer længere nede), den skal i så fald være på kontoen dagen før din aftalte tid, husk at skrive dit navn, eller dato/tidspunkt for aftale, på overførslen. Jeg modtager ikke kort eller mobilepay.

Afbud eller ændring af tid

Af hensyn til min planlægning og mulighed for at tilbyde tiden til en anden, kan du melde afbud eller ændre din aftale for tantramassage, healing eller sensitivitetstræning op til 12 timer før den bestilte tid (meget gerne før). Herefter koster det halvdelen af den aftalte sessions pris at afbestille eller ændre tid, indtil 5 timer før aftalt tid. Hvis du aflyser eller ændrer tid mindre end 5 timer før aftalt tid, betaler du fuld pris for den session du har booket. Dette gælder også for tider der er bestilt med kort varsel.

For 4-hånds tantramassage, tantramassage for par, tantra for par og tantra for par heldags pakken gælder det at afbud eller ændring skal ske minimum 48 timer før aftalt tid. Herefter koster det halvdelen af den aftalte sessions pris at afbestille eller ændre tid, indtil 24 timer før aftalt. Hvis i aflyser eller ændrer tid mindre end 24 timer før aftalt tid, betaler i det fulde beløb for den session i har booket.

Med din booking accepterer du vilkårene for afbud og ændring af tid. Du kan kontakte mig via mail (soulbliss@soulbliss.dk), telefon eller sms (+45 53377882).

Gavekort & Bliss Card

Du kan købe et Bliss Card og få mere værdi for dine penge. Betal 10.000 kr og få 10% rabat på alle sessioner indtil beløbet på kortet er brugt op. Det betyder at du får 1.000 kr kvit og frit. Kortet kan du dele med én anden person og det skal bruges indenfor 2 år fra købsdato. Det gælder til tantramassage, healing eller sensitivitetstræning.

Gavekort til SoulBliss

Du kan også vælge et Bliss Card light, hvor du køber og betaler 3 sessioner samlet og her får du 1/2 times ekstra tid på én af sessionerne.​ Dette kort er personligt, og skal bruges indenfor 1 år fra købsdato. Det gælder til tantramassage, healing eller sensitivitetstræning.

Gavekort udsteder jeg gerne, skriv eller ring så finder vi ud af hvad der er bedst for dig og den som skal have gavekortet., det kan både være til tantramassage, healing eller sensitivitetstræning. Et gavekort er gyldigt 1 år fra købsdatoen.

  • Tantra
  • Healing
  • Sensitivitetstræning

SESSION                

TID   

PRIS


Tantramassage, bestilt mindre end 48 timer i forvejen

Ca. 3 timer

Kr 2.800,-

Tantramassage, bestilt minimum 48 timer i forvejen

Ca. 3 timer

Kr 2.300,-

Tantramassage, ekstra forkælelse, bestilt

mindre end 48 timer i forvejen

Ca. 4 timer

Kr 3.600,-

Tantramassage, ekstra forkælelse, bestilt

minimum 48 timer i forvejen

Ca. 4 timer


Kr 3.100,-

Tantramassage, 4 hånds, 2 massører

Ca. 2,5 timer

Kr 3.800,-

Tantramassage for par


Tantramassage for par

Ca. 3 timer

Kr 4.400,-

Tantramassage for par, ekstra forkælelse

Ca. 3,5 time

Kr 5.200,-

Tantra for par: Undervisning i tantramassage for par

Ca. 4 timer

Kr 3.600,-

Tantra for par: Heldagsundervisning

Ca. 8 timer

Kr 5.800,-

Bankoplysninger Nordea:

Reg. 2376 konto 7557 221 047

IBAN: DK9020007557221047

Swift: NDEADKKK

Skriv dig op til mit nyhedsbrev, og få gavekort på 200 kr.