Tantra massage København

- ind i væren igennem SoulfulTouch


Tantramassage er en måde at berøre dit hjerte på, en langsom dans, hvor energi og universel kærlighed mødes i fuldt nærvær.

Det er en invitation til at opleve din sjæls sensitivitet og dens spirituelle natur. Når du træder ind i den bevidste og kærlige berørings magi, og giver slip på dine forventninger om at skulle reagere på en bestemt måde, eller mærke noget specifikt, kan tantramassage hjælpe dig med at finde hjem i dig selv. Du får mulighed for at opdage hvem du er bag facaden. Et frit og ubegrænset væsen der kan rumme livets mangfoldigheder.

Massagen er på én gang sensuel og vækkende, og samtidigt dybt afslappende og nærende. Kroppen vækkes langsomt igennem opmærksom, sensuel og nærværende berøring, hvor vægten ligger på afspændthed og dyb nydelse, fremfor kortvarig seksuel spænding og forløsning. 

Jeg hjælper dig med at sætte tempoet ned, så du kan mærke dig selv. Mærke din krop og din lyst, og øge din krops evne til at rumme nydelse. Du kan udforske dig selv, din seksualitet og sanselighed uden at skulle præstere eller levere.

Tantrisk massage med plads til dig

Du er velkommen til tantramassage København uanset alder, højde, vægt, udseende, seksuel orientering, hvor du er født, eller hvad din religiøse overbevisning, eller ikke er. Du skal ikke passe ind i en boks.

Det er dog min erfaring, at hvis du aldrig har været intim med et andet menneske, kan det være en for overvældende oplevelse for dig, at starte med en tantramassage Indulge eller Luxuriate, og du vil formentligt få mere gavn af en tantramassage Delight, eller mentor sessioner først. Ring til mig på tlf 53377882, så tager vi en snak om det, eller skriv til mig på soulbliss@soulbliss.dk

Tantramassagen kan ses som en indvielse, hvor du igennem opmærksomhed og afspænding ledes ind i en direkte oplevelse af væren. Det er et sted hinsides sindets begrænsede mentale forståelse, et felt som ord ikke kan beskrive, som kun den der har oplevet det i sin egne krop, har en forståelse af.

Din oplevelse er helt unik, der er ikke noget rigtigt eller forkert. Der er ikke noget bestemt du skal opleve. Her får du mulighed for, at give plads til de følelser som er. Uanset om det er lyst og nydelse, eller sorg og længsel, og alt der imellem. I tantra giver vi det hele plads, og når vi gør det, kan det der har brug for at blive forløst, hurtigt forløses.

Når vi virkelig giver os selv lov til at tage imod, åbner vi vores hjerte – og det er et meget sårbart sted at være. Jeg lover dig at være ved din side med omsorg, kærligt nærvær og indføling.

Jeg inviterer dig til at flyde med i den sanselige berørings bevægelser og dykke ind i din sjæls uendelige vidder, når du kommer til tantra massage i København.

Læs mere om tantramassage for mænd, kvinder og par

Er du ny til tantra?

Prøv en tantramassage Delight. Læs mere her >>>

Majbrit og Morten

Tantramassage for par


Læs mere om tantramassage for par her, inden du booker en session.

Massage undervisning par


Læs mere om undervisning for par her, inden du booker en session.

Tantramassage til mænd

Tantramassage til mænd


Læs mere om tantramassage til mænd her, inden du booker en session.

Tantra massage til kvinder ⎥ Tantra massage for women

Tantramassage til kvinder


Læs mere om tantramassage til kvinder her, inden du booker en session.

Er du nysgerrig på mere?

Læs nogle af artiklerne herunder