Tantra massage København

- ind i væren igennem SoulfulTouch

Tantramassage er en måde at berøre dit hjerte på, en dans uden ord, hvor energi og universel kærlighed mødes i fuldt nærvær.

Det er en invitation til at opleve din sjæls sensitivitet og dens spirituelle natur. Når du træder ind i den bevidste og kærlige berørings magi, og giver slip på dine forventninger, kan tantramassage hjælpe dig med at opdage dit sande selv. Den du er bag facaden. Et frit og ubegrænset væsen der kan rumme livets mangfoldigheder.

Massagen er på én gang sensuel og vækkende, og samtidigt dybt afslappende. Kroppen vækkes langsomt igennem opmærksom, sensuel og nærværende berøring, hvor vægten ligger på afspændthed og dyb nydelse fremfor kortvarig seksuel spænding.

Jeg hjælper dig med at sætte tempoet ned og mærke dig selv. Mærke din krop og din lyst, og øge din krops evne til at rumme nydelse. Du kan udforske dig selv, din seksualitet og sanselighed i trygge rammer.

​Tantrisk massage giver plads til dig

Du skal ikke passe ind i en boks, tantramassage er for alle, uanset alder, højde, vægt, udseende eller hvor du er født. Det er dog min erfaring, at hvis du aldrig har været intim med et andet menneske, kan det være en for overvældende oplevelse for dig, at starte med en tantramassage, og du vil få meget mere gavn af coaching sessioner. Ring til mig på tlf 53377882, så tager vi en snak om det.

Din oplevelse er helt unik, der er ikke noget rigtigt eller forkert. Der er ikke noget bestemt du skal opleve. Her får du mulighed for, at give plads til de følelser som er. Uanset om det er lyst og nydelse, eller sorg og længsel, og alt der imellem. I tantra giver vi det hele plads, og når vi gør det, kan det der har brug for at blive forløst, hurtigt forløses.

Når vi virkelig giver os selv lov til at tage imod, åbner vi vores hjerte – og det er et meget sårbart sted at være. Jeg lover dig at være ved din side med omsorg, kærligt nærvær og indføling.

Lad dig flyde med i de sensuelle berørings bevægelser og dyk ind i din sjæls uendelige vidder, når du kommer til tantra massage i København.

Du kan se de forskellige muligheder og priser under tantra massage mænd, tantra massage til kvinder og tantramassage for par. Husk også at læse om afbudspolitik og ændring af tid da du accepterer disse vilkår når du bestiller en tid.

Læs mere om tantra massage København


Tantramassage til mænd

Tantramassage mænd

Læs mere om tantra massage til mænd her.

Tantramassage til kvinder

Tantramassage kvinder

Læs mere om tantra massage til kvinder her.

Tantramassage for par

Tantric massage for couples, Tantramassage for par, tantra for par, tantra for couples

Læs mere om tantra massage for par her.

Skriv dig op til mit nyhedsbrev, og få gavekort på 200 kr.