Udtalelser

Gæsters oplevelser med Majbrit (for gæsters oplevelser med VishwaYogi, se længere nede)

 

Her kan du læse artiklen i Femina om en kvindes oplevelse af at modtage tantramassage af mig http://www.femina.dk/dit-liv/sex-kaerlighed/tantra-massage-derfor-skal-du-elske-din-yoni


 

Én gang er ingen gang!, siger man. Det passer næppe helt, for at opleve tantramassage én gang – første gang, er vist noget man husker.

Men det passer på den måde, at ved gentagelse og ved at vende tilbage oplever man hvor meget mere der kan være i den.

Når jeg er kommet mange gange hos Soulbliss, og kommer igen, er det for at møde ’det meget mere’ som gentagelsen giver, fordi den kan blive til fortrolighed og dermed til fordybelse.

Soulbliss’ uprætentiøst lille og rolige sted med intim atmosfære kan udgøre en art helle, eller hule, inde midt i storbyen. Man får den samme rolige imødekommenhed og stille begyndelse fra Majbrits side. Og derefter lades det lille rum op af en koncentreret seance med en intens brug af hænder og krop, med kadencer eller rytmer som virker ’velkomponerede’, men som Majbrit siger er også typisk er meget spontane. Aldrig ens fra gang til gang, og aldrig tvivl om at det er dedikeret. Der er udførlighed, intet hastværk og en langsom klingen ud.

Når jeg kommer hos Soulbliss, er det for opleve og mærke nyt om mig selv, forskelle mellem sanselighed og seksualitet, for at blive udfordret lidt, for at undres over hvad der kan ske i kroppen når den påvirkes intenst. Bl.a. også undres over hvor usigelig stor en forskel der er mellem almindelig fysiurgisk massage på en briks, og en tantramassage på et gulvleje.

Efterhånden som jeg er kommet mange gange hos Majbrit, mærker jeg også en støt større fortrolighed, tillid og åbenhed. Som også føres videre i de afslappende samtaler bagefter, hvor der sættes de ord til kroppen som på én gang er både nødvendige og overflødige.

– Niels

 

I thought I’d take the time to say thank you for a wonderful experience today. The way you allowed me into your trust, and the way you made me feel was just wonderful on so many levels…spiritually, emotionally, sexually and physically.

– G

 

Tak for en helt igennem fantastisk oplevelse idag, jeg har den bedste følelse i kroppen og sindet. Jeg føler jeg er blevet kysset af en engel.

– Rasmus

 

I would like to thank you for a wonderful massage. I never realized that a massage would open up your inner feelings like your massage did. I would recommend this to anyone who would want their body to be opened up and have their inner feelings come out.

– Albert, USA

 

Vaknade fortumlad och lycklig! Visste att vi har en erogen zon mellan våra hallux, men inte att det fanns mellan de små tårna också.

– Göran

 

Kæreste Majbrit, tak for en varm, sensuel og kærlig massage idag. Du har en fantastisk fornemmelse af mig, min krop og energier, og jeg nyder det nære samvær. Tak for dig.

– Tilbagevendende mandlig gæst

 

I wanted to thank you again for a magical experience of light, energy, oneness, sensualism, eroticism and honesty.  Your integrity as a medium of tantric energy is unequaled in my estimation. You are light, love, beauty, depth and bliss. It is poetry. I will meet you again, I am sure.

– Michael

 

Har du aldrig prøvet en tantramassage, er det mit råd til dig som læser at prøve den. Jeg kan ikke sammenligne den med noget andet i livet, men kun berette, at tantraen har ændret mit liv fra alene at være styret fra hovedet til pludselig at opdage, at kroppen aldrig rigtig har fået næring og derfor heller ikke har kunnet lede mig. Hos Majbrit, som driver Soulbliss, er det absolut et sted at opleve massagen. Du mærker straks den ro og nænsomhed, som for mig har været en vigtig del af oplevelsen. Jeg vidste, hvad tantra er, da jeg besøgte Soulbliss, men jeg er sikker på, at Majbrit vil kunne indføre dig i ideen med massagen, hvis du er ny i tantraen, for hun er om nogen tantrisk. Massagen er ubeskrivelig dejlig, resultatet kan beskrives som en hel vågen krop, som for mit vedkommende mærkes resten af døgnet, og som kan holde ens energi og glæde på højt niveau i lang tid efter. Altså bortset fra, at jeg mest har lyst til at vende tilbage, når jeg er ude af de hyggelige lokaler. Prisen holder mig dog tilbage, men dyrt er det ikke, for oplevelsen kan ikke gøres op i penge. Soulbliss kan varmt anbefales.

– Mand i den bedste alder

 

Jeg er ikke ny til Tantra, men dagens session med dig slog benene fuldstændig væk under mig. Aldrig i mit lange liv har jeg oplevet noget så nærværende og vidunderligt. Du giver og giver. Jeg nød hvert sekund! Du er en seriøs Tantra udøver, som etablerer et tidløst univers, hvor verden udenfor virker meget langt borte. Det føles ubeskrivelig heldigt at have fundet frem til dig. Vi ses igen.

– Kai

 

Tak for endnu en gang vidunderlig massage der har vækket alle mine sanser og givet mig masser af dejlig positiv energi. Det er den ypperligste form for selvforkælelse der efter min mening bedst kan sammenlignes med at spise på de ypperste gourmetrestauranter. Ren og skær nydelse og et dejligt indspark til inspiration.

– Martin

 

Tak for en helt igennem fantastisk oplevelse i dag – du har en intensitet og ægthed, som gjorde det til den bedste Tantra-massage jeg har haft til dato – tak for det.

– T

 

Det var en helt fantastisk oplevelse-tusind tak for det! Jeg tror det er et step på min rejse mod at finde min feminine side.

– Marianne

 

Mange tak for en dejlig massage i går. Det var dejligt at kunne give sig hen 100 % uden at tænke på andet end at nyde øjeblikket. Tak for din tillid, nærhed og intimitet. Jeg glæder mig allerede til at komme en anden gang.

– A

 

The experience we had in your place was wonderful, for both of us. My wife was enthusiastic, she enjoyed the massage and she really loved to meet you and Yogi. I want to thank you because you made us feel comfortable in a way I didn’t expect. It was also the first time for me for a similar “couple-experience” and it was soft, nice and beautiful, so thank you again. And also thanks to Yogi, he was really soft with his presence, I appreciated it (I didn’t know how I could feel in such a situation, and it was good).

– Couple from Italy

 

Tusind tak for den kærligste og mest nærværende massage igår. Du har en vidunderlig evne til at give mig plads og lyst til at åbne mig og være i min krop. Det er en vidunderlig gave, og jeg nyder hvert sekund i dit selskab. Også tak for den god snak. Det var berigende at nyde dit selskab.

– Mand, 51 år

 

Kære Majbrit.
Tusind tak for en særdeles varm og intim oplevelse sidste gang.
Du og dit skønne tempel kan virkelig noget med energier.
Glæder mig til næste gang.

– K

 

Tack, Majbrit, för en mycket fin upplevelse idag! Det känns som att jag fått något med mig, som finns kvar i kroppen efteråt och som jag nog kommer att ha med mig ett tag framöver! Det är svårt att beskriva i ord, men det har något med värme, energi, livskvalitet, kärlek och välmående att göra. Jag upplever dig som så öppen och känslig och närvarande i nuet, så äkta och genuin: du gömmer dig inte bakom någon ”roll”. Och jag känner att du vill mig väl!

– Anders

 

Tak for den dejligste eftermiddag I dit selskab forrige fredag. Endnu en vidunderlig session I dyb samhørighed og kærligt nærvær. Tre timer går hurtigt I selskab med dig og din kærlige og meget erotiske massage, og jeg nød hvert øjeblik og tænker tilbage med en krop fuld af kærlig energi. Tak for dig,  og fordi du formår at åbne mig I min nøgne sårbarhed, og bringe det bedste frem I mig.

– Mand, 52 år

 

Kære Majbrit.Efter et godt bad  må jeg sende dig min tak for nogle dejlige timer i dag. Du har givet mig den skønneste erotiske og samtidig afslappende oplevelse jeg kan mindes at have fået. At du samtidig er en smuk og begavet kvinde lægger kun til oplevelsen.Det må medføre et nyt gæstevisit i nærmeste fremtid.

– Ole

 

This summer we were at Soulbliss for the  first time and we were more than satisfied. 
We have previous experience of Tantramassage in Germany.
 Both Majbrit and Yogi are very sensitive and compassionate people and we were both very comfortable with massages in separate rooms.
 We strongly recommend Majbrit and Yogi and their Tantra massage for couples.

–  Couple from Sweden

 

Tusen takk for sist (mandag ettermiddag). Du gav meg en helt fantastisk behandling, jeg har ikke opplevd maken til sensualitet og lidenskap gjennom massasje. Jeg fikk inntrykk at du er et nydelig menneske – jeg likte deg meget godt. Og kjemi er vel viktig for at en så intim massasje skal fungere. Og JA, det fungerte; du brakte meg ut av hverdagen og over i en tilstand i et annet univers. Kroppen slappet helt av og du tok hånd om meg. Etter massasjen har jeg gått rundt med et smil om munnen og kroppen, og følt meg som et nytt menneske nå i flere dager.
Jeg gleder meg til å kunne besøke deg igjen Majbrit.

– Knut (Norge)

 

Jeg kunne godt tænke mig at dele min historie og fantastiske oplevelse, da jeg stiftede bekendtskab med Majbrit, en hjertelig pige. Jeg har som stor pige været udsat for overgreb, og har gennem årene fået rigtig god støtte til at tackle de ting der er dukket op. Alligevel, har jeg i haft et problematisk forhold til min krop og seksualitet. Jeg er uddannet inden for det terapeutiske, og er støtteperson til unge der har det svært… På trods at en masse viden om alt muligt på det kognitive plan, lykkedes det ikke at få styr på det sidste…. Jeg tænke derfor, at nu havde jeg styr på det jeg kunne…måske havde jeg glemt kroppen… Ganske rigtigt var det efter første massage en totalt ny følelse der ramte mig. ALDRIG har jeg følt mig så hel og så dejlig! Følelsen har holdt ved og den måde jeg nu kan nyde både min hverdag og de intime dele af livet, er intet mindre end fantastisk. Min første massage oplevelse er snart 2 år siden…Af hjertet tak for jeres eksistens og kærlighed….

– Helle

 

Da jeg arbejdede i Tantra Templet var det under navnet Aisha og her er en artikel fra sexolog Maj-Britt Grymer, om hendes oplevelse da hun fik massage af mig.

– http://www.majbrittgrymer.dk/bloggen/entry/tantra-massage

 

Gæsters oplevelser med VishwaYogi

 

I thank you for one of the best moments in my life. I am now a changed woman, filled with energy.

– Mie

 

The experience we had in your place was wonderful, for both of us. My wife was enthusiastic, she enjoyed the massage and she really loved to meet you and Yogi. I want to thank you because you made us feel comfortable in a way I didn’t expect. It was also the first time for me for a similar “couple-experience” and it was soft, nice and beautiful, so thank you again. And also thanks to Yogi, he was really soft with his presence, I appreciated it (I didn’t know how I could feel in such a situation, and it was good).

– Couple from Italy

 

Den mest ønskværdige måde at tilbringe min fødselsdag på jeg kunne forestille mig, var at bogstaveligt talt blive forkælet af Yogi. Han som er den fremmeste fortaler for at tilbede Shakti i kvinden. Det måtte jeg opleve. Og jeg fik det, – i mere end 2 timer i lyksalig tilstand med hud og hår, med kroppen løftet ind i de højere lag af ekstase, mens min energistruktur gik i opløsning og udvidede sig over alle grænser. At han masserer, stryger, kæler og trykker særlige punkter fra en indre tilstand af tilbedelse, ja det har en virkning også på længere sigt. Det fik mig til at føle mig godt tilpas i min krop, dejlig, accepteret og elsk-værdig. Jeg vil til en hver tid foretrække at blive tilbedt på denne håndgribelige måde, frem for at blive sat på en piedestal og beundret på afstand. Den dejlige fornemmelse i kroppen varede i lang tid bagefter.

– Zansiphine

 

This summer we were at Soulbliss for the  first time and we were more than satisfied.
 We have previous experience of Tantramassage in Germany.
 Both Majbrit and Yogi are very sensitive and compassionate people and we were both very comfortable with massages in separate rooms.
 We strongly recommend Majbrit and Yogi and their Tantra massage for couples.

– Couple from Sweden

 

Der kan bare ikke være noget bedre i vintermørket for en vintertræt gudinde end en magisk tantramassage…Og sådan en magisk massage fik jeg af Yogi hos SoulBliss. Jeg var lidt nervøs, da jeg kom til massage, men kunne hurtigt mærke at massøren var både kærlig, varm, nærværende og professionel – og da han viste mig ind i det smukke rum, hvor farverne flød sammen til et eventyrrum af skønhed, og hvor musik og dufte blev til en kærlig og blid helhed, så mærkede jeg hvordan jeg spændte af og begyndte at glæde mig. Jeg sad lidt inden massagen og snakkede med Yogi, og det var rigtig rart – og efter lidt tid gik han ud af rummet så jeg kunne lægge mit tøj og lægge mig parat på madrassen. Han kom ind igen, iført boksershorts, og allerede der kunne jeg mærke en helt særlig indstilling hos ham – jeg havde en følelse af at han så det guddommelig i mig, at han så det kvindelige – og at han som mand var klar til at vise kvinden eller gudinden al sin kærlighed og hengivelse. Det var som om jeg også selv så mig selv i et andet lys, som om jeg selv fik øje på mine fineste kvaliteter, det evige i mig; mit hjerte, mit lys, og det gjorde at jeg kunne slippe tanker og forventninger, og bare modtage, bare være. Det blev helt naturligt og dejligt at være nøgen, selvom jeg godt kan være genert – men det blev så klart og naturligt at kroppen er en vej til oplevelse af min sjæl, når man bruger sanserne og kærligheden til at komme helt til stede i øjeblikket, og til at mærke hvad der egentlig sker inde i en.

Selve massagen var rigtig rigtig dejlig… jeg kunne godt mærke hvordan han hele tiden søgte at glæde mig, glæde mit hjerte, ved at røre mig med sit eget hjerte, med skiftende bløde og faste berøringer, der fik mig til at falde til ro. Jeg mærkede også hvordan jeg sank ned i sanserne, ned i bare at mærke hans hænder, mærke følelsen af hans fingerspidser, og på den måde mærke mig selv… virkelig mærke mig selv… via kærligheden. Det var også fantastisk dejligt at have hans hænder om mine bryster, min mave, over mit køn – det føltes så rigtigt, så helt, som om det egentlig slet ikke var erotisk, selvom jeg var nøgen og han rørte mine erogene stedet, men meget mere som om han bare holdt om hele mig, pakkede hele mig ind i den universelle kærlighed. Det var simpelthen så dejligt, for man kan så tit føle at man har en krop, og så har man bryster og yoni, som noget, der er adskilt fra resten, fordi det er ’de frække steder’ – men her i massagen fik jeg lov bare at være en hel kvinde, uden at der var nogen forventninger til mig om noget som helst, og uden at jeg kunne føle mig som andet end dejlig og helt speciel. Det gjorde at jeg også selv kunne mærke mig selv på en helt anden og ny måde – og at jeg kunne føle min egen sexuelle kraft, men uden at skulle præstere eller tilfredsstille eller have forventninger – og jeg mærkede hvordan den sexuelle kraft og min sanselighed smeltede sammen til kærlighed, når han rørte ved mig uden forventninger, men med kærlighed og hengivelse. Jeg mærkede også hvordan hans respekt og ønske om at glæde mig forløste gamle sår i mig, men uden at jeg kom til at føle mig skidt tilpas – det var som om jeg bare slap de ting, der havde gjort ondt, og som om at fordi jeg allerede var så afspændt, så kunne det passere uden problemer. Det var en rigtig dejlig massage, og jeg følte mig velsignet af lys og kærlighed.

Efter massagen sad vi og snakkede lidt igen, jeg hørte lidt om hans forståelse af tantra, og det var rigtig spændende – jeg blev helt glad for at der er folk, der ikke bare arbejder klinisk med kærlighed, på den analyserende måde, men også med kærlighed i praksis – ved selv at gå ’ind i kampen’ og selv blive mere og mere bevidste om deres hjerte… det var meget inspirerende for mig.

I dagene efter følte jeg massagen som en sjælegave – som noget mit hjerte havde arrangeret for at få mig lidt ud af tankerne om det jeg skal ’gøre’ for at være god nok, dejlig nok, alt det – og ind i bare at være, ind i at være kvinde med alt det vidunderlige, det er. Det føles som at have åbnet en dør, jeg ikke hverken kan eller vil lukke igen – mit hjertes porte. Jeg glæder mig til at besøge SoulBliss igen og lære mere om kærlighed og spillet mellem mand og kvinde… og få endnu flere erfaringer af hvor magisk og vidunderligt livet er.

– A-M