Udtalelser

Gæsters oplevelser med Majbrit 

 

Her kan du læse artiklen i Femina om en kvindes oplevelse af at modtage tantramassage af mig http://www.femina.dk/dit-liv/sex-kaerlighed/tantra-massage-derfor-skal-du-elske-din-yoni


 

Én gang er ingen gang!, siger man. Det passer næppe helt, for at opleve tantramassage én gang – første gang, er vist noget man husker.

Men det passer på den måde, at ved gentagelse og ved at vende tilbage oplever man hvor meget mere der kan være i den.

Når jeg er kommet mange gange hos Soulbliss, og kommer igen, er det for at møde ’det meget mere’ som gentagelsen giver, fordi den kan blive til fortrolighed og dermed til fordybelse.

Soulbliss’ uprætentiøst lille og rolige sted med intim atmosfære kan udgøre en art helle, eller hule, inde midt i storbyen. Man får den samme rolige imødekommenhed og stille begyndelse fra Majbrits side. Og derefter lades det lille rum op af en koncentreret seance med en intens brug af hænder og krop, med kadencer eller rytmer som virker ’velkomponerede’, men som Majbrit siger er også typisk er meget spontane. Aldrig ens fra gang til gang, og aldrig tvivl om at det er dedikeret. Der er udførlighed, intet hastværk og en langsom klingen ud.

Når jeg kommer hos Soulbliss, er det for opleve og mærke nyt om mig selv, forskelle mellem sanselighed og seksualitet, for at blive udfordret lidt, for at undres over hvad der kan ske i kroppen når den påvirkes intenst. Bl.a. også undres over hvor usigelig stor en forskel der er mellem almindelig fysiurgisk massage på en briks, og en tantramassage på et gulvleje.

Efterhånden som jeg er kommet mange gange hos Majbrit, mærker jeg også en støt større fortrolighed, tillid og åbenhed. Som også føres videre i de afslappende samtaler bagefter, hvor der sættes de ord til kroppen som på én gang er både nødvendige og overflødige.

– Niels

 

I thought I’d take the time to say thank you for a wonderful experience today. The way you allowed me into your trust, and the way you made me feel was just wonderful on so many levels…spiritually, emotionally, sexually and physically.

– G

 

Tak for en helt igennem fantastisk oplevelse idag, jeg har den bedste følelse i kroppen og sindet. Jeg føler jeg er blevet kysset af en engel.

– Rasmus

 

I would like to thank you for a wonderful massage. I never realized that a massage would open up your inner feelings like your massage did. I would recommend this to anyone who would want their body to be opened up and have their inner feelings come out.

– Albert, USA

 

Vaknade fortumlad och lycklig! Visste att vi har en erogen zon mellan våra hallux, men inte att det fanns mellan de små tårna också.

– Göran

 

Kæreste Majbrit, tak for en varm, sensuel og kærlig massage idag. Du har en fantastisk fornemmelse af mig, min krop og energier, og jeg nyder det nære samvær. Tak for dig.

– Tilbagevendende mandlig gæst

 

I wanted to thank you again for a magical experience of light, energy, oneness, sensualism, eroticism and honesty.  Your integrity as a medium of tantric energy is unequaled in my estimation. You are light, love, beauty, depth and bliss. It is poetry. I will meet you again, I am sure.

– Michael

 

Har du aldrig prøvet en tantramassage, er det mit råd til dig som læser at prøve den. Jeg kan ikke sammenligne den med noget andet i livet, men kun berette, at tantraen har ændret mit liv fra alene at være styret fra hovedet til pludselig at opdage, at kroppen aldrig rigtig har fået næring og derfor heller ikke har kunnet lede mig. Hos Majbrit, som driver Soulbliss, er det absolut et sted at opleve massagen. Du mærker straks den ro og nænsomhed, som for mig har været en vigtig del af oplevelsen. Jeg vidste, hvad tantra er, da jeg besøgte Soulbliss, men jeg er sikker på, at Majbrit vil kunne indføre dig i ideen med massagen, hvis du er ny i tantraen, for hun er om nogen tantrisk. Massagen er ubeskrivelig dejlig, resultatet kan beskrives som en hel vågen krop, som for mit vedkommende mærkes resten af døgnet, og som kan holde ens energi og glæde på højt niveau i lang tid efter. Altså bortset fra, at jeg mest har lyst til at vende tilbage, når jeg er ude af de hyggelige lokaler. Prisen holder mig dog tilbage, men dyrt er det ikke, for oplevelsen kan ikke gøres op i penge. Soulbliss kan varmt anbefales.

– Mand i den bedste alder

 

Jeg er ikke ny til Tantra, men dagens session med dig slog benene fuldstændig væk under mig. Aldrig i mit lange liv har jeg oplevet noget så nærværende og vidunderligt. Du giver og giver. Jeg nød hvert sekund! Du er en seriøs Tantra udøver, som etablerer et tidløst univers, hvor verden udenfor virker meget langt borte. Det føles ubeskrivelig heldigt at have fundet frem til dig. Vi ses igen.

– Kai

 

Tak for endnu en gang vidunderlig massage der har vækket alle mine sanser og givet mig masser af dejlig positiv energi. Det er den ypperligste form for selvforkælelse der efter min mening bedst kan sammenlignes med at spise på de ypperste gourmetrestauranter. Ren og skær nydelse og et dejligt indspark til inspiration.

– Martin

 

Tak for en helt igennem fantastisk oplevelse i dag – du har en intensitet og ægthed, som gjorde det til den bedste Tantra-massage jeg har haft til dato – tak for det.

– T

 

Det var en helt fantastisk oplevelse-tusind tak for det! Jeg tror det er et step på min rejse mod at finde min feminine side.

– Marianne

 

Mange tak for en dejlig massage i går. Det var dejligt at kunne give sig hen 100 % uden at tænke på andet end at nyde øjeblikket. Tak for din tillid, nærhed og intimitet. Jeg glæder mig allerede til at komme en anden gang.

– A

 

The experience we had in your place was wonderful, for both of us. My wife was enthusiastic, she enjoyed the massage and she really loved to meet you and Yogi. I want to thank you because you made us feel comfortable in a way I didn’t expect. It was also the first time for me for a similar “couple-experience” and it was soft, nice and beautiful, so thank you again. And also thanks to Yogi, he was really soft with his presence, I appreciated it (I didn’t know how I could feel in such a situation, and it was good).

– Couple from Italy

 

Tusind tak for den kærligste og mest nærværende massage igår. Du har en vidunderlig evne til at give mig plads og lyst til at åbne mig og være i min krop. Det er en vidunderlig gave, og jeg nyder hvert sekund i dit selskab. Også tak for den god snak. Det var berigende at nyde dit selskab.

– Mand, 51 år

 

Kære Majbrit.
Tusind tak for en særdeles varm og intim oplevelse sidste gang.
Du og dit skønne tempel kan virkelig noget med energier.
Glæder mig til næste gang.

– K

 

Tack, Majbrit, för en mycket fin upplevelse idag! Det känns som att jag fått något med mig, som finns kvar i kroppen efteråt och som jag nog kommer att ha med mig ett tag framöver! Det är svårt att beskriva i ord, men det har något med värme, energi, livskvalitet, kärlek och välmående att göra. Jag upplever dig som så öppen och känslig och närvarande i nuet, så äkta och genuin: du gömmer dig inte bakom någon ”roll”. Och jag känner att du vill mig väl!

– Anders

 

Tak for den dejligste eftermiddag I dit selskab forrige fredag. Endnu en vidunderlig session I dyb samhørighed og kærligt nærvær. Tre timer går hurtigt I selskab med dig og din kærlige og meget erotiske massage, og jeg nød hvert øjeblik og tænker tilbage med en krop fuld af kærlig energi. Tak for dig,  og fordi du formår at åbne mig I min nøgne sårbarhed, og bringe det bedste frem I mig.

– Mand, 52 år

 

Kære Majbrit.Efter et godt bad  må jeg sende dig min tak for nogle dejlige timer i dag. Du har givet mig den skønneste erotiske og samtidig afslappende oplevelse jeg kan mindes at have fået. At du samtidig er en smuk og begavet kvinde lægger kun til oplevelsen.Det må medføre et nyt gæstevisit i nærmeste fremtid.

– Ole

 

This summer we were at Soulbliss for the  first time and we were more than satisfied. 
We have previous experience of Tantramassage in Germany.
 Both Majbrit and Yogi are very sensitive and compassionate people and we were both very comfortable with massages in separate rooms.
 We strongly recommend Majbrit and Yogi and their Tantra massage for couples.

–  Couple from Sweden

 

Tusen takk for sist (mandag ettermiddag). Du gav meg en helt fantastisk behandling, jeg har ikke opplevd maken til sensualitet og lidenskap gjennom massasje. Jeg fikk inntrykk at du er et nydelig menneske – jeg likte deg meget godt. Og kjemi er vel viktig for at en så intim massasje skal fungere. Og JA, det fungerte; du brakte meg ut av hverdagen og over i en tilstand i et annet univers. Kroppen slappet helt av og du tok hånd om meg. Etter massasjen har jeg gått rundt med et smil om munnen og kroppen, og følt meg som et nytt menneske nå i flere dager.
Jeg gleder meg til å kunne besøke deg igjen Majbrit.

– Knut (Norge)

 

Jeg kunne godt tænke mig at dele min historie og fantastiske oplevelse, da jeg stiftede bekendtskab med Majbrit, en hjertelig pige. Jeg har som stor pige været udsat for overgreb, og har gennem årene fået rigtig god støtte til at tackle de ting der er dukket op. Alligevel, har jeg i haft et problematisk forhold til min krop og seksualitet. Jeg er uddannet inden for det terapeutiske, og er støtteperson til unge der har det svært… På trods at en masse viden om alt muligt på det kognitive plan, lykkedes det ikke at få styr på det sidste…. Jeg tænke derfor, at nu havde jeg styr på det jeg kunne…måske havde jeg glemt kroppen… Ganske rigtigt var det efter første massage en totalt ny følelse der ramte mig. ALDRIG har jeg følt mig så hel og så dejlig! Følelsen har holdt ved og den måde jeg nu kan nyde både min hverdag og de intime dele af livet, er intet mindre end fantastisk. Min første massage oplevelse er snart 2 år siden…Af hjertet tak for jeres eksistens og kærlighed….

– Helle

 

Da jeg arbejdede i Tantra Templet var det under navnet Aisha og her er en artikel fra sexolog Maj-Britt Grymer, om hendes oplevelse da hun fik massage af mig.

– http://www.majbrittgrymer.dk/bloggen/entry/tantra-massage

 

Skriv dig op til mit nyhedsbrev, og få gavekort på 200 kr.