Udtalelser

Her kan du læse om andre gæsters oplevelser, og hvad en session (eller flere) har gjort for dem. Jeg hører meget gerne om din oplevelse også, når du har været her (også selv om du måske ikke ønsker den offentligtgjort). 

Her kan du læse artiklen i Femina om en kvindes oplevelse af at modtage tantramassage af mig http://www.femina.dk/dit-liv/sex-kaerlighed/tantra-massage-derfor-skal-du-elske-din-yoni

Jeg er fortsat i en proces efter massagen, hvor energien  er centret i en stærk  følelsesmæssig oplevelse af at være samlet i en  stærk kvindelig energi, nærmest som om, at være indviet i et univers af kvindelig kraft, en fantastisk oplevelse som jeg er begyndt at udforske. Jeg har aldrig rigtig forstået begrebet den "kvindelige urkraft " det tror jeg, at jeg er begyndt at få en begyndende følt forståelse af, der går uden om hjernen.

Lisa, 59 år

Tantramassage kan have udfordringer og tærskler i sig, måske ligefrem dobbeltheder, og dem løser man ikke med en enkelt gang. Men efter mange gange kan man se massagen som fortættet udtryk for de balancer man søger for og i sig selv. Netop gentagelserne - for mig nu regelmæssigt gennem fem år hos Majbrit i Soulbliss - har givet erfaringen af disse balancer.

Mellem at kende sin krop og undres over den, mellem sensualitet og seksualitet, spontanitet og styring, grænseafsøgning og ståsted, bevægelse og besindelse samt mellem personlig og professionel. Til denne balancens kunst hører et rum, de tavse kroppes berøringsscene - på en gang en tiltrækkende sanselig hule og et rolig og uprætentiøst helle midt i hverdagslivet.

Og et afstemt ritual: både snak og bad såvel før som efter, sammen med den svage musik, dæmpede belysning, lette duft, varme madras, glatte olie - alt er vigtigt som velbekendt ramme om de uundværlige uforudsigeligheder. Dobbeltheden mellem på den ene side fortrolighed med samme genkendelige massør må balanceres med ønsket om nye måder og overraskelser, som på den anden side er den kropslige sansnings spænding og nysgerrighed. Tilsvarende ligger der udfordringer i ligevægten mellem kroppen og sproget. Man kan ikke sætte ord på alt i en tantramassage, endsige læse sig til den - det er en fysisk erfaring, men at undlade den formulerede indsigt og selvforståelse er lige så svært.

Forskellen mellem almindelig fysiurgisk massage på en briks og tantramassage på et gulvleje er lige så let at se, som det kan være svært at få rede på hvad den to timer lange sammenhængende kadence betyder for sammensmeltningen af krop og sind og - i dobbelt forstand - overgivelsen.  

Er der en tærskel ved både at have dobbeltsengen derhjemme og at ligge på tantramadrassen med en fremmed? Ja, men med møde og massage så præcist afklaret og tilpasset som hos Soulbliss, medfører det snarest en selvberoende rummelighed og mental balance som man kan give videre fra og med. Et overskud man gerne under ens partner at ville afsøge og kunne opnå på samme vis! 

Niels

Jeg vil blot sige mange tak for sidst. Det var en helt fantastisk behandling jeg fik af dig, den har har gjort så stort indtryk på mig, at det nærmest er svært at udtrykke i ord. 

Jeg kom til dig, hvor jeg kæmpede med at "bryde muren" hvad der angår at holde sædafgangen tilbage længe nok. Dette var en stor udfordring for mig at komme igennem; da det trykkede ubehageligt meget dagene inden jeg kom til dig.

Du tog så pænt imod mig som altid og jeg fortalte dig om mit forløb med Jacob Kærgaard og at mestre den sexuelle energi. Du lyttede behørigt med din tilstedeværelse og nærvær. Du fik tilpasset behandlingen til mig så godt, at jeg rider på bølgen stadigvæk. Det var som om du fik "taget trykket" på mig, bare UDEN at "tage trykket". Helt fantastisk! 

Takket være dig, klarede jeg at "bryde muren". For mig, er dette første gang i mit liv! Endvidere, har jeg stadig ikke haft udløsning. Det er jeg utroligt glad og taknemmelig for. Mange tak for det ❤️

B

Med din vidunderlige personlighed og skønne fremtoning, følte jeg mig velkommen fra første sekund.

Jeg er stadig i et sanseligt vakuum... efter den behagelige og intime oplevelse, som var fyldt med kærlighed 🙂

Kan stadig mærke hvordan det sitre i hver millimeter af kroppen, når jeg tænker på din sensuelle massage og berøring. 

Morten

Kil meg på ryggen, da! Berør meg, og ta på meg. Nå ligger jeg på gulvet på rød madrass til tantra og berøringsmesterinne Majbrit og har hendene hennes helt for meg selv, og kroppen i 120 minutter. Med lette stryk og trykk blir min tynne hinne mot omverdenen berørt med håndflater, fingertupper, bryster og lår. Ben og armer, føtter og hode samles til et hele. Sensuelt og kilent, som sommerfuglvinger over solvarm rygg. Så kommer den gode avslapningen, som får plikter og stress til å blekne, ja helt borte.

Du klapper meg og gir meg et kyss på kinnet da du er ferdig og momentant skjer noe med meg. Din berøring er livsviktig. Du har fått mitt oxytocin frem til overflaten av mitt indre. Oxytocinet er ikke bare en kvinnegreie, men mitt også, i min mannekropp. Jeg merker behovet. Livet er fattigere uten nærkontakt…

Sverre

Har nu sovet oven på en vidunderlige rejse hos  SoulBliss. Kan kun tilsluttede mig mange andres oplevelser af besøg hos Majbrit. .

Havde tidligere prøvet tantrasessioner,, men ikke som denne, hvor hun virkelig  fik åbnet op for min SOUL,  mit hjerte, med fremkaldelse af føelser jeg ikke trode  eksisterede!.. Svæver idag nærmest.. Tusinde tak for alt dette.

Så jeg kan kun anbefale andre at få en sådan oplevelser i livet. Jeg har ihvertfald et stort juleønske om at kunne komme igen.

Jan (den svævende)

Det var en stor oplevelse at få massage i går, tak for det. Jeg oplevede det som om jeg fik flere orgasmer undervejs på en måde jeg ikke har prøvet før, mens den afsluttende lingam massage virkede som en stille og behagelig afslutning der rundede det hele af så jeg landede igen. Det var opløftende og afslappende på samme tid.

Svend

Tak for en helt igennem fantastisk oplevelse idag, jeg har den bedste følelse i kroppen og sindet. Jeg føler jeg er blevet kysset af en engel.

Rasmus

Vaknade fortumlad och lycklig! Visste att vi har en erogen zon mellan våra hallux, men inte att det fanns mellan de små tårna också.

Göran

Kæreste Majbrit, tak for en varm, sensuel og kærlig massage idag. Du har en fantastisk fornemmelse af mig, min krop og energier, og jeg nyder det nære samvær. Tak for dig.

Tilbagevendende mandlig gæst

Har du aldrig prøvet en tantramassage, er det mit råd til dig som læser at prøve den. Jeg kan ikke sammenligne den med noget andet i livet, men kun berette, at tantraen har ændret mit liv fra alene at være styret fra hovedet til pludselig at opdage, at kroppen aldrig rigtig har fået næring og derfor heller ikke har kunnet lede mig. Hos Majbrit, som driver Soulbliss, er det absolut et sted at opleve massagen. Du mærker straks den ro og nænsomhed, som for mig har været en vigtig del af oplevelsen. Jeg vidste, hvad tantra er, da jeg besøgte Soulbliss, men jeg er sikker på, at Majbrit vil kunne indføre dig i ideen med massagen, hvis du er ny i tantraen, for hun er om nogen tantrisk. Massagen er ubeskrivelig dejlig, resultatet kan beskrives som en hel vågen krop, som for mit vedkommende mærkes resten af døgnet, og som kan holde ens energi og glæde på højt niveau i lang tid efter. Altså bortset fra, at jeg mest har lyst til at vende tilbage, når jeg er ude af de hyggelige lokaler. Prisen holder mig dog tilbage, men dyrt er det ikke, for oplevelsen kan ikke gøres op i penge. Soulbliss kan varmt anbefales.

Mand i den bedste alder

Tak for endnu en gang vidunderlig massage der har vækket alle mine sanser og givet mig masser af dejlig positiv energi. Det er den ypperligste form for selvforkælelse der efter min mening bedst kan sammenlignes med at spise på de ypperste gourmetrestauranter. Ren og skær nydelse og et dejligt indspark til inspiration.

Martin

Jeg er ikke ny til Tantra, men dagens session med dig slog benene fuldstændig væk under mig. Aldrig i mit lange liv har jeg oplevet noget så nærværende og vidunderligt. Du giver og giver. Jeg nød hvert sekund! Du er en seriøs Tantra udøver, som etablerer et tidløst univers, hvor verden udenfor virker meget langt borte. Det føles ubeskrivelig heldigt at have fundet frem til dig. Vi ses igen.

Kai

Tak for en helt igennem fantastisk oplevelse i dag – du har en intensitet og ægthed, som gjorde det til den bedste Tantra-massage jeg har haft til dato – tak for det.

T

Det var en helt fantastisk oplevelse-tusind tak for det! Jeg tror det er et step på min rejse mod at finde min feminine side.

Marianne

Mange tak for en dejlig massage i går. Det var dejligt at kunne give sig hen 100 % uden at tænke på andet end at nyde øjeblikket. Tak for din tillid, nærhed og intimitet. Jeg glæder mig allerede til at komme en anden gang.

A

Tusind tak for den kærligste og mest nærværende massage igår. Du har en vidunderlig evne til at give mig plads og lyst til at åbne mig og være i min krop. Det er en vidunderlig gave, og jeg nyder hvert sekund i dit selskab. Også tak for den god snak. Det var berigende at nyde dit selskab.

Mand, 51 år

Kære Majbrit.
Tusind tak for en særdeles varm og intim oplevelse sidste gang.
Du og dit skønne tempel kan virkelig noget med energier.
Glæder mig til næste gang.

K

Tack, Majbrit, för en mycket fin upplevelse idag! Det känns som att jag fått något med mig, som finns kvar i kroppen efteråt och som jag nog kommer att ha med mig ett tag framöver! Det är svårt att beskriva i ord, men det har något med värme, energi, livskvalitet, kärlek och välmående att göra. Jag upplever dig som så öppen och känslig och närvarande i nuet, så äkta och genuin: du gömmer dig inte bakom någon ”roll”. Och jag känner att du vill mig väl!

Anders

Tak for den dejligste eftermiddag I dit selskab forrige fredag. Endnu en vidunderlig session I dyb samhørighed og kærligt nærvær. Tre timer går hurtigt I selskab med dig og din kærlige og meget erotiske massage, og jeg nød hvert øjeblik og tænker tilbage med en krop fuld af kærlig energi. Tak for dig,  og fordi du formår at åbne mig I min nøgne sårbarhed, og bringe det bedste frem I mig.

Mand, 52 år

Kære Majbrit.Efter et godt bad  må jeg sende dig min tak for nogle dejlige timer i dag. Du har givet mig den skønneste erotiske og samtidig afslappende oplevelse jeg kan mindes at have fået. At du samtidig er en smuk og begavet kvinde lægger kun til oplevelsen.Det må medføre et nyt gæstevisit i nærmeste fremtid.

Ole

Jeg kunne godt tænke mig at dele min historie og fantastiske oplevelse, da jeg stiftede bekendtskab med Majbrit, en hjertelig pige. Jeg har som stor pige været udsat for overgreb, og har gennem årene fået rigtig god støtte til at tackle de ting der er dukket op. Alligevel, har jeg i haft et problematisk forhold til min krop og seksualitet. Jeg er uddannet inden for det terapeutiske, og er støtteperson til unge der har det svært… På trods at en masse viden om alt muligt på det kognitive plan, lykkedes det ikke at få styr på det sidste…. Jeg tænke derfor, at nu havde jeg styr på det jeg kunne…måske havde jeg glemt kroppen… Ganske rigtigt var det efter første massage en totalt ny følelse der ramte mig. ALDRIG har jeg følt mig så hel og så dejlig! Følelsen har holdt ved og den måde jeg nu kan nyde både min hverdag og de intime dele af livet, er intet mindre end fantastisk. Min første massage oplevelse er snart 2 år siden…Af hjertet tak for jeres eksistens og kærlighed….

Helle

Tusen takk for sist. Du gav meg en helt fantastisk behandling, jeg har ikke opplevd maken til sensualitet og lidenskap gjennom massasje. Jeg fikk inntrykk at du er et nydelig menneske – jeg likte deg meget godt. Og kjemi er vel viktig for at en så intim massasje skal fungere. Og JA, det fungerte; du brakte meg ut av hverdagen og over i en tilstand i et annet univers. Kroppen slappet helt av og du tok hånd om meg. Etter massasjen har jeg gått rundt med et smil om munnen og kroppen, og følt meg som et nytt menneske nå i flere dager.
Jeg gleder meg til å kunne besøke deg igjen Majbrit.

Knut, Norge

I can’t thank you enough for inviting me in to your studio with such ease and warmth.  Whatever nerves I had were quickly gone and your genuine tenderness made for a truly beautiful experience. 

David

Thanks for the wonderful time yesterday. The session was really great and I must say it was an out of the world experience for me. I feel more relaxed and feel very light today. Thank you. 

SMR

I thought I’d take the time to say thank you for a wonderful experience today. The way you allowed me into your trust, and the way you made me feel was just wonderful on so many levels…spiritually, emotionally, sexually and physically.

G

I would like to thank you for a wonderful massage. I never realized that a massage would open up your inner feelings like your massage did. I would recommend this to anyone who would want their body to be opened up and have their inner feelings come out.

Albert, USA

I wanted to thank you again for a magical experience of light, energy, oneness, sensualism, eroticism and honesty.  Your integrity as a medium of tantric energy is unequaled in my estimation. You are light, love, beauty, depth and bliss. It is poetry. I will meet you again, I am sure.

Michael

The experience we had in your place was wonderful, for both of us. My wife was enthusiastic, she enjoyed the massage and she really loved to meet you and Yogi. I want to thank you because you made us feel comfortable in a way I didn’t expect. It was also the first time for me for a similar “couple-experience” and it was soft, nice and beautiful, so thank you again. And also thanks to Yogi, he was really soft with his presence, I appreciated it (I didn’t know how I could feel in such a situation, and it was good).

Couple from italy

This summer we were at Soulbliss for the  first time and we were more than satisfied.
We have previous experience of Tantramassage in Germany.
 Both masseurs are very sensitive and compassionate people and we were both very comfortable with massages in separate rooms.
 We strongly recommend SoulBliss and their Tantra massage for couples.

Couple from Sweden

Vil du fra hovedet og ned i kroppen, så du kan få mere nærvær og intimitet i dit liv?