Tantramassage for par

Du finder priserne nederst på siden.

Bemærk at jeg yder rabat, ved sessioner der er booket og bekræftet minimum 48 timer i forvejen.


En måde du kan komme tættere på din partner på, er, paradoksalt nok, ved at komme i dybere kontakt med dig selv. Og det er her tantramassage for par kan hjælpe. Her er fokus på dig selv, på din indre kontakt og oplevelse. Du kan tillade dig selv at tage imod, uden at skulle give igen; at være, uden at skulle nå et mål. 

Her får du, igennem bevidst kærlig berøring, en mulighed for at vække din sensitivitet og sanselighed på en baggrund af afspænding, som giver jer et - måske nyt - grundlag for at øge jeres intimitet og samhørighed.

Det vil være mig, Majbrit, og min partner Morten, som giver tantramassage til par. Hvis du som kvinde foretrækker en kvindelig massør, samarbejder jeg med en anden kvindelig massør - valget er dit.

Du kan læse mere om tantra massage København her. Priserne finder du nederst på denne siden.

Individuel oplevelse som kan øge jeres intime forbindelse

I vil blive modtaget af mig og den anden tantramassør i en hyggelig og afslappet atmosfære. Inden massagen starter, er der tid til en snak om rammerne for massagen, i kan fortælle massøren om jeres ønsker og grænser, og få svar på eventuelle spørgsmål. 

Hvis det er jeres første besøg i SoulBliss, hjælper det jer også til at slappe af og komme til stede, specielt hvis i er lidt nervøse (hvilket er meget normalt). Herefter kan i tage et bad, så i kan give slip i det i kommer fra, og så i er rene og friske inden vi starter (vi har sæbe og håndklæde).

Som par modtager i massage i hvert jeres rum. Det er vores erfaring, at i får mere ud af massagen, når i ikke er i samme rum. På den måde kan du bedre fokusere på dig selv, din egen oplevelse og indre kontakt, og give plads til de følelser der måtte komme. 

Omkar room SoulBliss

Som massører er vi dedikerede til at holde rum for jeres udvikling, og selvom massagen er en dybt personlig og intim oplevelse, er der altid faste rammer, som udviser respekt for jeres parforholds rammer.

Tantramassage for par er en intuitiv massage og vil være forskellig fra person til person og fra gang til gang. Hensigten med tantramassagen er at åbne dine sanser og genskabe den indre forbindelse, så livsglæden kan flyde frit, og du kan mærke hvor levende kroppen er, og komme i kontakt med nydelsen som allerede bor i kroppen.

Større forbundethed i parforholdet

Tantramassage for par i København ⎥ Tantric massage for couples

Når i som par har et ønske om at dykke dybere ind i jeres samvær, kan tantramassage være en begyndelse til at skabe en større forståelse for jer selv og hinanden, styrke intimiteten i mellem jer og hjælpe jer til at vokse - som individer, så vel som i parforholdet.

Efter massagen samles vi alle 4, og runder af sammen. I har mulighed for at dele om jeres oplevelser og stille spørgsmål. Hvis i ønsker min hjælp til at udforske og udvikle jeres parforhold, intimitet og nærvær, fortæller jeg gerne hvad jeg ellers tilbyder.

I kan læse mere om selve massagen under 'Tantramassage til mænd' og 'Tantramassage til kvinder'.

Priser 'tantramassage for par'


Du kan booke tid på email: soulbliss@soulbliss.dk, eller på telefon 53377882 (brug venligst WhatsApp hvis du vil have jeg skal kontakte dig tilbage på et udenlandsk nummer).

Bemærk at jeg tilbyder rabat, når jeres session er booket og bekræftet med minimum 48 timers varsel.

Når i booker en session accepterer i at respektere afbudspolitikken, som i kan læse herunder.

Jeg tilbyder en 15 minutters gratis telefonsamtale, så i kan få en fornemmelse af om i ønsker min hjælp. Her kan i få svar på jeres spørgsmål, eller få mit (umiddelbare) bud på om, og hvordan, jeg bedst kan hjælpe jer.

Luxuriate

Ca. 3 timer i alt


Kr

8.000

  • Massagen varer ca. 2 timer og 10 minutter
  • Tid til at hilse på hinanden og en snak
  • Mulighed for bad før/efter massagen
  • Mulighed for lingam-/yonimassage, hvis du ønsker
Luxuriate

Ca. 3 timer i alt


Kr

7.000

Når sessionen er booket og bekræftet med minimum 48 timers varsel

  • Denne pris er kun gældende ved forudbestillinger med minimum 48 timers varsel
  • Massagen varer ca. 2 timer og 10 minutter
  • Tid til at hilse på hinanden og en snak
  • Mulighed for bad før/efter massagen
  • Mulighed for lingam-/yonimassage, hvis du ønsker

Afbud eller ændring af tid for 'tantramassage for par'

Bemærk der gælder særlige afbudsregler for disse sessioner

Du kan ændre din aftale op til 48 timer før den bestilte tid. Herefter koster det halvdelen af den aftalte sessions pris at afbestille eller ændre tid, indtil 24 timer før aftalt tid. Hvis du aflyser, udebliver fra en session eller ændrer tid mindre end 24 timer før aftalt tid, betaler du fuld pris for den session du har booket. Disse regler gælder for '4-hånds tantramassage', 'tantramassage for par', 'tantra for par undervisning' og 'tantra for par heldags pakken', og det gælder også for tider der er bestilt med kort varsel.

Refusion af betaling sker minus eventuelle bankgebyrer (medmindre det er mig som må aflyse).

Med din booking accepterer du vilkårene for afbud og ændring af tid.

Du kan kontakte mig på mail soulbliss@soulbliss.dk eller telefon/sms 53377882.

Vil du fra hovedet og ned i kroppen, så du kan få mere nærvær og intimitet i dit liv?