Tantramassage for par

En måde du kan komme tættere på din partner på, er ved at komme i dybere kontakt med dig selv. Og det er her tantramassage for par kan hjælpe. Her er fokus på dig selv, på din indre kontakt og oplevelse. Du kan tillade dig selv at tage imod, uden at skulle give igen, at være, uden at skulle nå et mål.

Her får du, igennem bevidst kærlig berøring, en mulighed for at vække din sensitivitet og sanselighed på en baggrund af afspænding, som giver jer et, måske nyt, grundlag for at øge jeres intimitet og samhørighed.

Individuel oplevelse som kan øge jeres intime forbindelse

I vil blive modtaget af jeres to tantramassører i en varm atmosfære, hvor vi begynder med en kort snak om tantramassagen, og hører jeres bevæggrunde for at komme til tantramassage, og der er naturligvis tid til at svare på eventuelle spørgsmål. Herefter er der mulighed for at komme i bad (vi har sæbe og håndklæder).

Som par modtager i massage i hvert jeres rum. Det er vores erfaring, at i får mere ud af massagen, når i ikke er i samme rum. På den måde kan du bedre fokusere på dig selv, din egen oplevelse og indre kontakt, og give plads til de følelser der måtte komme.

Som massører er vi dedikerede til at holde rum for jeres udvikling, og selvom massagen er en dybt personlig og nærværende oplevelse, er der altid faste rammer, som holder respekt for jeres parforholds rammer.

Hensigten med tantramassagen er at åbne jeres sanser og genforbinde jer med jeres sjæl. Tantramassagen er en indvielse og skal forstås som en indvielse, og derfor kan den være meget forskellig fra person til person og fra gang til gang. Den kan ses som en gave af universel kærlighed. Massøren vil vise jer vej til kærlighedens dybere riger og ind i en forståelse af hvem I virkelig er.

Større forbundethed i parforholdet

Når i som par har et ønske om at dykke dybere ind i jeres samvær, kan tantramassage være en begyndelse til at skabe en større forståelse for hinanden, styrke intimiteten i mellem jer og hjælpe jer til at vokse, som individer så vel som i parforholdet.

Efter massagen samles vi alle 4, så i har mulighed for at få svar på jeres eventuelle spørgsmål, og dele jeres oplevelser med hinanden. I skal afsætte ca 3 timer i alt, hvoraf ca. 2 timer er til massagen.

Som kvinde kan du vælge mellem at få massage af en mandlig eller en kvindelig massør, og som mand får du massage af en kvindelig massør. I kan læse mere om selve massagen under Tantramassage til mænd og Tantramassage til kvinder.

Der er kun begrænsede muligheder for par massage, så vi anbefaler at forespørger i god tid. Ring til os på tlf +45 53377882 og hør nærmere.

I kan læse mere om tantramassagen under Tantramassage til Mænd og Tantramassage til Kvinder

Priser


Tantramassage

Ca. 3 timer i alt

Massagen varer ca. 2 timer, og der er tid til yoni-/lingammassage hvis du ønsker det. Derudover:

  • Tid til samtale
  • Mulighed for bad før/efter massagen

Kr 3900,-

Tantramassage

Tid til ekstra forkælelse eller samtale

Ca. 3,5 time i alt

Massagen varer ca. 2,5 time, og der er tid til yoni-/lingammassage hvis du ønsker det. Derudover:

  • Tid til samtale
  • Mulighed for bad før/efter massagen

Kr 4700,-