Tantramassage for par

En måde du kan komme tættere på din partner på, er ved at komme i dybere kontakt med dig selv. Og det er her tantramassage for par kan hjælpe. Her er fokus på dig selv, på din indre kontakt og oplevelse. Du kan tillade dig selv at tage imod, uden at skulle give igen, at være, uden at skulle nå et mål.

Her får du, igennem bevidst kærlig berøring, en mulighed for at vække din sensitivitet og sanselighed på en baggrund af afspænding, som giver jer et, måske nyt, grundlag for at øge jeres intimitet og samhørighed.

Det vil være mig og en anden massør, jeg har kontakt til både en kvindelig og en mandlig massør, alt efter hvad i foretrækker.

Individuel oplevelse som kan øge jeres intime forbindelse

I vil blive modtaget af jeres to tantramassører i en varm atmosfære, hvor vi begynder med en kort snak om tantramassage for par, og hører jeres bevæggrunde for at komme til tantramassage, og der er naturligvis tid til at svare på eventuelle spørgsmål. 

Hvis det er jeres første besøg i SoulBliss, hjælper det jer også til at slappe af og komme til stede, specielt hvis i er lidt nervøse (hvilket er meget normalt). Herefter kan i tage et bad, så i kan give slip i det i kommer fra, og så i er rene og friske inden vi starter (vi har sæbe og håndklæde).

Som par modtager i massage i hvert jeres rum. Det er vores erfaring, at i får mere ud af massagen, når i ikke er i samme rum. På den måde kan du bedre fokusere på dig selv, din egen oplevelse og indre kontakt, og give plads til de følelser der måtte komme.

Omkar room SoulBliss

Som massører er vi dedikerede til at holde rum for jeres udvikling, og selvom massagen er en dybt personlig og nærværende oplevelse, er der altid faste rammer, som holder respekt for jeres parforholds rammer.

Tantramassage for par er en intuitiv massage og vil være forskellig fra person til person og fra gang til gang. Hensigten med tantramassagen er at åbne dine sanser og genskabe den indre forbindelse, så livsglæden kan flyde frit og du kan mærke hvor levende kroppen er, og komme i kontakt med nydelsen som allerede bor i kroppen.

Større forbundethed i parforholdet

Tantric massage for couples ⎥ Tantra massage for par

Når i som par har et ønske om at dykke dybere ind i jeres samvær, kan tantramassage for par være en begyndelse til at skabe en større forståelse for hinanden, styrke intimiteten i mellem jer og hjælpe jer til at vokse, som individer så vel som i parforholdet.

Efter massagen samles vi alle 4, så i har mulighed for at få svar på jeres eventuelle spørgsmål, og dele jeres oplevelser med hinanden. I skal afsætte ca 3 timer i alt, hvoraf ca. 2 timer er til massagen.

I kan læse mere om tantramassagen under Tantramassage til Mænd og Tantramassage til Kvinder

Vi anbefaler at booke i god tid, så har i noget at glæde jer til. Ring til os på tlf +45 53377882, eller send en mail til soulbliss@soulbliss.dk hvis i har spørgsmål.

Se de forskellige muligheder, priser, samt afbudspolitik herunder.

Priser for tantramassage for par


Tantramassage

Ca. 3 timer i alt

Massagen varer ca. 2 timer, og der er tid til yoni-/lingammassage hvis du ønsker det. Derudover:

  • Tid til at hilse på hinanden og samtale
  • Mulighed for bad før/efter massagen

Kr 4.400,-

Tantramassage

Tid til ekstra forkælelse eller samtale

Ca. 3,5 time i alt

Massagen varer ca. 2,5 time, og der er tid til yoni-/lingammassage hvis du ønsker det. Den ekstra tid kan også bruges til samtale. Derudover:

  • Tid til at hilse på hinanden og samtale
  • Mulighed for bad før/efter massagen

Kr 5.200,-

Afbud eller ændring af tid

Af hensyn til min planlægning og mulighed for at tilbyde tiden til en anden, kan du melde afbud eller ændre din aftale for tantramassage, healing eller sensitivitetstræning op til 12 timer før den bestilte tid (meget gerne før). Herefter koster det halvdelen af den aftalte sessions pris at afbestille eller ændre tid, indtil 5 timer før aftalt tid. Hvis du aflyser eller ændrer tid mindre end 5 timer før aftalt tid, betaler du fuld pris for den session du har booket. Dette gælder også for tider der er bestilt med kort varsel.

For 4-hånds tantramassage, tantramassage for par, tantra for par og tantra for par heldags pakken gælder det at afbud eller ændring skal ske minimum 48 timer før aftalt tid. Herefter koster det halvdelen af den aftalte sessions pris at afbestille eller ændre tid, indtil 24 timer før aftalt. Hvis i aflyser eller ændrer tid mindre end 24 timer før aftalt tid, betaler i det fulde beløb for den session i har booket.

Med din booking accepterer du vilkårene for afbud og ændring af tid. Du kan kontakte mig via mail (soulbliss@soulbliss.dk), telefon eller sms (+45 53377882).

Skriv dig op til mit nyhedsbrev, og få gavekort på 200 kr.