Hej! Jeg hedder Morten - The Viking Masseur

Selvom jeg hovedsageligt har arbejdet i vagtbranchen, har jeg altid været interesseret i den alternative verden. Siden mine helt spæde teenage år, har min mor inspireret mig (igennem hendes egne evner og nysgerrighed) til at søge dybere, end blot det vi fysisk kan måle og veje.

Så jeg har deltaget i kurser, gået til workshops, og arbejdet med mig selv igennem mange forskellige vinkler fra clairvoyance, over meditation, til healing og tarotkort (som venner og bekendte nød godt af de jeg var i mine 20'ere). Blandt andet har jeg taget healingsmassagekursus ved Kilden.

Du er velkommen til at ringe til mig på tlf 24242360, hvis du har spørgsmål, eller ønsker at bestille en tid.

Eller du kan skrive til mig på theviking.morten@gmail.com.


Tantramassage og Wheel of Consent

Specielt de sidste 7 år har været skelsættende for mig, og ændret mit syn på verden, og ikke mindst på mig selv. 

Det startede med at jeg fik tantramassage, og jeg havde nogle vidunderlige oplevelser med forskellige massører. Hver massage var en ny indgangsvinkel til en opdagelse af mit indre. 

Hos én af massørerne, Majbrit, kvinden som i dag er min partner, blev jeg introduceret til Betty Martin's Wheel of Consent. Og så gik det stærkt med min personlige udvikling. Jeg begyndte at få undervisning i tantramassage. Derudover tog jeg 'Like a Pro', som er en banebrydende workshop for folk der arbejder professionelt med berøring. Som massør, er det nødvendigt at blive opmærksom på egne mønstre i forhold til at give og modtage berøring. Så vi kan skabe en ramme hvor du som modtager kan give dig hen i din egen oplevelse, dine egne følelser og nydelse.

Igennem intensiv fordybelse i Wheel of Consent, på blandt andet en 6 måneders 'Practitioner Training' ved School of Consent, har jeg udviklet en kropslig forståelse af grænser, og de fire forskellige dynamikker i berøring.

Jeg har taget et 1-årigt grundforløb i Gestalt Psykoterapi. Det satte gang i en process, hvor jeg landede mere og mere i mig selv, og begyndte at finde fred i mig selv og mine relationer.


Er tantramassage et stort skridt for dig? Prøv krammetid.

Er du ikke til tantramassage, eller synes du det er et stort skridt at tage, så start med en krammetid.

Når du bliver rørt ved eller holdt på en måde som føles rart for dig, bliver der frigivet blandt andet serotonin og oxytocin. Det giver følelsen af velvære i hjernen, som spreder sig til fysisk og mentalt velvære.

Jeg tilbyder krammetid til mænd og kvinder, som er kram og ikke-seksuel berøring, hvor vi begge er påklædte. Vi starter altid med en snak om dine ønsker, behov og grænser, samt mine grænser.

Undervejs vil jeg også spørge ind til hvordan du har det. Alt hvad der sker foregår i dit tempo, og der er ikke noget du skal præstere, levere eller give igen. Du kan undervejs ændre mening og ønske en anden form for kontakt (indenfor rammerne), eller trække dig helt, hvis du har brug for det.

Svære følelser dukker måske op undervejs, og det er helt normalt at mærke f.eks. sorg, skyld eller skam. Hvis det sker, er invitationen at give dig selv lov til at mærke det og være i det, fremfor at undertrykke det. På den måde skaber du grobund for at kunne hele tidligere oplevelser, som har låst sig fast i disse følelser.

Krammetid tilbydes til 650,- for 1 time eller 1100,- for 2 timer.

Du er velkommen til at ringe eller sende sms på 24242360, eller sende mig en mail på theviking.morten@gmail.com hvis du har spørgsmål, eller vil booke en tid.


Du kan udforske dig selv, din seksualitet og sanselighed 

Jeg tilbyder tantramassage til både mænd og kvinder, samt parmassage og 4-hånds massage til mænd og kvinder (sammen med Majbrit).

Det er mit ønske at du kan opnå den samme nydelse, klarhed og indre ro, som jeg selv har oplevet, og jeg glæder mig til at byde dig velkommen til en healings- eller tantramassage.

Du er velkommen til at ringe til mig på tlf 24242360, hvis du har spørgsmål, eller ønsker at bestille en tid.

Eller du kan skrive til mig på theviking.morten@gmail.com.

Jeg ser frem til at møde dig.

Vil du fra hovedet og ned i kroppen, så du kan få mere nærvær og intimitet i dit liv?