Hej! Jeg hedder Morten

- The Viking Masseur

Selvom jeg hovedsageligt har arbejdet i vagtbranchen, har jeg altid været interesseret i den alternative verden. Siden mine helt spæde teenage år, har min mor inspireret mig (igennem hendes egne evner og nysgerrighed) til at søge dybere, end blot det vi fysisk kan måle og veje. Så jeg har deltaget i kurser, gået til workshops, og arbejdet med mig selv igennem mange forskellige vinkler fra clairvoyance, over meditation, til healing og tarotkort (som venner og bekendte nød godt af de jeg var i mine 20'ere). Blandt andet har jeg taget healingsmassagekursus ved Kilden.


Tantramassage for kvinder

Du kan udforske dig selv, din seksualitet og sanselighed i trygge rammer. Specielt de sidste 4  år har været skelsættende for mig, og ændret mit syn på verden, og ikke mindst på mig selv. 

Det startede med at jeg fik tantramassage, og jeg havde nogle vidunderlige oplevelser med forskellige massører. Hver massage var en ny indgangsvinkel til en opdagelse af mit indre. 

Hos én af massørerne, Majbrit, kvinden som i dag er min partner, blev jeg introduceret til Betty Martin's Wheel of Consent. Og så gik det stærkt med min personlige udvikling. Jeg begyndte at få undervisning i tantramassage, tog 'Like a Pro', som er en banebrydende workshop for folk der arbejder professionelt med berøring, så der bliver skabt en tryg og sikker ramme for dig som modtager, hvor du kan give dig hen i din egen oplevelse og nydelse. Derudover er jeg, sammen med Majbrit, igang med Practitioner Training igennem School of Consent, som er en fordybelse ind i Wheel of Consent og de fire forskellige dynamikker i berøring.

Samtidig med at jeg nu tilbyder healing- og tantramassage, er jeg igang med en 4,5 års uddannelse til gestaltpsykoterapeut. Jeg tilbyder healingsmassage til mænd og kvinder, og tantramassage til kvinder, samt parmassage og 4-hånds massage til kvinder (sammen med Majbrit).

Det er mit ønske at du kan opnå den samme nydelse, klarhed og indre ro, som jeg selv har oplevet, og jeg glæder mig til at byde dig velkommen til en healings- eller tantramassage. Du er velkommen til at ringe til mig på tlf 93882360, hvis du har spørgsmål, eller ønsker at bestille en tid, eller send en mail på thevikingmasseur@gmail.com.

Skriv dig op til mit nyhedsbrev, og få gavekort på 200 kr.