Tantramassage til kvinder

I soulBliss tilbyder vi tantramassage til kvinder med en kvindelig eller en mandlig tantramassør. Hvis du er i tvivl hvad du skal vælge, så ring gerne på tlf 53377882 og få en snak om det. Der er desværre kun begrænsede muligheder for massage med en mandlig massør.

Tantramassage til kvinder er en langsom, sensuel helkropsmassage der gives med fuld opmærksomhed, så du kan komme ind og mærke dig selv. Det er en meget intuitiv massage, og vil derfor være forskellig fra person til person, og fra gang til gang. Hensigten med tantramassagen er, at åbne for dine sanser og genforbinde dig med din sjæl, så livsglæden kan flyde frit, og du kan mærke hvordan din krop føles levende.

Når du kommer til massagen

Du vil blive modtaget med et smil, og budt indenfor i massage rummet. Inden massagen starter er der tid til en snak om hvad der skal ske, og her kan du også få svar på eventuelle spørgsmål.

Hvis det er dit første besøg i SoulBliss, hjælper det dig også til at slappe af og komme til stede, specielt hvis du er lidt nervøs (hvilket er meget normalt). Herefter kan du tage et bad, så du kan give slip i det du kommer fra, og så du er ren og frisk inden vi starter (vi har sæbe og håndklæde).

Under massagen er du nøgen og massøren har trusser/boksershorts på under hele massagen. Hvis du ikke er komfortabel med at være helt nøgen, beholder du så meget tøj på, som du har det godt med (gerne noget tøj som kan tåle hvis der kommer lidt olie på).

Massagen er en kærlighedsgave til dig

Hele din krop vil blive masseret omsorgsfuldt, intuitivt og sanseligt med en god økologisk kokosolie.

Igennem kærlig, opmærksom berøring og en vekslen mellem langsomme, blide og faste tryk og strøg, inviteres du til at mærke din egen erotiske energi. I løbet af massagen frigøres spændinger, og du vil opleve hvordan din krop langsomt vækkes og dit hjerte åbnes, til at rumme mere og mere af dig selv i kærlighed og accept. Hvis du modtager massage af en kvindelig massør, bruger hun som udgangspunkt også sin krop til at massere med, og hvis du ikke ønsker det, kan du naturligvis altid sige nej tak til det.

Yonimassage (massage af indre og ydre vagina) tilbydes som en del af tantramassage til kvinder. Massøren bruger sin fingre til at massere med. Det er en invitation til at du kan komme i dybere kontakt med dig selv, igennem langsom, respektfuld og kærlig berøring uden mål, og uden at du skal give noget tilbage. Fokus er på afspænding og nærvær. Det er en mulighed for at du kan være med det som er, bemærke hvad du mærker og føler, både fysisk og følelsesmæssigt. Hvis du mærker seksuel nydelse, er det ligeså velkomment som hvis du ikke gør. Ved hjælp af blide og faste tryk og strøg, spredes energien ud i hele kroppen, og du bliver guidet ind i en dybere følelse af tilfredsstillelse og nydelse, og til at åbne op for at mærke din indre sensitivitet. Hvis du ikke ønsker yonimassage, forkæles resten af din krop bare i længere tid.

Massagen kan ses som en gave af universel kærlighed. Du bliver guidet til at opdage din sjæl gennem din sensualitet, og bliver vist vejen til kærlighedens dybere riger og ind i en forståelse af hvem du virkelig er. Vi anbefaler at du åbner for oplevelsen, giver slip på alle forventninger og lader dine sanser forføre dig ind i dit indre univers.

Efter massagen er der mulighed for at stille spørgsmål eller fortælle om hvad du har bemærket undervejs i massagen.

Nogle af sidegevinsterne ved tantramassage

Igennem tantramassage træner du dig selv til at komme mere tilstede i din krop, både i øjeblikke af intens energi og i øjeblikke af total følelsesløshed. Du bliver bedre til at omfavne din seksualitet og din erotiske energi, og tillade dig selv at nyde den fuldt ud, uden behov for at haste mod målet.

Dine sanser, og dermed din sensualitet, vækkes - og her igennem har du et redskab til at blive mere fortrolig med din krop, og forbinde dig dybere til dit indre univers. Jo bedre vi bliver til at tune ind på kroppen (kontra hovedet med alle tankerne og intellektuel forståelse), jo bedre bliver vi også til at mærke hvad vi ønsker og ikke ønsker - vi bliver bedre til at leve mere tro mod os selv. Det er at sidestille med mindfulness træning.

Det sætter mere kulør på den rutineprægede hverdag, når vi bemærker hvor levende kroppen rent faktisk kan opleves. Det handler om meget mere end seksuel nydelse, for kroppen rummer uendelig varianter af nydelse, fra den næppe mærkbare til det eksplosive, og nydelsen kan tages ind i mange former (alle vores sanser).

Det vil også på sigt øge din tolerance overfor andre, når du finder dig bedre tilrette i din krop, og desuden giver det dig en god ballast i en stressende hverdag, da du bliver bedre til at være i nuet, og til at lytte til din krops behov. Berøring fremmer udskillelsen af oxytocin, som fremmer vores sundhed både fysisk og psykisk. Du kan læse mere om oxytocins virkninger her

Når du forbinder din seksualitet med dit hjerte, og øger din kropsbevidsthed, hjælper det dig til at komme mere tilstede i elskov. Du får større selvtillid til at stå af præstationsræset og bare være med den du elsker (med). Du øger din evne til at holde forbindelsen til dig selv, og dermed styrker du også den intime forbindelse til din partner. Du bliver i stand til at være i elskovsagten med et nærvær og intensitet, som booster den intime kærlighedsforbindelse.

Vores hud er tæt forbundet med vores nervesystem, og når vi masseres med langsomme, kærlige og opmærksomme bevægelser virker det som en kalibrering af nervesystemet, så vi mærker mere glæde, overskud, indre ro og balance. Tantramassage (som vi tilbyder den i SoulBliss) er dybt afspændende og hjælper dig med at frigøre emotionel stress og opleve din krop med nye øjne (læs: mere accept).

Priser


Tantramassage

4 hånds, 2 tantramassører

Ca. 3 timer i alt

Massagen varer ca. 2 timer, og der er tid til yonimassage hvis du ønsker det. Derudover:

  • Tid til samtale
  • Mulighed for bad før/efter massagen

Kr 3800,-

Tantramassage

Til dig der booker mindre end 48 timer før den ønskede tid

Ca. 3 timer i alt

Massagen varer ca. 2 timer, og der er tid til yonimassage hvis du ønsker det. Derudover:

  • Tid til samtale
  • Mulighed for bad før/efter massagen

Kr 2500,-

Tantramassage

Book din tid minimum 48 timer i forvejen og spar penge

Ca. 3 timer i alt

Massagen varer ca. 2 timer, og der er tid til yonimassage hvis du ønsker det. Derudover:

  • Tid til samtale
  • Mulighed for bad før/efter massagen

Kr 2075,-

​Husk at booke din tid minimum 48 timer i forvejen.

Tantramassage

Tid til ekstra forkælelse

Ca. 4 timer i alt

Massagen varer ca. 3 t, med tid til yonimassage hvis du ønsker det.

Hvis du ønsker ekstra tid til snak i stedet for, er det også muligt. Derudover:

  • Tid til samtale
  • Mulighed for bad før/efter massagen

Kr 2875,-*

*Hvis du booker din tid mindre end 48 timer i forvejen, er prisen kr 3300,-