Tantramassage til kvinder

- ind i væren igennem SoulfulTouch


Du finder priserne nederst på siden.

Bemærk at jeg yder rabat, ved sessioner der er booket og bekræftet minimum 48 timer i forvejen.


I SoulBliss tilbydes Indulge/Luxuriate tantra massage til kvinder med en kvindelig eller en mandlig tantramassør. Hvis du er i tvivl hvad du skal vælge, så ring gerne på tlf 53377882 og få en snak om det. Du kan læse mere om tantra massage København her. Denne massage foregår på en stor madras på gulvet.

Tantramassage til kvinder er en langsom, sensuel helkropsmassage der gives med kærlig omsorg og opmærksomhed, så du kan komme ind og mærke dig selv. Det er en intuitiv massage, og vil derfor være forskellig fra person til person, og fra gang til gang. Hensigten med tantramassagen, er at du kan opnå en dyb afspænding, og mærke dig selv som et sanseligt væsen, og lade livsglæden flyde frit. Og også at øge din opmærksomhed på dine indre sansninger, så du kan mærke livfuldheden i din krop, og den dybereliggende nydelse.

Når du kommer til tantramassage

Omkar room SoulBliss

Du vil blive modtaget med et smil, og budt indenfor i massage rummet. Inden massagen starter, er der tid til en snak om rammerne for massagen, du kan fortælle massøren om dine ønsker og grænser, og du kan få svar på eventuelle spørgsmål. 

Hvis det er dit første besøg i SoulBliss, hjælper det dig også til at slappe af og komme til stede, specielt hvis du er lidt nervøs (hvilket er meget normalt). Herefter kan du tage et bad, så du kan give slip i det du kommer fra, og så du er ren og frisk inden vi starter (vi har sæbe og håndklæde).

Under massagen, som foregår på madras, har massøren trusser/boksershorts på. Hvis du ønsker at vi skal have mere tøj på, gør vi gerne det, giv os blot besked når du booker din session. Du vælger selv hvor meget eller hvor lidt tøj du har på under massagen, og også om du vil være helt nøgen. Da vi som udgangspunkt bruger olie under massagen, skal du sørge for at tøjet kan tåle lidt olie, hvis du vælger at beholde noget tøj på. Hvis du vælger at beholde alt tøjet på, bruger vi naturligvis ikke olie. 

Tantra massage til kvinder - en kærlighedsgave til dig

Inden massagen starter, vil massøren spørge dig om der er områder af din krop du ikke ønsker berørt. Din krop vil blive masseret omsorgsfuldt, intuitivt og sanseligt med en god økologisk kokosolie. 

Igennem kærlig, opmærksom berøring og en vekslen mellem langsomme, blide og faste tryk og strøg, inviteres du til at mærke ind i din krop. I løbet af massagen frigøres spændinger, og du vil formentligt opleve hvordan din krop langsomt vækkes og dit hjerte åbnes, til at rumme mere og mere af dig selv i kærlighed og accept. Massøren bruger som udgangspunkt sine hænder, arme, overkrop, ben og hage til at massere med. Når du modtager massage af en kvindelig massør, er der mere brug af egen krop i massagen (body-to-body). Vi vil naturligvis respektere, hvis du ønsker at massøren bruger kroppen mindre i massagen. 

Yonimassage

Yonimassage (massage af indre og ydre vagina) tilbydes som en del af tantramassage til kvinder. Massøren bruger sin fingre til at massere med. Det er en invitation til at du kan komme i dybere kontakt med dig selv, igennem langsom, respektfuld og kærlig berøring uden mål, og uden at du skal give noget tilbage. Fokus er på afspænding og nærvær.

Tantra massage til kvinder ⎥ Tantra massage for women

Det er en mulighed for at du kan være med det som er, bemærke hvad du mærker og føler, både fysisk og følelsesmæssigt. Hvis du mærker seksuel nydelse, er det ligeså velkomment som hvis du ikke gør. Ved hjælp af blide og faste tryk og strøg, spredes energien ud i hele kroppen. Du bliver guidet ind i en dybere følelse af velvære og nydelse, og til at åbne op for at mærke din indre sensitivitet. Hvis du ikke ønsker yonimassage, forkæles resten af din krop bare i længere tid.

Tantra massage til kvinder kan ses som en gave af universel kærlighed. Igennem dit nærvær og din sensualitet, bliver du vist vejen til kærlighedens dybere riger, og ind i en erkendelse af hvem du virkelig er. Vi anbefaler at du åbner for oplevelsen, giver slip på alle forventninger og lader dine sanser forføre dig ind i dit indre univers.

Efter massagen forlader massøren rummet i 5-10 minutter, så du kan integrere oplevelsen. Massøren kommer tilbage med et glas vand, og der er mulighed for at stille spørgsmål, eller fortælle om hvad du har bemærket undervejs i massagen.

Nogle af sidegevinsterne ved tantra massage til kvinder

Igennem tantramassage kan du træne dig selv til at komme mere tilstede i din krop, både i øjeblikke af intens energi og i øjeblikke af total følelsesløshed. Det giver dig mulighed for at blive bedre til at omfavne din seksualitet og din erotiske energi, og tillade dig selv at nyde den fuldt ud, uden behov for at haste mod målet. Det kan også hjælpe dig til at føle dig mere hjemme i din krop, og kan frigøre eventuel skam omkring din seksualitet, så du kan mærke mere nydelse.

Dine sanser, og dermed din sensualitet, vækkes - og her igennem har du et redskab til at blive mere fortrolig og intim med din krop, og forbinde dig dybere til dit indre univers. Jo bedre du bliver til at tune ind på kroppen (kontra hovedet med alle tankerne og intellektuel forståelse), jo bedre bliver du også til at mærke hvad du har lyst til, og ikke har lyst til - du bliver bedre til at leve mere tro mod dig selv. Det er at sidestille med mindfulness træning.

Mere livfuldhed og overskud

Det sætter mere kulør på den rutineprægede hverdag, når vi bemærker hvor levende kroppen rent faktisk kan opleves. Det handler om meget mere end seksuel nydelse, for kroppen rummer uendelige varianter af nydelse, fra den næppe mærkbare til det eksplosive - og nydelsen kan tages ind i mange former (igennem alle vores sanser). 

Det kan også på sigt øge din tolerance overfor andre, når du finder dig bedre tilrette i din krop. Og desuden giver det dig en god ballast i en stressende hverdag, da du bliver bedre til at være i nuet, og til at lytte til din krops behov. Berøring fremmer udskillelsen af oxytocin, et hormon, som fremmer vores sundhed både fysisk og psykisk. 

Nærvær og intimitet

Når du forbinder din seksualitet med dit hjerte, og øger din kropsbevidsthed, kan det hjælpe dig til at komme mere tilstede i elskov. Du kan udvikle større selvtillid til at stå af præstationsræset og bare være med den du elsker (med). Du øger din evne til at holde forbindelsen til dig selv, og dermed styrker du også den intime forbindelse til din partner. Det bliver muligt at kunne være i elskovsagten med et nærvær og intensitet, som booster den intime kærlighedsforbindelse.

Vores hud er tæt forbundet med vores nervesystem, og når du masseres med langsomme, kærlige og opmærksomme bevægelser virker det som en kalibrering af nervesystemet, så du mærker mere glæde, overskud, indre ro og balance. Tantramassage, som den tilbydes i SoulBliss, er dybt afspændende, og hjælper dig med at frigøre emotionel stress og opleve din krop med nye øjne (læs: mere accept).

Priser for tantra massage til kvinder


Bemærk at jeg kun modtager kontant betaling i klinikken. Du er velkommen til at overføre til konto 2376-7557 221 047 så de er på kontoen dagen inden din session.

Du kan booke tid på email: soulbliss@soulbliss.dk, eller på telefon 53377882 (brug venligst WhatsApp hvis du vil have jeg skal kontakte dig tilbage på et udenlandsk nummer).

Bemærk at jeg tilbyder rabat, når din session er booket og bekræftet med minimum 48 timers varsel.

Klik på henholdsvis Normalpriser og Rabatpriser herunder, for at se hvilken pris gælder.

Alle priser er inklusive 25% moms.

Når du booker en session, accepterer du at respektere afbudspolitikken, som du kan læse herunder, eller her.

Jeg tilbyder en 15 minutters gratis telefonsamtale, så du kan få en fornemmelse af om du ønsker min hjælp. Her kan du få svar på dine spørgsmål, eller få mit (umiddelbare) bud på om, og hvordan, jeg bedst kan hjælpe dig.

Luxuriate

Ca. 3,5 timer i alt


Kr

5.400

 • Massagen varer ca. 2 timer og 45 minutter
 • Tid til at hilse på hinanden og en snak
 • Mulighed for bad før/efter massagen
 • Mulighed for yonimassage, hvis du ønsker
 • 5-10 min. hvile efter massagen
Luxuriate

Ca. 3,5 timer i alt


Kr

4.900

Når sessionen er booket og bekræftet med minimum 48 timers varsel

 • Denne pris er kun gældende ved forudbestillinger med minimum 48 timers varsel
 • Massagen varer ca. 2 timer og 45 minutter
 • Tid til at hilse på hinanden og en snak
 • Mulighed for bad før/efter massagen
 • Mulighed for yonimassage, hvis du ønsker
 • 5-10 min. hvile efter massagen

Afbud eller ændring af tid for tantra massage til kvinder

Tantramassage til kvinder eller mænd, og mentor sessioner

Du kan ændre din aftale for op til 12 timer før den bestilte tid (meget gerne før). Herefter koster det halvdelen af den aftalte sessions pris at afbestille eller ændre tid, indtil 5 timer før aftalt tid. Hvis du aflyser, udebliver fra en session eller ændrer tid mindre end 5 timer før aftalt tid, betaler du fuld pris for den session du har booket. Dette gælder også for tider der er bestilt med kort varsel. Disse regler gælder for 'tantramassage til mænd eller kvinder' og 'mentor sessioner'. Bemærk der gælder særlige afbudsregler for 4-håndsmassage, se herunder.

4-håndsmassage, tantramassage for par og tantra for par

For '4-hånds tantramassage', 'tantramassage for par', 'tantra for par undervisning' og 'tantra for par heldags pakken' gælder det at afbud eller ændring skal ske minimum 48 timer før aftalt tid. Herefter koster det halvdelen af den aftalte sessions pris at afbestille eller ændre tid, indtil 24 timer før aftale. Hvis i aflyser eller ændrer tid mindre end 24 timer før aftalt tid, betaler i det fulde beløb for den session i har booket. Dette gælder også for tider der er bestilt med kort varsel.

Refusion af betaling sker minus eventuelle bankgebyrer (medmindre det er mig som må aflyse).

Med din booking accepterer du vilkårene for afbud og ændring af tid.

Du kan kontakte mig på mail soulbliss@soulbliss.dk eller telefon/sms 53377882.

Vil du fra hovedet og ned i kroppen, så du kan få mere nærvær og intimitet i dit liv?