Første skridt starter med dig...og det er gratis

Få et gavekort på 200 kr til din første tantramassage eller sensitivitetstræning 

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, får du et gavekort på 200 kr og deltager samtidigt i lodtrækningen om en gratis sensitivitetstræning*

Jeg lover at jeg ikke at bombarderer dig med mails​, men deler om det som rører sig i mit liv omkring tantra, kærlighed, relationer og fysisk og psykisk sundhed. Hvis det ikke inspirerer dig kan du altid afmelde dig igen, ingen sure miner her. Og din email adresse er sikker ved mig, jeg giver den naturligvis ikke til andre.

Første skridt mod en mere fredelig og næstekærlig verden starter med os selv, og jeg vil elske at tage de skridt med dig. Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få mere glæde, kærlighed og nærvær i din hverdag. Jeg glæder mig til at dele viden, indsigt og sårbare øjeblikke med dig.

Dobbelt check din email adresse!

*Jeg er glad og taknemlig for at du inviterer mig ind i din indbakke. Så udover gavekortet, som du får tilsendt med det samme, trækker jeg 3 gange i 2017 lod om en gratis Sensitivitetstræning blandt læserne af nyhedsbrevet. Datoerne for udtrækning er den 1 maj, 1 september og 1 december 2017.

Regler for lodtrækningen. Gælder til en session på 90 minutter, værdi 1300 kr (hvis du er i et parforhold, og din partner gerne vil med, så er det en 2 timers session, værdi 1700 kr). Vinderne udtrækkes tilfældigt blandt alle dem der er tilmeldt nyhedsbrevet på tidspunktet for udtrækkelserne. Vinderne får direkte besked på e-mail (den e-mailadresse der er brugt til tilmelding af nyhedsbrev), senest dagen efter udtrækningen. Præmien kan ikke ombyttes til anden session/behandling og heller ikke til kontanter. Skal bruges indenfor 2 mdr fra udtrækningsdagen, og tiden skal bookes med minimum 3 dages varsel. Sessionen foregår i SoulBliss, Vesterbrogade 20A, 1 th, København.