Om SoulBliss


SoulBliss ejes og drives af mig, Majbrit Villadsen, og det er en lille oase i hjertet af Bispebjerg i København, blot 15 minutter i bus fra Nørreport. 

Her tilbyder jeg samtale- og mentor sessioner, for dig som f.eks. vil se ind i nogle af de dybere lag af dig selv, og hvordan du kan skabe sunde og nærende relationer igennem din egen måde at være i verden på. Så du kan få mere af det du længes efter i dit liv. For nogle handler det f.eks. om at udvikle evnen til at være mere nærværende, eller blive mere selvsikker i intime stunder, og for andre handler det om at blive bedre til at sætte grænser. Måske er det noget helt fjerde for dig. Du kan læse mere om mentor sessioner her, og hold dig ikke tilbage fra at kontakte mig, hvis du vil spørge ind til noget.

Jeg tilbyder også tantramassage til mænd, kvinder og par. Her får du et frirum, en mulighed for at give slip i hverdagens travlhed, og finde ind i kroppen og blive tanket op. Rigtig mange bruger det for at komme fra hovedet og ned i kroppen, mens andre bruger det til at øve sig i at mærke hvad de godt kan lide, og andre igen ønsker at arbejde på en specifik problematik de oplever i intime stunder, som f.eks. at kunne mærke mere nydelse, kunne holde længere under elskov eller andet. Der er ikke nogen grund der er mere gyldig end andre.

At trives og have et godt liv, er meget mere end blot arbejde, spise, sove. Fred på jorden starter med os selv – og i os selv! Det er mit ønske at hjælpe dig til at skabe balance både fysisk, psykisk, spirituelt og mentalt; styrke kontakten til dig selv og harmonisere det enorme potentiale der ligger gemt i dit indre.

Det er aldrig for sent at udvikle sig. Og selvom du er i et parforhold, og din partner ikke har lyst til at være med, så husk at du er dig, og det du bringer ind i forholdet får betydning for hvordan parforholdet er. Så når du ændrer dig, vil det skabe forandring i den måde du relaterer til andre, og dermed er tingene allerede anderledes.

Vil du fra hovedet og ned i kroppen, så du kan få mere nærvær og intimitet i dit liv?