Mentor-sessioner

- for dig som vil rykke dig i din personlige udvikling


Du finder priserne nederst på siden. Jeg tilbyder også sessioner til par.

Bemærk at jeg tilbyder rabat, ved køb af flere sessioner samlet.


At kunne være tæt med et andet menneske forudsætter at vi kan være tæt med os selv. Men nærvær og intimitet er ikke altid let. Det kan være skræmmende at tillade sig selv at være så åben, så sårbar. Ikke desto, mindre længes vi alle efter det på et eller andet plan. Der er en kalden, en dyb længsel, efter at smelte sammen med en anden.

Min ekspertise ligger indenfor sanselighed, intimitet, nærvær, berøring og grænsesætning - og i at hjælpe dig til at øge kontakten til din krop. Hvorfor er det vigtigt? Det er vejen til at du kan mærke dig selv bedre, og skabe en dybere kontakt til dig selv – og til andre.

Når du virkelig kan mærke dig selv, kan du træffe valg derefter, og formidle det ud til andre på en hensigtsmæssig måde. Valg der er gode for dig, og som gør at du kan skabe det liv du gerne vil have. Du bliver synlig for dig selv, og andre kan mærke hvem du er, og hvad du står for.

Det betyder ikke per definition at du ikke vil opleve konflikter. Men du vil blive bedre til at rumme dig selv i konflikten, og i mødet med andre.

Igennem en mentor-session kan du f.eks. få hjælp til at:

 • Øge din kropsbevidsthed, og blive opmærksom på dine behov.
 • Finde, mærke og sætte dine grænser – og kommunikere dem klart ud.
 • Opdage at du frit kan vælge for dig selv og din egen seksualitet.
 • Øge kvaliteten og nærværet i din berøring til gavn for både dig og din partner.
 • Udvikle selvsikkerhed, glæde og evne til at slappe af i fysisk kontakt med et andet menneske.
 • Blive ekspert i hvad du virkelig godt kan lide og har lyst til, fremfor at stille dig tilfreds med noget der blot er okay (eller værre: bide det i dig og affinde dig med noget der slet ikke føles rart for dig).
 • Udforske din sanselighed og sensualitet, og øge din evne til at mærke nydelse i hele kroppen (uden overhovedet at berøre dit kønsorgan), ved at blive mere opmærksom på, og bevidst omkring, den nydelse der allerede er i din krop.
 • Skabe klarhed omkring dine ønsker, behov og lyst.
 • Udforske din evne til at blive mere nærværende i nuet, og styrke din evne til at være i intimitet.
 • Genfinde den kærlige kontakt i parforholdet.

I en mentor-session kan vi arbejde med det du ønsker at udvikle dig på, blive bedre til, eller få nemmere adgang til. Fordi du er unik, er hver session baseret på dine behov, og på hvad du gerne vil arbejde med. Det handler om at finde ind til hvad der kan give dig frihed til at være dig.

En mentor session er for dig som:

 • Har brug for rådgivning, støtte, vejledning, coaching eller feedback indenfor intimitet, nærvær, seksualitet, berøring og kunsten at leve indefra og ud.  
 • Er nysgerrig, engageret og villig til at finde nye perspektiver. 
 • Søger et trygt og rummeligt sted at snakke om sex, intimitet, nærvær - stille spørgsmål, og blive hørt.
 • Længes efter at bringe mere af dig selv i spil.

Jeg tilbyder både individuelle og par sessioner.

Du er velkommen til at booke en enkelt session, men hvis du gerne vil arbejde seriøst med din egen udvikling, skal du regne med mere en én session. Derfor tilbyder jeg også reducerede priser for 3 og 5 sessions forløb. Du kan vente med at beslutte dig om du ønsker et forløb, til du har været her første gang.

Hvordan foregår det?

Sessioner kan være en blanding af samtale, bevægelse, åndedrætsøvelser, berøring, kropsarbejde, bevidsthedsøvelser og leg. Som udgangspunkt foregår sessioner påklædte. Der kan være omstændigheder hvor det vil være gavnligt at være delvist påklædt, og i så tilfælde snakker vi om rammerne herfor, og træffer en beslutning udfra det.

Vi udforsker det du gerne vil lære mere om/blive bedre til fra forskellige vinkler, så din forståelse af dine oplevelser udvides og ses fra andre perspektiver. Igennem afspænding og undersøgelse finder vi frem til dine skjulte resourcer, og til nye måder at udfolde dig naturligt på, der bedre understøtter din autentiske væren.

Du bliver hele tiden inviteret til at mærke efter hvad der er rigtigt for dig, og du vil aldrig blive bedt om at gøre noget du ikke føler dig klar til. Jeg tror ikke på at reel modstand skal opløses ved magt, og heller ikke at det er gavnligt at overhøre den stemme der siger nej og forcere noget igennem. For mig at se er det ikke respektfuldt over for dig selv. Kort sagt tror jeg ikke på at målet helliger midlet.

Når vi mærker en frygt for noget nyt, og samtidigt en trækken i os til at udforske det nye, så kan vi rykke os imod det nye i vores eget tempo. Nærme os kanten med en vis form for spænding, en blanding af uvished og lyst – og det er her vi udvikler os. Du bestemmer tempoet. Du siger til og fra. Jeg guider dig i trygge rammer til at udvikle dig i den retning du vil.

Om intimitet

Intimitet handler om at udvikle tillid til dig selv – til at kende og sætte dine grænser, så du kan udfolde dig frit inden for dem. Og det handler om at opbygge din egen pålidelighed, at vide at du kan stole på dig selv til at sige til og fra.

At lære at sige nej er en vigtig del af det. Vi kan ikke blindt lægge vores tillid på andre mennesker og tro de kan læse vores tanker, at de ved hvor vores grænser går, hvad vi har det godt med og ikke har det godt med. At lære at sige nej er et af de vigtigste redskaber for at sand og dyb intimitet kan udvikles – både intimiteten med dig selv og med et andet menneske.

Ligeså er det vigtigt at kunne sige til, at udvikle din færdighed i at mærke et ja og give udtryk for det. Det er urimeligt at forvente at vores partner altid burde vide hvordan vi vil berøres og hvor. Den indstilling skaber en masse frustration, når vi igen ligger og hygger – og ikke får den berøring vi drømmer om.

Hvis du ikke ved hvad du har lyst til, kan jeg hjælpe dig med at finde frem til hvad der føles godt for dig, hvordan du gerne vil røres og hvor – og selvfølgelig til at give udtryk for det. På trods af den lille frygtsomme stemme i hovedet som er bange for afvisning, eller som ikke føler sig værdig til at få hvad du ønsker.

Jo mere komfortable du er i din egen krop, jo bedre du kender dig selv, hvad du ønsker og ikke ønsker, jo bedre bliver du til at stå ved dig selv og give udtryk for det. Din følelse af selvværd vokser.

Hvis du/i vil udforske berøring

Hvis du ønsker at udforske berøring, og øge kvaliteten i din måde at berøre et andet menneske på kan jeg hjælpe dig med det. Det handler ikke om teknik, men om at blive bedre til at sanse dine hænder så de bliver åbne for nuet, og mærke den nydelse det er at tage og give.

Igennem leg, opmærksomhed, afspænding og selvindsigt øges din bevidsthed og selvsikkerhed. Du lærer at være tilstede i dine hænder, så de kan være inviterende fremfor krævende. Din berøring bliver sensuel og nærværende, og du kan blive i stand til, at opfatte fine nuancer i det menneske du berører.

Vi stiller skarpt på hvad det vil sige at modtage og give, og du kan mærke hvilken forskel det gør, når du bliver helt klar omkring det, og du lærer hvordan du kan kende forskel på de to.

Desuden ser vi på grundlaget for at kunne træffe valg, og hvordan det påvirker vores evne til at slappe af i intimitet og nær kontakt, og i det hele taget. Selvfølgelig kommer vi ikke uden om grænser - vores egne og andres - og hvordan vi kan styrke både os selv og støtte andre, ved at blive bedre til at kommunikere klart og tydeligt.

Specielt for par der vil udforske berøring

Igennem forskellige lege og øvelser lærer du både at tage for din egen nydelse og give din partner det de drømmer om.

Vi udforsker forskellige dynamikker i berøring og hvad det virkelig vil sige at give og modtage. Du lærer at være afslappet og nærværende i din berøring, og mærker hvordan det højner kvaliteten og nydelsen i jeres samliv.

Vi arbejder med kommunikation, berøring, at varetage sunde grænser, og at træffe valg, som altsammen fører til en dybere forbindelse, mere nydelse, glæde og intimitet imellem jer som par, og i jeres liv.

Elskov og intimitet er færdigheder som kan udvikles hele livet, og forskellen på ok sex og fantastisk sex ér at finde i dybden af jeres intimitet og kærlige forbindelse. Det er noget som kan læres uden overhovedet at tage tøjet af. At have tilfredsstillende, sjælsforbundet og nærende elskov handler egentligt mindre om teknik, og mere om at være tilstede og tro mod dit eget autentiske sensuelle og seksuelle udtryk. 

En note om villighed, hvis i kommer som par

Typisk er den ene partner mere interesseret i at komme end den anden.

Det er helt normalt at mærke modstand. Det handler ikke om at trække noget ned over hovedet på dig, som du ikke selv ønsker. Ej heller om at få dig til at kunne lide noget, som din partner gerne vil have du skal kunne lide.

En villighed fra begges side til at prøve noget andet end det i plejer, er dog nødvendig for at i kan nærme jer hinanden. På den måde kan vi finde ind til hvad der er dejligt for jer begge. Ofte betyder det at vi er nødt til at sætte farten ned, så den der er mindst interesseret i at komme, får plads til at mærke efter hvad han/hun gerne vil have.

Hvis der har været utroskab

Jeg er ikke psykoterapeut, selvom jeg har taget et 2-årig grundforløb i Gestalt Psykoterapi, og er ikke kvalificeret til at hjælpe jer videre efter f.eks utroskab. Mit fokus er på jeres intime samspil, nærværet og kvaliteten af jeres kærlighedsforbindelse. I kan godt bruge mig til at hjælpe jer komme tættere på hinanden, men i forhold til det svigt der opleves i kølvandet på utroskab, anbefaler jeg parterapi til at bearbejde oplevelsen og genoprette tilliden.

Vær opmærksom på

Denne form for arbejder kræver psykisk integritet. Selvom fundamentet i alle sessioner er at skabe og varetage trygge rammer, er det absolut påkrævet at du tager ansvar for alle dine valg og beslutninger i alle sessioner. Jeg vil støtte dig undervejs.


Jeg tilbyder en 15 minutters gratis telefonsamtale, så du/i kan få en fornemmelse af om du/i ønsker min hjælp. Send en sms på 53377882, eller en mail til soulbliss@soulbliss.dk så finder vi en tid til en snak.


Alle priser er inklusive 25% moms.


Priser for 1:1 sessioner

1 session af 90 min

3 sessioner af 90 min

5 sessioner af 90 min

Kr 1.300,-

Kr 3.300,-*

Kr 5.000,-*

*Bemærk at forløb skal være gennemført indenfor 6 mdr.


Priser for parsessioner

1 session af 2 timer

3 sessioner af 2 timer

5 sessioner af 2 timer

Kr 1.700,-

Kr 4.500,-*

Kr 7.000,-*

*Bemærk at forløb skal være gennemført indenfor 6 mdr.


Afbud eller ændring af tid

Du kan ændre din aftale op til 12 timer før den bestilte tid (meget gerne før). Herefter koster det halvdelen af den aftalte sessions pris at afbestille eller ændre tid, indtil 5 timer før aftalt tid. Hvis du aflyser, udebliver fra en session eller ændrer tid mindre end 5 timer før aftalt tid, betaler du fuld pris for den session du har booket. Dette gælder også for tider der er bestilt med kort varsel.


Refusion af forudbetaling sker minus eventuelle bankgebyrer (medmindre det er mig som må aflyse).

Med din booking accepterer du vilkårene for afbud og ændring af tid.

Du kan kontakte mig på mail soulbliss@soulbliss.dk eller telefon/sms 53377882.

Vil du fra hovedet og ned i kroppen, så du kan få mere nærvær og intimitet i dit liv?