Cookie- og privatlivspolitik


Privatlivspolitik

Dataansvarlig:

SoulBliss

Vesterbrogade 20A, 1 th

1620 København V

Telefon: 53377882

Email: soulbliss@soulbliss.dk

Cvr-nr. 27644139


Disse oplysninger indsamles, når du tilmelder dig nyhedsbrevet

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet giver du mig dit navn og mailadresse, og de oplysninger gemmes, ellers kan jeg ikke sende dig nyhedsbrevet. Hvis du ikke ønsker at dele disse oplysninger, er det ikke muligt at blive skrevet op til nyhedsbrevet.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet

I bunden af hvert nyhedsbrev, finder du et link til at afmelde dig. Nemmere kan det ikke gøres.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, og bede om at få dine oplysninger slettet. Skriv blot til soulbliss@soulbliss.dk Det betyder dog, jeg ikke længere kan sende dig nyhedsbreve og tilbud.

Brug af personoplysninger

Hos SoulBliss bruger jeg de oplysninger du har givet (navn og email), til at sende dig nyhedsbreve eller tilbud.

Hvis du ønsker at ændre dine oplysninger, så skriv til soulbliss@soulbliss.dk

Jeg deler på ingen måde dine oplysninger med tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt har givet dit samtykke til det.

Hvis du ønsker at klage over min behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Datasikkerhed

Jeg passer godt på dine data og behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelelsesloven.

Dine oplysninger bliver kun brugt til det formål de er indsamlet, og du kan altid tilbagekalde dit samtykke, og bede mig slette dine oplysninger ved at sende mig en mail til soulbliss@soulbliss.dk


Ændring af persondatapolitik

Du finder altid den seneste udgave her på siden på www.soulbliss.dk/cookie-og-privatlivspolitik.

Sidst revideret Maj 2018.



Cookiepolitik

Dataansvarlig:

SoulBliss

Vesterbrogade 20A, 1 th

1620 København V

Telefon: 53377882

Email: soulbliss@soulbliss.dk

Cvr-nr. 27644139


Introduktion

Hos SoulBliss bruger jeg cookies på min hjemmeside for at se hvor mange besøg der har været på hjemmesiden, samt hvilke sider der bliver set. Desuden indsamles anonyme data omkring oplysninger om browsersoftware, operativsystem, køn, alder, geografi og interesser, for at forbedre brugeroplevelsen.

Her på hjemmesiden bruger jeg cookies fra

Google Analytics: til indsamling af f.eks. browsersoftware, operativsystem, demografiske oplysninger, samt måling af trafik og hvilke sider der bliver set.

Google maps: tilpasser brugen af google maps til dig, hvis du har en - og er logget ind på - din Google konto. De bruger specifikke data er ikke synlige for andre brugere.

Facebook: til Facebook like knappen, for at se om du allerede har liket siden, eller til at målrette eventuelle facebook annoncer.

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser, for at kunne genkende din computer, mobil eller tilsvarende ved tilbagevendende besøg. Der gemmes ingen personlige oplysninger omkring dig i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Cookies slettes automatisk efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Den eneste tidspunkt jeg gemmer personlige oplysninger omkring dig, er når du selv har givet samtykke til det, ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, og det vil i så tilfælde være navn og emailadresse.

Sådan undgår eller sletter du cookies

På din favorit søgemaskine kan du foretage en søgning på ”afvisning af cookies” eller ”sletning af cookies” sammen med dit browsernavn, for at finde en vejledning specifikt til din browser, eller du kan se vejledning her http://minecookies.org/cookiehandtering/


Du finder altid den seneste udgave her på siden på www.soulbliss.dk/cookie-og-privatlivspolitik.

Sidst revideret Maj 2018.