FAQ

Frequently Asked Questions

Herunder kan du læse de oftest stillede spørgsmål om tantra massage og healing. Skulle du have andre spørgsmål er du velkommen til at ringe eller sende en mail. Husk også at vi tilbyder 20 minutters ekstra tid til alle førstegangs besøgende til tantramassage, så der er tid til at du kan få svar på dine spørgsmål, og til at du kan få ro på inden massagen starter.

1. Det er første gang jeg skal besøge jer, og jeg er lidt nervøs. Hvad kan jeg gøre ?

Det er naturligt at være lidt nervøs første gang. Du er meget velkommen til at ringe til mig, det hjælper som regel at få svar på de spørgsmål, du har, inden du kommer. Uanset om du ønsker en tantramassage (SoulfulTouch), reikihealing (HealingBliss), undervisning eller rådgivning så er jeg her for at hjælpe dig, og gensidig tillid er vigtigt. Under en session, kan du altid bede os stoppe, hvis du ønsker.

2. Er der noget jeg skal have med ?

Nej, der er håndklæder, lagner, tæpper mm.

3. Hvordan er det bedst at kontakte jer ?

Det er bedst at ringe eller sende en e-mail. Hvis du sender en sms, så oplys venligst hvis jeg ikke må ringe tilbage og vær venlig at sende din e-mail adresse, så jeg kan kontakte dig. Lange uddybende sms’er er ikke så godt. Hvis du har besøgt os før, er det helt okay at booke en tid via sms.

4. Kan jeg betale med kreditkort ?

Nej, jeg modtager desværre ikke kreditkort, så medbring venligst kontant betaling. Der er hæveautomater i området. Hvis du ønsker at forudbetale, finder du bankoplysninger under priser, og pengene skal være på kontoen senest dagen før din aftale.

5. Kan jeg få en session hjemme ved mig selv ?

Jeg har gjort mit bedste for at skabe den perfekte atmosfære i mine lokaler, en atmosfære, som energetisk understøtter sessionerne, så derfor tilbyder jeg ikke hjemmesessioner. Hvis der er en specifik grund til at du ønsker en hjemmesession, så må du gerne kontakte mig.

6. Hvad er jeres åbningstider?

Der er generelt åbent hverdage fra 8.00-17.00, men jeg tilbyder gerne sessioner uden for de normale åbningstider, også i weekender, så ring eller send en e-mail til mig, så vi kan finde en tid der også passer dig.

7. Er der nogle aldersbegrænsninger ?

Ifølge dansk lov, skal man være 18 år for at modtage tantramassage (SoulfulTouch). På reikihealing (HealingBliss) og rådgivning er der ingen aldersgrænse. Der er ikke nogen øvre grænse for nogle af sessionerne, alle kan have glæde af det.

8. Har massøren/healeren tøj på under en tantramassage (SoulfulTouch) eller reikihealing (HealingBliss) ?

Under en reikihealing er både du og healeren fuldt påklædt. Under en tantramassage er du nøgen (medmindre du ikke ønsker at være nøgen), og massøren har trusser på.

9. Må jeg gerne røre ved massøren under eller efter tantramassagen ?

Det er okay at du hviler dine hænder på massøren, dog ikke på bryster eller genitalier. Mange af os har svært ved blot at tage imod, og det ligger dybt i os at vi ikke blot kan nyde uden at skulle yde. Under en tantramassage har du muligheden for at tillade dig selv at tage imod, uden at skulle bekymre dig om at der bliver forventet noget til gengæld.

10. Jeg vil gerne have en tantramassage (SoulfulTouch), men er ikke sikker på om jeg ønsker yonimassage (vaginamassage). Skal jeg beslutte mig inden massagen ?

Nej, du skal ikke beslutte dig på forhånd. Massøren vil spørge dig om du ønsker yonimassage undervejs. Ved en 2 timers tantramassage bliver der tilbudt yonimassage efter ca. 1,5 times afspændende nydelsesfuld kropsmassage. Skulle du ikke have lyst til at modtage yonimassage er det helt okay.

11. Jeg har smerter i min yoni (vagina). Er det godt at få yonimassage ?

Ja, en yonimassage, såvel som kropsmassage-delen af tantramassagen, kan være gavnligt for dig, hvis der ikke er nogen beviselig fysisk årsag til dine smerter, da fysiske smerter ofte kan bunde i følelsesmæssige udfordringer. En yonimassage er meget blid og langsom, og der vil aldrig blive forceret ind i en smerte, du kan til enhver tid sige stop. Yonimassagen tilbydes altid med respekt for dig (og hvis du ikke ønsker yonimassage er det helt okay), så snak gerne med massøren både før og under massagen, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. Du er velkommen til at ringe til mig, så kan vi få en snak og finde ud af hvad der er bedst for dig.

12. Jeg vil gerne prøve en tantramassage (SoulfulTouch). Hvad hvis jeg får erektion under massagen ?

Da det er en sanselig oplevelse og vi arbejder med den seksuelle energi, er det ikke ualmindeligt at få erektion, og det er helt fint. Læs venligst også svaret til spørgsmål 13.

13. Der står at berøring af lingam (penis) er en  del af tantramassage. Er der også happy ending?

Det korte svar er nej. Under en tantramassage er det vigtigt at modtageren er nærværende og giver slip på at skulle nå et mål. Hensigten med en tantramassage er at øge din krops følsomhed og opmærksomheden i hele kroppen, for at øge dit energiniveau og din sensitivitet. Så for at hjælpe dig bedst muligt vil der være fokus på afspænding og sensualitet, som igen med tiden kan føre til meget dybere tilstande under elskov, og til helkrops orgastiske tilstande. For at en mand kan modtage lingammassage, er det en forudsætning at han er meget opmærksom, nærværende og i stand til at kontrollere sin seksuelle energi, og på det rene med at udløsning aldrig er målet. Tantra handler om ekspansion (udvidelse) og en af måderne er ved at bevare den seksuelle energi og ikke få udløsning, derfor skal dit mindset være at du er okay med at gå herfra uden at have fået en udløsning.

14. Hvad er fordelene ved en tantramassage (SoulfulTouch) ?

Tantramassage giver dig muligheden for at finde ind til dig selv, ved at trænge igennem de begrænsende mentale/følelsesmæssige lag, som forhindrer dig i at mærke dig selv fuldt ud. Det kan øge dit selvværd, din selvaccept og hjælpe dig til at give slip på følelsesmæssige blokeringer eller traumer, så du kan genfinde din indre ro. Tantramassage kan også hjælpe dig til at forbinde dig til, og mærke din egen seksualitet/sensualitet, med et åbent hjerte. Den hjælper dig med at være tilstede i nuet, øge din tolerance og empati, samt styrke dit energi niveau og din følelse af overskud i hverdagen. Tantramassage kan bruges til at afhjælpe for tidlig udløsning, manglende rejsning, samt manglende lyst både for mænd og kvinder. Tantramassage er dybt afspændende og afstressende og leder dig til at forbinde dig med dit højere selv (finde hjem i din sjæl).

15. Hvilken slags olie bruger i under en tantramassage (SoulfulTouch) ?

Jeg burger økologisk koldpresset kokosolie, som er rigtig sund for hud (og hår) og har en dejlig behagelig duft af kokosnød. Hvis du ikke kan tåle denne olie, så sig det venligst til mig når du booker massagen.

16. Vi er et par som gerne vil besøge jer, er det muligt ?

Ja, i er velkommen til at komme som par og modtage tantramassage eller reikihealing, læs venligst mere under ‘Sessioner’. For rådgivning anbefales det at komme som par, hvis det er parrelaterede spørgsmål, og i forhold til undervisning giver det sig selv at i skal være to. Det kan selvfølgelig også være en god ven du medbringer.

17. Jeg kan ikke finde jeres adresse, hvor ligger i ?

Vores adresse er Tagensvej, 2400 København NV. Du får den eksakte adresse på dagen for din session. Bus 6A fra Nørreport kører direkte til klinikken, det tager ca 15 minutter. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Vil du fra hovedet og ned i kroppen, så du kan få mere nærvær og intimitet i dit liv?