HealingBliss

reiki              reiki               reiki

Reiki, der betyder universel livskraft, er et kraftfuldt og fuldstændig naturligt holistisk healingssystem. Det er en automatisk strøm af universel energi, der flyder gennem healerens hænder til modtageren. Reiki virker på alle niveauer; fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt. Reiki kan give forøget energi, forløse stress, medvirke til hurtigere helbredelse af sår og skader og afhjælpe afhængighed og følelsesmæssige problemer. Reiki er en sikker og naturlig helbredelsesmetode, og en måde at give sig selv kraft og styrke på, som alle kan benytte sig af.

Efter en kort indledende samtale beder healeren dig om at lægge dig ned, med al tøjet på, og så begynder reikihealingen.

Healeren anbringer sine hænder enten på eller lige over din krop, og på denne måde giver healeren plads til, at den universelle livsenergi kan flyde gennem din krop. Denne energi er intelligent og afstemmer selv niveauet i forhold til den enkelte modtagers behov.

Det kan være du oplever temperaturændringer, for eksempel meget varme eller kolde sensationer, eller en kildende følelse. Det kan også være du mærker følelsesmæssige forløsninger eller bliver søvnig undervejs og falder i søvn. Byd det der kommer velkomment. Sessionerne kan være meget forskellige, da de passer perfekt til dit behov og din tilstand, når du modtager den enkelte session.

Sessionerne kan vare fra 1-1,5 timer, afhængig af modtagerens behov. HealingBliss (reikihealing) kan med fordel kombineres med SoulFulTouch (tantramassage).

Vil du fra hovedet og ned i kroppen, så du kan få mere nærvær og intimitet i dit liv?