Lokaleleje

Har du lyst til at leje et lokale?

Da jeg har mere plads end jeg selv kan bruge, lejer jeg mine kliniklokaler ud.

Der er to massagerum, og et samtalerum. Derudover fælles toilet, bad, samt tekøkken. Bemærk der ikke er venterum.

Klinikken ligger centralt på Vesterbrogade 20A, 1th. Det er i mellemhuset, så trukket væk fra gaden, og der er dørtelefon. Det er 5 minutters gåafstand fra hovedbanegården og Vesterport st.

Der er desværre ikke handikapvenlig adgang.

Massagerummene bruges primært til tantrisk massage, og er indrettet derefter med stor madras på gulvet og i varme farver. Du er naturligvis velkommen til at medbringe en briks. 

Samtalerummet har 3 lænestole, et lille bord, og en foldemadras/puder ved gulvarbejde (Brug af olie ikke tilladt). 

Fordelen ved at leje et lokale i SoulBliss, er at der kun er tre rum i alt, så der er ikke meget trafik frem og tilbage, som ved steder der udlejer flere kliniklokaler. Da jeg værner om lokalerne, er det min intention at holde det til så få brugere som muligt, også af hensyn til roen. Det er ikke muligt at dele et lokale mellem 2 eller flere behandlere, eller låne det ud til en anden behandler, som ikke allerede er bruger i SoulBliss. 

Jeg beder brugere om at udvise respekt og tage hensyn når de færdes i fællesområderne, og holde samtaler i gangen dæmpede og til et minimum.

Ring til mig på 53377882, eller send en mail på soulbliss@soulbliss.dk med et par ord om dig selv, og hvis du har spørgsmål. Vi kan aftale en tid, hvor du kan komme forbi og se stedet.

Timepriser helt ned til 34 kr. ex moms ved leje af fast ugentligt modul.


Her finder du et udvalg af billeder af lokalernePriser lokaleleje 2023

Alle priser tillægges moms.

Lejen betales månedsvis forud. De viste priser er per måned ex moms. Du har adgang til det lejede lokale i det aftalte tidsrum, og må ikke fremleje eller overlade brugen af lokalet til andre.

Priserne er inkl. el, vand og varme, kaffe/the samt stearinlys, toiletpapir, sæbe, shampoo, samt ugentlig rengøring.

Du rydder op efter dig selv og dine klienter, og efterlader rummet pænt til den næste og i samme stand som ved modtagelsen. Du rydder også op efter dig og dine klienter i fællesområderne. Ved leje af massagerum, sørger du selv for lagner, håndklæder, musik, olie etc. 

Der er fælles toilet, samt adgang til bad og tekøkken. Bemærk at der ikke er venteværelse. Klinikken er sko-frit område.

Mulighed for at have en lille kasse (25x34x16cm) stående til at opbevare dine ting.

Som bruger sørger du selv for nødvendige forsikringer, herunder ulykkes- og ansvarsforsikring. Du er erstatningsansvarlig for enhver skade som påføres det lejede af dig eller dine klienter.Priser ved timeleje

Hvis du ønsker at leje per time, tilbyder jeg flex moduler. Her kan du frit vælge hvornår du vil bruge timerne indenfor hver måned i tidsrummet 7.00-23.00. Timer kan ikke overføres til efterfølgende måneder.

Flex - inkl. 15 t/md

Flex light - inkl. 6 t/md

1.770 kr/md + moms

   780 kr/md + moms

Hvis du har brug for yderligere timer er prisen 125 kr/t + moms.

Lejen betales månedsvis forud. Bookede timer kan afbestilles indtil 24 timer før. Ved afbestilling derefter, betales der fuld pris.

Hvis du ønsker et flex modul er depositum 2 måneders leje, samt nøgledepositum på 1.000 kr + moms. Såfremt du mister nøglen, og udgiften til udskiftning/omkodning samt erstatningsnøgler til andre lejere overstiger nøgledepositummet, hæfter du som lejer for ekstraudgiften.

Der er 2 måneders gensidig opsigelse med udgangen af en måned.Fast modul hver uge

Hvis du ønsker at have en fast ugedag i lige uger, og en anden ugedag i ulige uger, så skriv, og lad os se hvad der er muligt.

Hverdage - 1 dag fast om ugen i det valgte tidsrum:

Kl. 7.30-13.45

Kl. 14.00-18.00

Kl. 18.15-23.00


Kl. 8.00-22.00

1.230 kr/md + moms

1.500 kr/md + moms

1.000 kr/md + moms


2.045 kr/md + moms

Hvis du har brug for yderligere timer er prisen 120 kr/t + moms.

Bookede timer kan afbestilles indtil 24 timer før. Ved afbestilling derefter, betales der fuld pris.Fast modul hver anden uge

Hverdage - 1 dag fast hver anden uge i det valgte tidsrum:

Kl. 7.30-13.45

Kl. 14.00-18.00

Kl. 18.15-23.00

   815 kr/md + moms

   950 kr/md + moms

   700 kr/md + moms

Hvis du har brug for yderligere timer er prisen 120 kr/t + moms.

Bookede timer kan afbestilles indtil 24 timer før. Ved afbestilling derefter, betales der fuld pris.Generelt

Ved fast modul er depositum 3 måneders leje, samt nøgledepositum på 1.000 kr + moms. Ved flex modul er depositum 2 måneders leje, samt nøgledepositum på 1.000 kr + moms.

Såfremt du mister nøglen, og udgiften til udskiftning/omkodning samt erstatningsnøgler til andre lejere overstiger nøgledepositummet, hæfter du som lejer for ekstraudgiften.

Opsigelse af faste moduler: 3 måneders gensidig opsigelse med udgangen af en måned.

Opsigelse af flex moduler: 2 måneders gensidig opsigelse med udgangen af en måned.

Depositum og nøgledepositum tilbagebetales den første hverdag efter opsigelsesperioden.

Som bruger sørger du selv for nødvendige forsikringer, herunder ulykkes- og ansvarsforsikring. Du er erstatningsansvarlig for enhver skade som påføres det lejede af dig eller dine klienter.


For leje i weekenden, ring eller skriv og lad os tage en snak.

Ring til mig på 53377882, eller send en mail på soulbliss@soulbliss.dk med et par ord om dig selv, og hvis du har spørgsmål. Lad os aftale en tid hvor du kan komme forbi og se stedet.

Du er velkommen 🙂

Kærligst Majbrit

Vil du fra hovedet og ned i kroppen, så du kan få mere nærvær og intimitet i dit liv?