Nydelse og Nærvær for par


Nydelse & Nærvær - for par

Oplev mere livsglæde, nærvær og intimitet i jeres parforhold.


Længes du efter mere livsglæde, nærvær og intimitet i jeres parforhold? Er du nysgerrig på hvordan i kan styrke kærligheden? Har du, eller din partner, sommetider svært ved at give slip i tankerne og være i nuet, når i elsker?

De fleste af os vil gerne mærke at vi hører til, mærke dyb samhørighed med en anden, mærke nydelse og opleve nærvær. Det hele starter med at vi mærker os selv, at vi forbinder os dybt og inderligt til vores væsens kerne, vores lyst og længsel. Og ikke mindst - at vi kan mærke, hvad vi ikke har lyst til. Det starter med at vi er nærværende i vores egen krop og sanser.

Parforholdet kan være en god base for et velfungerende liv, hvor vi trives trods travle hverdage og livets op- og nedture. Hvor kærligheden bliver én af grundpillerne som bærer os igennem. Én af de ting der adskiller et kærligt parforhold fra et platonisk venskab er vores erotiske samspil, samt graden af intimitet og nærhed, og det er netop i denne samhørighed at vi kan berige vores liv og samliv.


I en travl hverdag er det nemt at overse det potentiale, der ligger i vores kærlighedsliv. Hvis vi ikke nærer det jævnligt, kan det svinde ind, indtil vi en dag føler vi sover ved siden af en fremmed – og måske får vi også svært ved at genkende os selv.

Dette forløb er skabt til jer som elsker hinanden, som ønsker at udvikle jer sammen, og som vil give kærligheden og sanseligheden gode betingelser for at vokse.

Nydelse & Nærvær - for par

Længes du efter:

 • At blive bedre til at mærke dig selv og være tilstede med din partner?
 • At blive mødt og forstået af din partner?
 • En følelse af dybere samhørighed og mere kærligt nærvær?
 • Mere dybde, leg og nydelse i jeres intimitet?
 • Bedre kommunikation imellem jer?


Når du bliver bedre til at mærke dig selv, kan nye døre åbnes til kærligheden - og nærvær og sensualitet kan spire og gro.Hvad får i ud af det?

Kurset giver mulighed for at i som par kan udforske hvordan i kan øge intimiteten, nærheden og samhørigheden i jeres forhold. Du/i vil få:

 • Brugbare øvelser som kan hjælpe dig til at komme tilstede i din krop, og som samtidigt gør at din berøring bliver mere helhjertet, nærværende og tilfredsstillende for din partner.
 • Større forståelse for jer selv og hinanden.
 • Øvelser der bringer dybere kontakt og evne til at mærke hinanden.
 • Viden om hvordan i kan nære hinanden og jeres kærligheds- og sexliv.
 • Adgang til sider af dig selv, som er blevet gemt væk, som nu er klar til at blive set, værdsat og helet.
 • Konkrete redskaber til at få bedre kommunikation - verbal såvel som non-verbal.
 • Træning i kærlig grænsesætning.
 • Et rum hvor der skabes ro og muligheden for at øve jer sammen.

Øvelserne på kurset er lige så simple som de er effektive. Udgangspunktet er at det er jeres egne oplevelser og erfaringer på kurset som danner grobund for videre udvikling og transformation. Netop din egen erfaring gennem praksis, er det der lægges vægt på sammen at skabe et rum for.


Hvad er det ikke?

Dette kursus er ikke parterapi, og vi anbefaler det ikke som en sidste ressource til at redde et konflikt-fyldt parforhold. Der foregår intet seksuelt på kurset.


Hvad kommer der til at ske?

Kurset er en kombination af oplæg, undervisning og praksis og der bliver mulighed for at vende oplevelser og spørgsmål i gruppen, dette føler mange er givende og inspirerende.


Hvem er det for?

Dette kursus er for par uanset alder og seksuel orientering. Det er for jer, som elsker hinanden, og som vil give kærligheden gode betingelser for at vokse. Det er også for jer som måske føler i er gledet lidt fra hinanden, og som ønsker at øge nærheden og intimiteten igen.


Underviserne - hvem er vi?

Mit navn er Majbrit Villadsen, jeg er indehaver af SoulBliss, hvor jeg til dagligt tilbyder tantramassage, sensitivitetstræning og undervisning til mænd, kvinder og par. I mere end 10 år, har jeg hjulpet mennesker med at finde ind i kroppen, og mærke mere glæde, nydelse og overskud – samt blive opmærksom på hvad der er vigtigst for dem.

Jeg har dedikeret mig til at udforske sensualitet, intimitet, nærvær, bevidst berøring og kommunikation, for at hjælpe dig med at forbinde dig dybere til det vidunderlige væsen du er, krop såvel som sjæl.

Majbrit_wheel of consent facilitatorAlt det praktiske

Dato og tid:

Vi mødes 3 onsdage aftener fra kl 18.30-21.30 – 22/1, 29/1 og 5/2-2020, samt en lørdag fra 10.00-18.00 den 1/2-2020 (medbring selv frokost, eller køb ude den 1/2).

Sted: 

HéLT, Vesterbrogade 20, 1 tv, 1620 København V (7 minutters gågang fra Hovedbanegården).

Pris og tilmelding:

Pris per par: 6500 kr for hele forløbet. Kan betales i 2 rater, se nedenfor.

Early bird pris: 5500 kr for hele forløbet ved betaling senest den 24/12-2019.

Indbetaling på konto 2376-7557 221 047, skriv begge jeres navne på overførslen, og send derefter en mail til soulbliss@soulbliss.dk.

Der er plads til 8 par.


Du kan betale det fulde beløb ved tilmelding, eller betale i 2 rater.

Ved betaling i 2 rater: første halvdel betales ved tilmelding, og sidste halvdel betales senest den 30. december 2019.

Af hensyn til vores forpligtigelser overfor det sted vi lejer, gives der ikke penge retur efter den 24 december. Hvis du melder afbud inden da, får du det fulde beløb retur, minus et administrationsgebyr på 200 kr.

Vil du fra hovedet og ned i kroppen, så du kan få mere nærvær og intimitet i dit liv?