Wheel of Consent 6 uger online

Kunsten at leve indefra og ud

- 6 aftener med Wheel of Consent® (Aftalecirklen)


Bliv bedre til at mærke dig selv, og skab bedre, sundere og stærkere relationer med Aftalecirklen (Wheel of Consent®)

Hvor ofte har du sagt JA til noget, men i virkeligheden ment NEJ? Og hvor ofte har du sagt NEJ til noget, men i virkeligheden haft lyst til at sige JA? Ved du hvad du gerne vil have – og kan du bede om det? Og hvad vil det egentligt sige at give og modtage?

Dagligt stilles vi over for valg som vi skal tage stilling til – i arbejds- og privatlivet, i vores relationer, og i intime stunder - og ofte kører vi på automatpilot, uden at mærke ind i hvad vi virkelig har lyst til. Nogle gange går det så stærkt, at vi ikke er opmærksom på at vores grænse er overskredet, før bagefter, hvilket kan føles frustrerende, sorgfuldt og alt der i mellem.

Vi vil alle gerne mærke at vi hører til, mærke dyb samhørighed med en anden, mærke nydelse og opleve nærvær. Og det hele starter med at vi mærker os selv, at vi forbinder os dybt og inderligt til vores væsens kerne, vores lyst og længsel, og lige så vigtigt, hvad vi ikke har lyst til. Det hele starter med at vi er nærværende i vores egen krop og sanser.

Når der er én der rører dig, er det så for din nydelse, eller er det for deres nydelse – og er i begge enige om det? Eller når du gør noget for en anden, er det så for dem, eller er det for dig – og er du overhovedet opmærksom på det?

Denne workshop, hjælper dig til at forstå de fire forskellige former for dynamikker, der kan opstå når vi relaterer til andre, og den giver dig mulighed for at udforske hvad der sker i forhold til samtykke og valg. Når vi tydeliggør intentionen, så vel som handlingen, og hvem det er for, bliver vi i stand til bedre at give et fuldt informeret samtykke. Vi bliver, med andre ord, mere klar på om vi er et JA eller NEJ.


Når der er én der rører os, er det så for vores nydelse, eller er det for deres nydelse - og er vi begge enige om det?


Hvad får du ud af det?

Workshoppen er en mulighed for at udforske hvad der sker i dig i relation til andre, så du kan blive bedre til at mærke, og stå ved, dig selv. Bedre til at give udtryk for dine ønsker, behov og grænser. Der vil være forskellige øvelser for at du kan begynde at:

 • Vække sanseligheden og nydelsen i dine hænder (og resten af kroppen), og bruge det til at øge din indre forbindelse.
 • Blive mere opmærksom på dine ønsker og grænser (dit ’Ja’ og dit ’Nej’), og udtrykke dem klart og tydeligt, så du kan føle dig mere tryg i kontakt med andre.
 • Øge dine evner til at kommunikere hvad du mærker, og bede om det du har lyst til.
 • Blive mere opmærksom på dine behov, og træffe valg der er gode for dig.
 • Mærke forskellen på at give og modtage, og opdage hvem det er for, når vi interagerer med andre.
 • Få adgang til sider af dig selv, som er blevet gemt væk, som nu er klar til at blive set, værdsat og helet.
 • Udvikle færdigheder som gør dig levende tilstede i dine hænder, så din berøring bliver helhjertet, nærværende og tilfredsstillende for andre, uden at du går ud af din egen krop.

Du vil blive støttet i at udtrykke hvad du mærker, så du kan begynde at ændre mønstre, som ikke længere gavner dig, og som står i vejen for at du kan være fuldt tilstede i din krop i samvær med andre. Det du lærer i denne workshop vil have indflydelse på, og hjælpe dig, i mange andre områder af livet, fordi du lærer at blive mere og mere tro mod dig selv, og træffe valg der er gode for dig.

Du vil mærke en øget forbindelse til dig selv, og en forståelse af hvordan du kan øge din sensitivitet og nydelse – med eller uden en partner.

Det siger tidligere deltagere

Jeg kan varmt anbefale at deltage i Wheel of Consent workshoppen. Det burde være en del af vores fælles grundforståelse af behov og grænser. Gid det blev undervist allerede i folkeskolen.

Celestine

Majbrit er et kæmpe naturtalent som leder/facilitator af en sådan workshop. Hun er et meget kærligt, omsorgsfuldt og empatisk menneske, der på bedste vis evner at inkludere og rumme alle i gruppen, og sørge for at man føler sig som en del af gruppe uanset hvor man lige er følelsesmæssigt eller på anden måde.

Peter

Min oplevelse fra deltagelse i en workshop omkring Wheel of Consent med SoulBliss var at få nogen deciderede erfaringer på nogle felter jeg normalt ikke kommer bevidst ind på, som normalt henhører til ubevidste adfærdsmønstre i mit sociale liv - enten i mig eller i det andre mennesker møder mig med. Det har givet mig meget med hjem - blandt andet i form af en indre ro i situationer hvor jeg ellers bliver defineret af en indre pinlighed eller akavethed.

Jan

Kan anbefales til alle- så vigtigt i tætte relationer! 

Nikolaj


Hvad er Aftalecirklen (Wheel of Consent®)?

The Wheel of Consent® er et enkelt, men kraftfuldt redskab til at øge din indre opmærksomhed og skabe bedre relationer. Det er en samtykke model der kan hjælpe dig med at skabe klarhed omkring dine intentioner og interaktioner, og til at forbedre din kommunikation. Det er en model udviklet af Betty Martin, som oprindeligt er baseret på (men ikke begrænset til) udveksling af berøring. Den skelner imellem ’handlingsaspektet’ i en interaktion - hvem der ’gør’; og i hvilken retning ’gaven’ går – altså hvem det er for. Dette skaber fire måder at opleve interaktioner på. 

Aftalecirklen-Wheel-of-Consent

Wheel of Consent giver dig en oplevelse af de fire forskellige måder at udveksle berøring, og relatere til andre, indenfor aftalte rammer:

 • Tage til gavn for dig selv. Du gør det, du har lyst til, samtidigt med at du respektere din givers grænser - den aftale i har lavet.
 • Tillade en anden at bruge dig til gavn for dem. De gør det, de har lyst til, indenfor dine grænser - den aftale i har lavet.
 • Tjene en anden til gavn for dem. Du gør det, de har bedt om, indenfor dine grænser.
 • Acceptere gaven i en andens tjenstydelse. De gør det, du har bedt om (og kun det), indenfor deres egne grænser.

Det er først når vi piller de fire dynamikker fra hinanden, og dykker ind i hver enkelt, at vi virkelig kan forstå dem og drage glæde og gavn af de indsigter vi får, også i vores øvrige liv udenfor workshoppen.

For at forstå dynamikkerne i Aftalecirklen skal vi dykke dybere end blot det mentale plan. Hovedet alene kan ikke give den fulde oplevelse, og derfor er vi nødt til at inddrage kroppen, så vi fuldt ud kan opleve og forstå, og få det ind under huden. Derfor vil der være forskellige muligheder for interaktioner i denne workshop, og invitationen er altid at følge det som føles trygt og rart for dig, og deltage på den måde som er bedst for dig.

Hvad kommer der til at ske?

Denne workshop foregår online, og der vil blive tilbudt hjemme-øvelser imellem vores møder. Der vil både være øvelser du kan gøre alene, og øvelser du kan gøre med en anden – enten ansigt til ansigt, eller med afstand. Det bliver en god blanding af information, praksis og refleksion. Du vil få muligheden for både at mærke ind i dig selv, og øve dig med andre.

Som deltager, inviteres du igennem enkle øvelser, interaktioner og reflektioner, til at dykke ind i de fire forskellige dynamikker i Wheel of Consent. Du guides til at blive opmærksom på hvad din krop fortæller dig, og hvordan du kan formidle det med integritet og omsorg - for dig og andre.

Hvem er det for?

Workshoppen er for dig, som er nysgerrig på at lære mere om dig selv, og blive bedre til at mærke dig selv, og hvad du har lyst til - og ikke lyst til - og træffe valg derefter. Den er for dig som længes efter at hvile mere i dig selv, være mere selvsikker, og som vil være bedre til at mærke og sætte grænser. Den er også for dig som ønsker at være mere nærværende, mærke mere nydelse, samt øge kvaliteten og integriteten af din berøring

Og den er for dig som ønsker at øge kvaliteten af dine relationer, om det er professionelt eller personligt. Det du lærer her er lige brugbart om det er med din kæreste, ven, forældre, børn, kollega eller i et tilfældigt møde på en bytur (eller dating-app).

Det er ikke nødvendigt at have kendskab til Wheel of Consent i forvejen, og anden erfaring er heller ikke nødvendig. Hvis du allerede kender til the Wheel er du velkommen, det er altid muligt at øge vores opmærksomhed, og finde nye lag i hver oplevelse.

Alle er velkomne. Det er for mænd og kvinder uanset seksuel orientering og alder, og du er lige velkommen om du er single eller i et parforhold. Invitér gerne en ven, kæreste eller et familiemedlem med (så er der også mulighed for at kunne arbejde videre med det uden for workshoppen).

Majbrit_wheel of consent facilitator

Hvem er jeg?

Majbrit Villadsen, indehaver af SoulBliss. Jeg har i mere end 10 år, hjulpet mennesker med at komme fra hovedet og ned i kroppen, og mærke mere livsglæde, nydelse og overskud. Jeg er tantramassør, Nærværsmentor og underviser. Wheel of Consent hjælper dig til at blive opmærksom på hvad der er vigtigt for dig, hvad der skal til for at du får bedre relationer, og hvordan du kan leve mere tro mod dig selv. 

Siden 2016, har jeg arbejdet med, og været dybt fascineret af, the Wheel of Consent, som et redskab til indre transformation, der gør det væsentligt lettere at mærke hvad du har lyst til, og at sætte grænser. Jeg er Facilitator ved School of Consent

Hvis du har spørgsmål, så skriv til mig på soulbliss@soulbliss.dk eller ring på 53377882.


Alt det praktiske

Vi mødes online én gang om ugen i 6 uger, hvilket giver dig en god mulighed for at fordøje, integrere og praktisere i mellem vores møder.

DATO: Start den 11 maj 2021, og de efterfølgende 5 tirsdage (6 x i alt).

18, 25 maj, 1, 8, 15, juni 2021.

TID: alle dage fra 20.00-22.00, med mulighed for at jeg bliver på lidt længere, for at besvare evn. spørgsmål.

STED: Online via Zoom (Hvis du ikke kender Zoom er du velkommen til at skrive, det er ret nemt at bruge, det kræver blot at du downloader et lille program til din computer, eller app til din telefon).

Denne workshop foregår online, det vil sige du kan være med uanset hvor du er, så længe du har en stabil internetforbindelse. Jeg vil foreslå at du er med via computer fremfor telefon, så du bedre kan følge med og interagere.

Jeg optager sessionerne, men kun til eget brug, samt til at dele med dig og de øvrige deltagere (i en begrænset periode), hvis du gerne vil gense det, eller der er en gang hvor du ikke har mulighed for at deltage.

PRIS: 1.150 kr  per person. Hvis i er 2 der tilmelder jer sammen er prisen 1.000 kr per person. Se under tilmelding hvordan du kommer med.

TILMELDING: Hvis du ønsker at deltage, så send en mail til soulbliss@soulbliss.dk, eller sms/ring på 53377882 og oplys din mail adresse. Prisen er 1.150 kr - eller 1.000 kr  per person, hvis i er 2 der tilmelder jer sammen - som indbetales på konto 2376-7557 221 047. Skriv dit navn + ’6 uger’ sammen med overførslen. Når du har betalt, er du tilmeldt workshoppen.

Sidste dag for tilmelding er søndag den 9 maj.

Husk at sende mig din mailadresse, så jeg kan sende dig link til den online workshop. Jeg glæder mig til at se dig.


Du kan annullere din tilmelding og få dine penge retur (minus gebyr på 100kr) indtil 10 dage før workshop start. Derefter gives der ikke penge retur hvis du melder afbud, men du er velkommen til at give din plads til en anden, giv mig blot besked senest dagen før start.


Vil du fra hovedet og ned i kroppen, så du kan få mere nærvær og intimitet i dit liv?