Hej, jeg hedder Majbrit, dejligt at du kigger forbi!

Kontakt SoulBliss ved Majbrit Villadsen

Langt de fleste af os lever et liv fra hovedet. Der er hele tiden noget der skal nås. Noget der skal ordnes, arrangeres, tages vare på - og når det hele er gjort, SÅ har vi tid til os selv. Tid til at slappe af, tid til at finde ind i kroppen igen, for at udfylde det tomrum som har gemt sig bag al den faren rundt.

Hvad hvis vi tankede op inden vi løb helt tør?

Du og jeg ved at der er mere i livet and at fare fra A til B. Og jeg véd at du fortjener et liv med mere kærlighed, nydelse og nærvær. Et liv med plads til at finde dig selv, og med tid til det som er vigtigt for dig. For at finde ud af hvad det er, er du nødt til at sætte tempoet ned, omend blot for en stund. Hvis du venter, til du har nået alt det, du tror du skal nå, så…kommer det aldrig til at ske.

Det er her tantra, healing og sensitivitetstræning kommer ind. De hjælper dig til at bringe mere opmærksomhed ind i dit liv. Igennem tantra massage, Reiki healing eller sensitivitetstræning hjælper jeg dig til at blive mere bevidst i nuet, og komme tilstede i din krop, så du kan mærke mere glæde, nydelse, velvære og overskud i din hverdag, og leve mere autentisk og tro mod dine egne værdier.

Du er velkommen

Om du vælger tantra massage, healing eller kommer til coaching, så kan du være sikker på at du bliver modtaget med et smil og et åbent hjerte, uanset alder, højde, drøjde eller hvor i verden du er fra. Mit ønske for dig er at dit besøg må berige din sjæl og dit liv, hjælpe dig til at mærke - og blive mere tro mod - dig selv og dine behov, og finde fodfæste i en alt for travl hverdag.

Valget er dit

Jeg tilbyder tantramassage, Reiki healing og sensitivitetstræning.  Du kan vælge herunder hvis du gerne vil læse mere om tantramassage til mænd, kvinder eller for par. Via menuen i toppen af siden kan du læse mere om sensitivitetstræning og healing, samt finde svar på andre spørgsmål du måske har. Du er velkommen til at ringe på 53377882 eller sende en mail til soulbliss@soulbliss.dk, hvis der er noget du ikke kan finde svar på.

Tantramassage til mænd

Tantramassage mænd

Læs mere om tantra massage til mænd her.

Tantramassage til kvinder

Tantramassage kvinder

Læs mere om tantra massage til kvinder her.

Tantramassage for par

Tantric massage for couples, Tantramassage for par, tantra for par, tantra for couples

Læs mere om tantra massage for par her.


Majbrit Villadsen

Hej, jeg hedder Majbrit Villadsen. Dedikeret til at udforske sensualitet, intimitet, nærvær, bevidst berøring og kommunikation, for at hjælpe dig med at forbinde dig dybere til det vidunderlige væsen du er, krop såvel som sjæl. Herigennem vil du leve et liv med mere glæde, overskud og nydelse.

Jeg er biopat, Reiki healer og har givet tantramassage siden 2010. Det vil være mig en fornøjelse at byde dig velkommen til en session.

Skriv dig op til mit nyhedsbrev og få et gavekort på 200 kr til en tantramassage eller sensitivitetstræning. Velkommen til!

Vil du fra hovedet og ned i kroppen, så du kan få mere nærvær og intimitet i dit liv?