Introduktion WoC

Nydelse & Nærvær  

– en introduktion til The Wheel of Consent

Dette er et intro kursus, for dig der gerne vil snuse til Wheel of Consent og hvad det kan gøre for dig. Hvis du gerne vil mere i dybden, så er der et længere kursus her​.

Skab sundere og stærkere relationer

Hvor ofte har du sagt JA til noget, men i virkeligheden ment NEJ? Og hvor ofte har du sagt NEJ til noget, men i virkeligheden haft lyst til at sige JA? Ved du hvad du gerne vil have – og kan du bede om det? Og hvad vil det egentligt sige at give og modtage?

Dagligt stilles vi over for valg som vi skal tage stilling til – i arbejds- og privatlivet, i vores relationer, og i intime stunder - og ofte kører vi på automatpilot, uden at mærke ind i hvad vi virkelig har lyst til.

Vi vil alle gerne mærke at vi hører til, mærke dyb samhørighed med en anden, mærke nydelse og opleve nærvær. Og det hele starter med at vi mærker os selv, at vi forbinder os dybt og inderligt til vores væsens kerne, vores lyst og længsel, og lige så vigtigt, hvad vi ikke har lyst til. Det hele starter med at vi er nærværende i vores egen krop og sanser.

The Wheel of Consent er en samtykke model; et enkelt, kraftfuldt værktøj der kan hjælpe os med at skabe klarhed og træffe beslutninger i alle vores interaktioner. Det er en model udviklet af Betty Martin, som er baseret på (men ikke begrænset til) udveksling af berøring. Den skelner imellem ’handlingsaspektet’ i en interaktion - hvem der ’gør’; og i hvilken retning
’gaven’ går – altså hvem det er for. Dette skaber fire måder at opleve interaktioner på.

Når der er én der rører os, er det så for vores nydelse, eller er det for deres nydelse – og er vi begge enige om det?

Denne workshop, er en introduktion til at forstå de fire forskellige former for dynamikker, der kan opstå når vi relaterer til andre, specielt når vi involverer berøring, og den giver dig mulighed for at udforske hvad der sker i forhold til samtykke og valg. Når vi tydeliggør intentionen, så vel som handlingen, og hvem det er for, bliver vi i stand til bedre at give et fuldt informeret samtykke. Vi bliver, med andre ord, mere klar på om vi er et JA eller NEJ.Hvad kommer der til at ske?

Som deltager, inviteres du igennem enkle, fuldt påklædte øvelser (begrænset til din hånd og underarm), til at opleve alle fire dynamikker i the Wheel of Consent. Vi bruger opmærksomhed og vejrtrækningen, til at blive bedre til at lægge mærke til vores krop, vores nydelse, og hvordan det føles at give og modtage, når vi er helt klar på vores intention.

Igennem hele workshoppen bestemmer du selv med hvem du udveksler berøring, og om du overhovedet ønsker at røre eller blive rørt. Du er til enhver tid velkommen til at se på, hvis det er hvad du ønsker, og det kan være lige så lærerigt og værdifuldt for dig. Alle øvelser vises, inden du behøver beslutte, om du ønsker at udføre dem.

 

Hvad får du ud af det?

Workshoppen er en introduktion til the Wheel of Consent, og den bedste måde at forstå det på er igennem kroppen, så der vil være forskellige øvelser og mulighed for interaktion, for at du kan begynde at:

  • vække sanseligheden og nydelsen i dine hænder (og resten af kroppen)
  • mærke og følge hvad der føles rart for dig
  • blive mere opmærksom på dine behov, og træffe valg der er gode for dig
  • øge dine evner til at kommunikere hvad du mærker
  • bruge dine hænder til at øge din indre forbindelse
  • mærke forskellen på at give og modtage, og opdage hvem det er for, når vi interagerer med andre

Du vil gå herfra med en øget forbindelse til dig selv, og en forståelse af hvordan du kan øge din sensitivitet og nydelse – med eller uden en partner.


Hvem er det for?

Workshoppen er for dig, som er nysgerrig på at lære mere om dig selv, og blive bedre til at mærke hvad du har lyst til, og træffe valg derefter. Den er for dig som ønsker at mærke mere nydelse, være mere nærværende og selvsikker, og øge kvaliteten og integriteten af din berøring og interaktion med andre, om det er med en partner, ven, eller et familiemedlem.

Det er ikke nødvendigt at have kendskab til the Wheel of Consent i forvejen, og anden erfaring er heller ikke nødvendig. Hvis du kender til the Wheel er du velkommen, det er altid muligt at øge vores opmærksomhed, og finde nye lag i hver oplevelse.

Alle er velkomne. Det er for mænd og kvinder uanset seksuel orientering og alder, og du er lige velkommen om du er single eller i et parforhold. Tag gerne en ven eller partner med. Hvis du deltager med en ven eller partner, og kun ønsker at udveksle berøring med dem, er i velkommen til det.


Hvem er vi?

Majbrit Villadsen, indehaver af SoulBliss. Til dagligt tilbyder jeg tantramassage, undervisning og sensitivitetstræning til mænd, kvinder og par, og jeg har i mere end 10 år, hjulpet mennesker med at finde ind i kroppen igen, og mærke mere glæde, nydelse og overskud – samt blive opmærksom på hvad der er vigtigst for dem. Siden 2016, har jeg arbejdet med, og været dybt fascineret af, the Wheel of Consent, som et redskab til at lære at leve mere autentisk og med mere integritet.

Morten Petersen, indehaver af The Viking Masseur. Jeg tilbyder tantra- og healingsmassage rodfæstet i afspænding, nærvær og nydelse. At lære at kende, forstå og udtrykke sine egne grænser, og ikke bare tilpasse sig andres lyst og vilje, er en vigtig brik i puslespillet om at blive et helt menneske. Mit mål er at hjælpe dig med at udvikle den samme evne, så du fuldt og helt kan stå ved dig selv.


Alt det praktiske:

Tid:

Fredag den 7 februar kl. 18.30-21.30.

Medbring en pude, og kom i tøj du slapper af i.


Sted:

Huset Innanna

Nordre Frihavnsgade 17D (i baggården)

2100 København Ø


Pris: 

225 kr. per person.


Tilmelding:

Hvis du ønsker at deltage, så indbetal beløbet, og send en mail til soulbliss@soulbliss.dk. Tilmeldingen er gældende, så snart du har betalt.

Indbetaling på konto 2376-7557 221 047 eller MobilePay 53377882.
Skriv dit navn + ”WoC Intro + dato” sammen med overførslen.

Af hensyn til mine forpligtigelser overfor det sted jeg lejer, gives der ikke penge retur hvis du melder afbud.

Vil du fra hovedet og ned i kroppen, så du kan få mere nærvær og intimitet i dit liv?