Nydelse & Nærvær  

Bliv bedre til at mærke dig selv, og skab sundere og stærkere relationer med Aftalecirklen (Wheel of Consent®)

Hvor ofte har du sagt JA til noget, men i virkeligheden ment NEJ? Og hvor ofte har du sagt NEJ til noget, men i virkeligheden haft lyst til at sige JA? Ved du hvad du gerne vil have – og kan du bede om det? Og hvad vil det egentligt sige at give og modtage?

Dagligt stilles vi over for valg som vi skal tage stilling til – i arbejds- og privatlivet, i vores relationer, og i intime stunder - og ofte kører vi på automatpilot, uden at mærke ind i hvad vi virkelig har lyst til.

Vi vil alle gerne mærke at vi hører til, mærke dyb samhørighed med en anden, mærke nydelse og opleve nærvær. Og det hele starter med at vi mærker os selv, at vi forbinder os dybt og inderligt til vores væsens kerne, vores lyst og længsel, og lige så vigtigt, hvad vi ikke har lyst til. Det hele starter med at vi er nærværende i vores egen krop og sanser.


Hvad får du ud af det?

Workshoppen er en mulighed for at udforske hvad der sker i dig i relation til andre, så du kan blive bedre til at mærke, og stå ved, dig selv. Bedre til at give udtryk for dine ønsker, behov og grænser. Der vil være forskellige øvelser for at du kan begynde at:

 • Vække sanseligheden og nydelsen i dine hænder (og resten af kroppen), og bruge det til at øge din indre forbindelse.
 • Blive mere opmærksom på dine ønsker og grænser, og udtrykke dem klart og tydeligt, så du kan føle dig mere tryg i fysisk kontakt med andre.
 • Øge dine evner til at kommunikere hvad du mærker, og bede om det du har lyst til.
 • Blive mere opmærksom på dine behov, og træffe valg der er gode for dig.
 • Mærke forskellen på at give og modtage, og opdage hvem det er for, når vi interagerer med andre.
 • Få adgang til sider af dig selv, som er blevet gemt væk, som nu er klar til at blive set, værdsat og helet.
 • Udvikle færdigheder som gør dig levende tilstede i dine hænder, så din berøring bliver helhjertet, nærværende og tilfredsstillende for andre, uden at du går ud af din egen krop.

Du vil blive støttet i at udtrykke hvad du mærker, så du kan begynde at ændre mønstre, som ikke længere gavner dig, og som står i vejen for at du kan være fuldt tilstede i din krop i samvær med andre. Det du lærer i denne workshop vil have indflydelse på, og hjælpe dig,  i mange andre områder af livet, fordi du lærer at blive mere og mere tro mod dig selv, og træffe valg der er gode for dig.

Du vil gå herfra med en øget forbindelse til dig selv, og en forståelse af hvordan du kan øge din sensitivitet og nydelse – med eller uden en partner.


Hvad er Aftalecirklen (Wheel of Consent)?

Aftalecirklen (the Wheel of Consent) er en samtykke model; et enkelt, kraftfuldt værktøj der kan hjælpe os med at skabe klarhed og træffe beslutninger i alle vores interaktioner. Det er en model udviklet af Betty Martin, som er baseret på (men ikke begrænset til) udveksling af berøring. Den skelner imellem ’handlingsaspektet’ i en interaktion - hvem der ’gør’; og i hvilken retning ’gaven’ går – altså hvem det er for. Dette skaber fire måder at opleve interaktioner på. 

Aftalecirklen-Wheel-of-Consent
Når der er én der rører os, er det så for vores nydelse, eller er det for deres nydelse – og er vi begge enige om det?


Denne workshop er baseret på øvelser til at øge din kropslige bevidsthed, så du får en direkte oplevelse af de fire forskellige former for dynamikker, der kan opstå når vi relaterer til andre, specielt når vi involverer berøring. Og den giver dig mulighed for at udforske hvad der sker i forhold til samtykke og valg. Når vi tydeliggør intentionen, så vel som handlingen, og hvem det er for, bliver vi i stand til bedre at give et fuldt informeret samtykke. Vi bliver, med andre ord, mere klar på om vi er et JA eller NEJ.

Aftalecirklen giver dig en oplevelse af de fire forskellige måder at udveksle berøring, og relatere til andre, indenfor aftalte rammer:

 • Tage for din egen nydelse. Du gør det, du har lyst til, samtidigt med at du respektere din givers grænser - den aftale i har lavet.
 • Tillade en anden at bruge dig for deres nydelse. De gør det, de har lyst til, indenfor dine grænser - den aftale i har lavet.
 • Tjene en anden for deres nydelse. Du gør det, de har bedt om, indenfor dine grænser.
 • Acceptere gaven i en andens tjenstydelse. De gør det, du har bedt om (og kun det), indenfor deres egne grænser.

Det er først når vi piller de fire dynamikker fra hinanden, og dykker ind i hver enkelt, at vi virkelig kan forstå dem og drage glæde og gavn af de indsigter vi får, også i vores øvrige liv udenfor workshoppen.

For at forstå dynamikkerne i Aftalecirklen skal vi dykke dybere end blot det mentale plan. Hovedet alene kan ikke give den fulde oplevelse, og derfor er vi nødt til at inddrage kroppen, så vi fuldt ud kan opleve og forstå, og få det ind under huden. Derfor vil der være forskellige berøringsøvelser (fuldt påklædte, ikke-seksuelle) i denne workshop, og invitationen er altid at følge det som føles trygt og rart for dig, og deltage på den måde som er bedst for dig.


Hvad kommer der til at ske?

Undervisningen er praksis-orienteret med enkelte teoretiske elementer. Som deltager, inviteres du igennem enkle, påklædte (ikke-seksuelle) øvelser, til at dykke ind i de fire forskellige dynamikker i berøring. Vi bruger opmærksomhed, afspænding og vejrtrækningen, til at blive bedre til at lægge mærke til vores krop, vores nydelse, og hvordan det føles at give og modtage, når vi er helt klar på vores intention.

Igennem hele workshoppen bestemmer du selv med hvem du udveksler berøring, og om du overhovedet ønsker at røre eller blive rørt. Du er til enhver tid velkommen til at se på, hvis det er hvad du ønsker, og det kan være lige så lærerigt og værdifuldt for dig.


Hvem er det for?

Workshoppen er for dig, som er nysgerrig på at lære mere om dig selv, og blive bedre til at mærke dig selv, hvad du har lyst til, og træffe valg derefter. Den er for dig som ønsker at mærke mere nydelse, være mere nærværende og selvsikker, og øge kvaliteten og integriteten af din berøring og interaktion med andre, om det er med en partner, ven, eller et familiemedlem.

Det er ikke nødvendigt at have kendskab til Aftalecirklen i forvejen, og anden erfaring er heller ikke nødvendig. Hvis du allerede kender til the Wheel er du velkommen, det er altid muligt at øge vores opmærksomhed, og finde nye lag i hver oplevelse.

Alle er velkomne. Det er for mænd og kvinder uanset seksuel orientering og alder, og du er lige velkommen om du er single eller i et parforhold. Tag gerne en ven eller partner med. Hvis du deltager med en ven eller partner, og kun ønsker at udveksle berøring med dem, er i velkommen til det.

Hvem er jeg?

Majbrit Villadsen, indehaver af SoulBliss. Til dagligt tilbyder jeg tantramassage, undervisning og sensitivitetstræning til mænd, kvinder og par, og jeg har i mere end 10 år, hjulpet mennesker med at finde ind i kroppen igen, og mærke mere glæde, nydelse og overskud – samt blive opmærksom på hvad der er vigtigst for dem.

Siden 2016, har jeg arbejdet med, og været dybt fascineret af, the Wheel of Consent, som et redskab til at lære at leve mere autentisk og med mere integritet, og jeg er ved at certificere mig til Wheel of Consent facilitator igennem www.schoolofconsent.org

Majbrit_wheel of consent facilitator

Alt det praktiske

Datoer og tid: 

Der er 2 forskellige datoer at vælge imellem, enten:

Lørdag den 7 marts kl 10-18.00, eller

Lørdag den 9 maj kl 10-18.00 


Sted:

Huset Innanna

Nordre Frihavnsgade 17D (i baggården)

2100 København Ø


Pris:

1150 kr per dag (inkl. te, kaffe og snacks - medbring selv frokost).

Early bird pris til og med den 2. februar: 950 kr per dag.


Tilmelding:

Hvis du ønsker at deltage, så indbetal beløbet, og send en mail til soulbliss@soulbliss.dk. Tilmeldingen er gældende, så snart du har betalt. Hvis du gerne vil betale af 2 omgange, så kontakt mig, så finder vi en løsning.

Indbetaling på konto 2376-7557 221 047 eller MobilePay 53377882.

Skriv dit navn + ”WoC 1 dags + dato” sammen med overførslen.

Af hensyn til mine forpligtigelser overfor det sted jeg lejer, gives der ikke penge retur hvis du melder afbud, men du er velkommen til at give din plads til en anden, giv mig blot besked.