Når der er én der rører os, er det så for vores nydelse, eller er det for deres nydelse - og er vi begge enige om det?


Kunsten at leve indefra og ud

     - en online introduktion til The Wheel of Consent® (Aftalecirklen)

Hvis du er nysgerrig på Aftalecirklen, og hvad det kan give dig at få indblik i dynamikkerne omkring at modtage og give, men ikke helt klar til at deltage på den 6 aftener med Wheel of Consent workshop, er det her en god måde at få en smagsprøve, og mærke om du har lyst til mere.


Bliv bedre til at mærke dig selv, og skab bedre, sundere og stærkere relationer

Hvor ofte har du sagt JA til noget, men i virkeligheden ment NEJ? Og hvor ofte har du sagt NEJ til noget, men i virkeligheden haft lyst til at sige JA? Ved du hvad du gerne vil have – og kan du bede om det? Og hvad vil det egentligt sige at give og modtage?

Dagligt stilles vi over for valg som vi skal tage stilling til – i arbejds- og privatlivet, i vores relationer, og i intime stunder - og ofte kører vi på automatpilot, uden at mærke ind i hvad vi virkelig har lyst til.

Vi vil alle gerne mærke at vi hører til, mærke dyb samhørighed med en anden, mærke nydelse og opleve nærvær. Og det hele starter med at vi mærker os selv, at vi forbinder os dybt og inderligt til vores væsens kerne, vores lyst og længsel, og lige så vigtigt, hvad vi ikke har lyst til. Det hele starter med at vi er nærværende i vores egen krop og sanser.

Når der er én der rører dig, er det så for din nydelse, eller er det for deres nydelse – og er i begge enige om det? Eller når du gør noget for en anden, er det så for dem, eller er det for dig – og er du overhovedet opmærksom på det?

Denne workshop, er en introduktion til at forstå de fire forskellige former for dynamikker, der kan opstå når vi relaterer til andre, og den giver dig mulighed for at udforske hvad der sker i forhold til samtykke og valg. Når vi tydeliggør intentionen, så vel som handlingen, og hvem det er for, bliver vi i stand til bedre at give et fuldt informeret samtykke. Vi bliver, med andre ord, mere klar på om vi er et JA eller NEJ.

For tilmelding, klik her og se hvordan

Hvis du ønsker at deltage, så send en mail til soulbliss@soulbliss.dk, eller sms/ring på 53377882 og oplys din email adresse.

Prisen er 99 kr som indbetales på MobilePay 53377882, eller på konto 2376-7557 221 047. Skriv dit navn + ’Intro’ sammen med overførslen. Når du har betalt, er du tilmeldt workshoppen.

Husk at sende mig din emailadresse, så jeg kan sende dig link til den online workshop.


Hvad tidligere deltagere siger

”Majbrit er et kæmpe naturtalent som leder/facilitator af en sådan workshop. Hun er et meget kærligt, omsorgsfuldt og empatisk menneske, der på bedste vis evner at inkludere og rumme alle i gruppen, og sørge for at man føler sig som en del af gruppe uanset hvor man lige er følelsesmæssigt eller på anden måde.”

”Jeg kan kun anbefale kurset. Det var bragende godt.”

”Jeg kan varmt anbefale at deltage i Wheel of Consent workshoppen. Det burde være en del af vores fælles grundforståelse af behov og grænser. Gid det blev undervist allerede i folkeskolen.”
Hvad får du ud af det?

Workshoppen er en introduktion til the Wheel of Consent, og den bedste måde at forstå det på er igennem kroppen, så der vil være forskellige øvelser og mulighed for interaktion, for at du kan begynde at:

  • Udvide din forståelse af hvad samtykke er
  • Mærke både dit ’Ja’ og dit ’Nej’
  • Bede om det du vil have
  • Blive opmærksom på dine behov, og træffe valg der er gode for dig
  • Validere dine grænser

De færdigheder du begynder at udvikle her, gavner dig i dagligdagen, og hjælper dig til at skabe sundere, stærkere og bedre relationer, uanset om det er i forhold til en kæreste, en ven, et familiemedlem, eller en kollega.


Hvad er Aftalecirklen (Wheel of Consent®)?

The Wheel of Consent er et enkelt, men kraftfuldt redskab til at øge din indre opmærksomhed og skabe bedre relationer. Det er en samtykke model der kan hjælpe dig med at skabe klarhed omkring dine intentioner og interaktioner, og til at forbedre din kommunikation. Det er en model udviklet af Betty Martin, som oprindeligt er baseret på (men ikke begrænset til) udveksling af berøring. Den skelner imellem ’handlingsaspektet’ i en interaktion - hvem der ’gør’; og i hvilken retning ’gaven’ går – altså hvem det er for. Dette skaber fire måder at opleve interaktioner på.

Aftalecirklen-Wheel-of-Consent


Hvad kommer der til at ske?

Det bliver en god blanding af information, praksis og refleksion. Du vil få muligheden for både at mærke ind i dig selv, og øve dig med andre.

Som deltager, inviteres du igennem enkle, fuldt påklædte øvelser, til at få en forståelse for de grundlæggende principper i the Wheel of Consent. Du guides til at blive opmærksom på hvad din krop fortæller dig, og hvordan du kan formidle det med integritet og omsorg for dig og andre.Hvem er det for?

Workshoppen er for dig, som er nysgerrig på at lære mere om dig selv, og blive bedre til at mærke dig selv, og hvad du har lyst til, og træffe valg derefter. Og den er for dig som ønsker at øge kvaliteten af dine relationer, om det er professionelt eller personligt. Det du lærer her er lige brugbart om det er med din kæreste, ven, forældre, børn, kollega eller i et tilfældigt møde på en bytur (eller dating-app).

Det er ikke nødvendigt at have kendskab til the Wheel of Consent i forvejen, og anden erfaring er heller ikke nødvendig. Hvis du kender til the Wheel er du velkommen, det er altid muligt at øge din opmærksomhed, og finde nye lag i hver oplevelse.

Alle er velkomne. Det er for mænd og kvinder uanset seksuel orientering og alder, og du er lige velkommen om du er single eller i et parforhold.

Hvis du er nysgerrig på Aftalecirklen, men ikke helt klar til at deltage på den fulde workshop (link til workshoppen), er det her en god måde at få en smagsprøve, og mærke om du har lyst til mere.


Majbrit_wheel of consent facilitator

Hvem er jeg?

Majbrit Villadsen, indehaver af SoulBliss. Til dagligt tilbyder jeg tantramassage, undervisning og sensitivitetstræning til mænd, kvinder og par, og jeg har i mere end 10 år, hjulpet mennesker med at finde ind i kroppen igen, og mærke mere glæde, nydelse og overskud – samt blive opmærksom på hvad der er vigtigst for dem.

Siden 2016, har jeg arbejdet med, og været dybt fascineret af, the Wheel of Consent, som et redskab til at øge den indre opmærksomhed, skabe bedre relationer, og leve med mere integritet. Jeg er Facilitator in Training ved School of Consent.

Hvis du har spørgsmål, så skriv til mig på soulbliss@soulbliss.dk eller ring på 53377882.


Alt det praktiske

Dato: 9  februar 2021

Tid: 19.30-22.00

Sted: Online via Zoom (Hvis du ikke kender Zoom er du velkommen til at skrive, det er ret nemt at bruge).

Pris: 99 kr – se under tilmelding hvordan du kommer med.

Da det er første gang jeg holder denne workshop online, har jeg sat en meget lav pris. Det betyder ikke at jeg ikke vil give mit bedste, men at teknikken er ny for mig, og det skal jeg lige lande i.


Tilmelding: Hvis du ønsker at deltage, så send en mail til soulbliss@soulbliss.dk, eller sms/ring på 53377882 og oplys din mail adresse. Prisen er 99 kr som indbetales på mobilepay 53377882, eller på konto 2376-7557 221 047. Skriv dit navn + ’Intro’ sammen med overførslen. Når du har betalt, er du tilmeldt workshoppen.

Husk at sende mig din mailadresse, så jeg kan sende dig link til den online workshop. Jeg glæder mig til at se dig.

Hvis tidspunktet ikke passer dig, så skriv gerne til mig og fortæl hvilke tider er gode for dig, så jeg ved det til næste gang jeg planlægger workshops. Måske er der flere der kan samme tid som dig.

Der gives ikke penge retur for denne workshop, men du er velkommen til at give din plads til en anden, giv mig blot besked senest dagen før.

Skriv dig op til mit nyhedsbrev, og få gavekort på 200 kr.