Nydelsen i dine hænder

I denne video, viser jeg dig en enkel øvelse du kan gøre på 5 minutter, som med det samme bringer fokus tilbage til dig og din krop. Som en sidegevinst, øger det din evne til at mærke nydelse. Hvis du laver den 5 minutter om dagen, vil du hurtigt kunne mærke en forandring.

Øvelsen er fra Betty Martin, som har skabt the Wheel of Consent, som er et redskab til at blive mere opmærksom på, hvad der sker i dig.

Har du lyst til at lære mere?

Vidste du at...

Ved at blive opmærksom på hvad du sanser i dine hænder, og på den måde træne dine hjernes nydelseskapacitet, får du ikke kun adgang til flere fantastiske oplevelser seksuelt, du får også en helt anden indgangsvinkel til hvordan du er i verden; hvordan du interagerer med omverden, og bliver i stand til at mærke hvad du har lyst til, og også hvad du ikke har lyst til. Kontakten til dig selv bliver stærkere og du kan udvikle dine muligheder for at vise mere af dig selv, stå ved dig selv, og stå op for dig selv.

Det hele starter med ‘at vække dine hænder’. Hvis du gerne vil lære mere om de næste skridt for at blive fri til at være dig, og kunne skabe sunde og nærende relationer til andre, så kom med på workshoppen her.