• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Griber du alle dine bolde i luften?

Griber du alle dine bolde i luften?

Det der med at have mange bolde i luften har altid været mig.

Og jeg har været ret god til det!

På det sidste har jeg dog lagt mærke til, at det er gået fra at have mange bolde i luften, til overspringshandlinger. Kender du det?

Så begyndte at lægge mærke til, hvad det er der gør det, og jeg fandt ud af at jeg har et gen kodet for dovenskab (på den sunde måde, som jeg kommer ind på lige om lidt). Altså sådan rent uvidenskabeligt bevist. Hvis ting ikke fanger min interesse, men blot er ting som skal gøres, så er jeg enormt god til overspringshandlinger. Det skete så ret meget da jeg skulle lave min hjemmeside om, for at jeg selv kan stå for det hele og lave ændringer når jeg vil, og få lavet blog og tilmelding til nyhedsbrev, så jeg kan dele med dig hvad der sker i mit liv. For vil rigtig gerne dele med dig…men alt det tekniske der gør det muligt…ikke lige så meget mig. Vil dog godt indrømme at jeg er mægtig stolt af mig, selv over at jeg kan gøre de her ting.

Og så er jeg så glad for at være blevet opmærksom på min sunde ”gen-kodning”. For det viser mig, at jeg er blevet bedre til at mærke efter og lytte til mig selv. Hvor jeg tidligere bare ville have mast igennem død og pine, tillader jeg nu mig selv at sige, ” i dag er det vigtigste for mit velvære, at jeg lægger mig ud i solen med en god bog, og bare er”. Det føles helt fantastisk, og giver mig rum til min kreative energi, og jeg føler jeg lader op og sætter ind på kontoen. Du skulle prøve, det kan klart anbefales!

Tak til dig fordi du går den her vej med mig, for den tillid, åbenhed og sårbarhed du åbner op for. Det er mig en ære og en vidunderlig gave til gavn for hele universet. Jeg føler at jo flere vi er der skaber fred på et indre plan, med os selv, jo tættere er vi på fred i verden.

Jeg husker første gang jeg selv blev gjort opmærksom på tantra.

Jeg troede det var et række teknikker, der skulle hjælpe mig til at slappe bedre af under elskov. Så var lidt forvirret, da jeg ringede til Tantra Templet, og den venlige kvinde jeg snakkede med, gjorde et ihærdigt forsøg på at overbevise mig om, at det ville være bedre for mig at vælge en mand.

Kunne ikke rigtig se, hvordan en mand skulle være bedre til at guide mig end en kvinde, som trods alt snakker samme sprog som mig, sådan billedligt talt. Da jeg så fandt ud af at det var massage vi snakkede om, så vendte billedet totalt for mig. Det føltes alt for overvældende og grænseoverskridende at skulle modtage en så intim massage fra en kvinde. Så valget var klart, og den venlige kvinde havde ret.

Desuden blev jeg hurtigt meget klogere på, at tantra ikke hører hjemme i en snæver boks af bare en samling teknikker.

Tantra er frihed, ekspansion, at udforske sit indre og udvide; i tillid til at universet altid bringer det bedste til os – hvis vi er klar til at modtage det. Tantra kan ikke blot begrænses til massage, eller til sex for den sags skyld.

Tantra er kærlighed; til sig selv og til andre.

Ubegrænset. Betingelsesløst.

Det som vi alle gerne vil have, men som kan føles så svært at give – og for den sags skyld også at tage imod.

Det er en livslang rejse, og jeg forsøger altid at øge min opmærksomhed på mig selv og mine relationer. Eftersom hverken du eller jeg kan ændre på andre, skulle det umiddelbart gøre det hele nemmere, når vi blot kan nøjes med at ændre os selv. Ja, i teorien…i praksis synes jeg ikke altid det virker så nemt. Til gengæld føles det fantastisk befriende at få øje på en begrænsende tanke og give slip på den. Lad os snakke mere om det en anden dag.


Og så handler tantra også om at lytte til vores krop, for det er her vores sjæl bor.

En af de ting jeg har lagt mærke til på min rejse over de sidste år, er, at jeg ikke kan byde min krop hvad jeg gjorde for nogle få år tilbage. Da jeg startede med at lytte til de signaler min krop sendte, blev det helt tydeligt, at jeg ikke havde været så god til at samarbejde og til at passe på den. Jeg var bedre til at sætte andres behov højere end mine. Der var vigtige ting der lige skulle ordnes før jeg kunne slappe af.

Listen var uendelig over ting der var vigtigere end det min krop og sjæl længtes efter. Listen er der stadig…jeg er bare blevet bedre til at mærke efter hvad der betyder noget for MIG. Og så handle på det.


Jeg inviterer dig til at lægge mærke til tre ting du kan ændre her og nu, for at blive mere kærlig ved dig selv. Jeg er sikker på du vil føle det rigtig rart at sætte dig selv højere.

I kærlighed og bevidsthed

Majbrit

Vil du fra hovedet og ned i kroppen, så du kan få mere nærvær og intimitet i dit liv?